Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא רואים טוב בצילום, הכיתוב בשלט שמתחת לתמרור הוא "פרט לרכב מורשה".

מה אנחנו אמרוים להבין מזה?

שאמור להיות שם תמרור אין כניסה רק שכחו להתקין אותו?

או שרכב מורשה יכול לנסוע בכיוון הנגדי?

אם כן, למה?

למי שמכיר, כשיצאים במחלף גינות סחרוב ופונים שמאלה לכיוון תל אביב, יש שם כביש שרות מקביל לכביש 1 וזו הכניסה אליו.

מה משמעות התמרור הזה?

IMG_20240627_161659.thumb.jpg.bcc12ffc1c5b370ed7f7385bb3049bbc.jpg

• מצחיק 1

פורסם

המצב שאתה מתאר מגוחך. לא יתכן להגדיר כביש סטרי רק לחלק מהרכבים. אם רוצים למנוע כניסה רק מכיוון מסויים, שיציבו בקצה הרלוונטי שלט שאוסר כניסה פרט לרכב מורשה.

פורסם
לפני כשעה, Be roo כתב:

לא יתכן להגדיר כביש סטרי רק לחלק מהרכבים

ברמת השרון, דרך דודו דותן. 

זה רחוב שמתחבר לכביש 4 במחלף תע"ש, הוא חד סיטרי אבל מותרת בו תנועה של רכבי חרום או אבטחה בכיוון הנגדי. אבל שם זה מובן בגלל סמיכות למתקן תע"ש, ויש שילוט ברור שמסביר זאת.

במקום שצילמתי אני לא חושב שזה המצב.

זו הנקודה:

https://maps.app.goo.gl/sS3byDpNJQshRDts8?g_st=ac

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שהפרוש הנכון של התמרור כפי שהוא הוא :

לרכב לא מורשה שנכנס מהכיוון הזה הכביש חד סיטרי ושירגע, אין תנועה נגדית.

אם רכב מורשה נכנס מהכיוון הזה אז שיזהר כי זה כביש דו סיטרי.

אידיוטי.  אני יודע. 

מנחש שהכווונה היתה - זה כביש חד סיטרי אבל יש הרשאה לרכב מורשה ליסוע בכיוון הנגדי, אז תיזהר.  תיתכן תנועה נגדית.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Buki כתב:

רכבי חרום או אבטחה בכיוון הנגדי

רכבי חירום זה ארוע נדיר וממילא מותר להם לנסוע בניגוד לחוקי התנועה.

אם רכבי אבטחה עוברים שם תדיר, זה תימרור מטומטם ומסוכן כמו במקרה של פות״ש. זה תמרור מודיעין עם משמעות חשובה, היא אומרת לנהג שהוא לא צריך לדאוג לרכב שבא ממול, זה אומר שפניה שמאלה תתבצע מצד שמאל של הכביש. אם הוא עלול בסבירות גבוהה להתקל ברכב ממול, אז שלא יגדירו כחד סטרי אלא יאסרו כניסה מהצד השני ופרסה מהכניסה ״הראשית״.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

היי, 

היה הרבה יותר הגיוני לשים את תמרור 203 סע ישר(עגול כחול עם חץ לבן). ואז פרט לרכב מורשה גם מובן. מהדרין היו מוסיפים חצים על הכביש גם. 

אוהד

פורסם
לפני 10 שעות, o_prime כתב:

היה הרבה יותר הגיוני לשים את תמרור 203

פחות מתאים, אנשים מתייחסים אליו בצומת, לא בהמשך הדרך.

עדיף לצייר חץ על הכביש (813) בתוספת תמרורים שאוסרים פרסה לאורך הדרך (תאורטית מספיק אחד, בפועל רצוי לשים כמה לאורך הדרך כתלות באורכה)

פורסם

לא קשור לנושא המקורי אבל עוד דוגמא לתמרור מוזר ביותר. לא היה מספיק תמרור מעגל תנועה אחד?

מחלף חבצלת כביש החוף, רמפה לכיוון צפון.

IMG_20240707_132146.thumb.jpg.0979ad65d48007566f9255523773d1e1.jpg

• מצחיק 5
  • מעניין 1

פורסם

עניין של אנשים שככל הנראה פשוט עולים על הככר מחוסר תשומת לב.

איך אני יודע? כי יש לי חבר שלא שם לב לככר ופשוט עלה עליה, במזל נזק קל לרכב ולא היו נפגעים.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

שת״פ עם גנבי המתכות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, avizaz כתב:

עניין של אנשים שככל הנראה פשוט עולים על הככר מחוסר תשומת לב.

זה לא תמיד  רק חוסר תשומת לב, אלא גם תכנון לקוי.

יש באיזור מגורי כיכר כזו, יחסית חדשה. בגלל תכנון לא טוב, אחת לשבוע יש רכב חדש שמקשט אותה כפסל סביבתי.

אומנם נהגי ישראל לא ידועים בתשומת ליבם לכביש, אבל העובדה שהענין חוזר על עצמו שוב ושוב אומר שמשהו שם לא תוכנן נכון...

פורסם

במקרה המדובר היה מדובר בחבר ששתה וחשב שהוא גבר, את הלקח שלו הוא למד

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...