Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור שקרה לי אתמול:

כביש 40 בפתח תקווה (רחוב ירושלים), מדרום לצפון. 3 נתיבים. תנועה איטית.

אני (יונדאי I25) בנתיב הימני, מאותת שמאלה ולאחר שאני מזהה שפנוי משתלב לנתיב האמצעי.

בה בעת, רכב (BYD גבוה מעט, חדש) מהנתיב השמאלי משתלב לנתיב האמצעי, לאותו רווח פנוי שראיתי, כמה סנטימטרים מהחלק הקדמי שלי (לא יודע אם היה איתות, אני ראיתי את השפיץ הימני-קדמי שלו ובלמתי כמה סנטימטרים ממנו). לטענתו הוא לא ראה אותי. אני לא ראיתי אותו בשום שלב - פשוט משום שהוא לא היה במראה שלי לפני שעברתי, ואחרי שנכנסתי לנתיב הסתכלתי ישר ולא למראה (מה שהציל אותנו מהתנגשות).

נדון אותו לכף זכות שהוא לא ניסה לעקוף מימין אלא לעבור מנתיב שהפך לפניה שמאלה לנתיב שממשיך ישר, למרות שזה היה זמן ניכר לפני הצומת.

מה דעתכם?

ואיזו תובנה אני יכול לקחת מהסיפור הזה?

פורסם

שניכם עוברים לנתיב שהיה פנוי, לכן אין פה עבירה ספציפית או ענין של ז״ק, אלא יותר של זהירות כללית. שניכם עשיתם את המעבר מספיק לאט כדי שלפחות אחד מכם יקלוט את הבעיה ויספיק להגיב. אם היה מפגש, שניכם הייתם אשמים במידה דומה.

• אהבתי 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...