Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי רכשתי הונדה סיוויק האצבק 2016.

הרכב עבר טיפול כולל של שמנים ופילטרים לפני 2 חודשים.

הרכב עבר בדיקה לפני קנייה ושופצו רק הציריות בפער שעלה בבדיקה חוץ מזה הכל תקין.

בתחילת הנסיעה (במישור) הרכב מתקשה לסחוב וצריך ״ללחוץ״ על הגז כדי שהוא יתחיל לזוז

מדובר על 70 קמ״ש במישור שאם לא לוחצים על הגז הוא מתקשה לצבור תאוצה.

גם שאני מגיע ל 120 וטיפה מוריד את הרגל מהגז הוא מתקשה שוב לצבור תאוצה.

דבר נוסף, לא יודע עד כמה זה קשור אחד לשני אבל המד של הלחץ שמן מנוע נותר מתחת לחצי גם לאחר נסיעה של שעה מחוץ לעיר.

מה כדאי לעשות?

להשתמש בתוספים, משהו סתום במערכות במנוע? 

IMG_1265.jpeg

פורסם
לפני 50 דקות, לירון .ה. כתב:

זה המד טמפ מנוע לא לחץ שמן.

אני לא מכיר את הרכב הזה

אבל אני רואה שיש כפתור ECON ליד ההגה, הוא לחוץ?

הוא לא לחוץ 

פורסם

בלי בדיקה במוסך קשה לדעת, אבל בדוק פלאגים, כוהלים, שאין בעיה של אספקת דלק למנוע (פילטר דלק, משאבת דלק, מזרקים), ושהמנוע עובד עגול

לגבי השעון זה שעון טמפרטורת נוזל קירור, תקין בהונדה הזאת, צריך להיות קצת מתחת לחצי.

פורסם

יש לי הונדה כזאת מנוע 1800 

זה מנוע קצת עצלן צריך להתרגל אם זה מרגיש ממש חמור אז סביר להניח שאתה  אולי צריך ניקוי מצערת (אני עשיתי פעמיים עובד פלאים)

פורסם
לפני 26 דקות, yoni26h כתב:

יש לי הונדה כזאת מנוע 1800 

זה מנוע קצת עצלן צריך להתרגל אם זה מרגיש ממש חמור אז סביר להניח שאתה  אולי צריך ניקוי מצערת (אני עשיתי פעמיים עובד פלאים)

יש מספר טלפון לייעוץ אחי ?

לפני 11 שעות, Lidor Elmaliach כתב:

בלי בדיקה במוסך קשה לדעת, אבל בדוק פלאגים, כוהלים, שאין בעיה של אספקת דלק למנוע (פילטר דלק, משאבת דלק, מזרקים), ושהמנוע עובד עגול

לגבי השעון זה שעון טמפרטורת נוזל קירור, תקין בהונדה הזאת, צריך להיות קצת מתחת לחצי.

משאבת דלק ומזרקים זה סיפור יקר?

פורסם

אהלן יש לי גם סיוויק אמנם לא שנתון כמו שלך (2008) 1800 סמ"ק. האוטו משודך לתיבת הילוכים רציפה בעלת חמישה הילוכים, גם אצלי באוטו הוא קצת עצל בין הילוך 3-4 אך במהירות של 130-140 הוא על 2500 סלד ואתה מרגיש שהאוטו סוחב מעולה, כן הוא צריך את הכוח שלו בגלל שאין לו טורבו.

לגביי מד טמפרטורת האוטו לפי הספר הוא לא צריך לעבור תחצי אלה וזה גם מה שקורה אצלי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שזה גיר אוטומטי רגיל עם 5 הילוכים ולא רציף.

נדמה לי שבסיוויק החדשה יותר הגיר כבר רציף כמו בכל היפניות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...