Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האימפרזה החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע... מה כל כך רע בחזית אגרסיבית?

:???:

זה עניין של טעם.

אני אישית לא אוהב, וחושב שכל העיצובים החדשים הם דיי זוועה (כדוגמת הסיאט לאון החדשה, הקודמת הייתה נאה קווים נקיים, פשוט, יש אנשים שיגידו משעמם אבל אני אוהב, והחדשה נראית כמו מיניוואן..:?)

אין שום סיבה לעשות את זה ככה.

אני מבטיח לכם גם שרוב מי שקנה את המגאן קנה אותה מכל סיבה שלא תהיה חוץ מהעיצוב, כי הוא פשוט זוועתי.

אור.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין שום סיבה לעשות את זה ככה.

אני מבטיח לכם גם שרוב מי שקנה את המגאן קנה אותה מכל סיבה שלא תהיה חוץ מהעיצוב, כי הוא פשוט זוועתי.

זאת הבעיה של הצרפתים, שהם כן משקיעים בעיצוב.

רק חבל שהם לא מבינים שהראש העתידני הצרפתי (והלא אמין:wink:) לא מתאים לשווקים אחרים בעולם.

נ.ב

הגריל שלה מכוער. אגרסיבי שמגרסיבי... אין כמו הפרונט של הGT

http://www.live2cruize.com/Tech/Subaru/Impreza_GT/subaru_gt_1.jpg

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

וואלה סובארו הקדמת אותי!

אף אחד לא ממש אוהב שינויים בדגמים (לפחות רובנו), מתיחת פנים זה הימור, אפילו אם הרכב עד עכשיו הצליח - אי אפשר לראות איך הקהל יקבל את זה.

אני עדיין מאוהב בסובארו אימפרזה הראשונות, מוכן להתפשר על סובארו לגאסי (B4) מסוף שנות ה90... :-D

המכוניות של סוף שנות ה90 נראות נורמלי, רגילות וסטנדרטיות. כמו סיאט איביזה דור שני, פיאט פונטו (שלפני הספייס), מזדה לאנטיס 323 ו626. ועוד הרבה.

לפעמים זה מצליח ולפעמים לא. אני מקווה שהסובארו החדשות יצליחו, נראות מאוד אגרסיביות, לפעמים אנשים רוצים פשוט רכב נחמד ויפה, לא יותר (מבחינת עיצוב).

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

כל כך הרבה רוע.....וגסות.

לטעמי האוטו גס אך מתחבר לאופיה של הSTI.

בגרסאות ה1.6...?וואלה ....עיניין של טעם אני אישית הייתי מעדיף מזדה3.

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

זה רק אני או שהמגנזיום זהב הזה מגעיל שחבל"ז?!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

זו הפורסטר STI החדשה - לאחר שידרוג מתיחת הפנים. -לא פוטושופ.

ולא אין יבוא של הפורסטר STI ארצה.

אילן פ.

תמונה סובארו פורסטר אס טי אי 2006.jpg

תמונה סובארו פורסטר אס טי אי 2006 מאחור.jpg

תמונה סובארו פורסטר אס טי אי 2006 בפנים.jpg

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

לפחות הם מנסים לשמר ולשפר מראה ספורטיבי וצעיר, ולא כמו פורד, שהרסו עיצוב מצויין בישביל "לעדן" את המראה המצויין של הפוקוס שיתאים גם לזקנים בני 93.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

יפה מאוד!!

הפרונט מיישר קו עם ה-B9 התחת נשאר זהה.

לפי דעתי בסכ"ה שיפור לעומת הדגם הנוכחי.

פורסם

זה כל כך מכוער.

נראה לי משהו קרה להם שם, הם פשוט החליטו שעכשיו יש להם גריל מיוחד כזה לכל הדגמים(והוא מכוער בכל הדגמים החדשים) ואני שואל למה????????

המכוניות עד היום היו כל כך יפות. :(

חבל, פשוט חבל.

Polo GTI 2013 APR stage 1

פורסם
לפחות הם מנסים לשמר ולשפר מראה ספורטיבי וצעיר, ולא כמו פורד, שהרסו עיצוב מצויין בישביל "לעדן" את המראה המצויין של הפוקוס שיתאים גם לזקנים בני 93.
פגעת בול

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

מה עד עכשיו היה בעיצובים של סוברו???

אחרי הGT הפצצה.. (באמת עיצוב יפה!!)

הפני זבוב של הSTI משני דורות קודם ממש אבל ממש מכוער

העיצוב הזה נראה יפה ואין מה לעשות כל החברות היפניות סוברו הונדה טויוטה כולם מיצרות מכוניות יותר מנהלתיות בדגמים של ה1.6 ומעלה....

פורסם

כולם פה דיברו על העיצוב של סובארו בדורות הקודמים. עד כמה שזכור לי העיצוב של סובארו בדורות הקודמים(האימפרזה מלפני שני דורות עם הפנסים העגולים, הלגאסי דור שלישי שנקראה אצלנו B4) זכו לביקורות פושרות עד קוטלות בכל הקשור לעיצוב. לטעמי האימפרזה הזו, כמו הפורסטר החדש, כמו הB4 הנוכחית - פשוט מכונית יפות! אגרסיביות (בדגמי הימפרזה), ואלגנטיות (B4).

כאן אולי חובה להזכיר שסובארו לא ממש מייצרת אימפרזה 1.6. אה כן...רק למדינות נכשלות במיוחד :roll: וע"פ דרישה מפורשת. קפצו לביקור קל בכל אתרי סובארו בעולם, ותראו שגרסאות הכניסה של האימפרזה הם עם מנוע 2.0 (GX), וגם אז בפינה חשוכה באתר. למה? כי על כל GX אחת הם מוכרים 5 WRX. אף אחד בעולם לא יודע מזה DL (אבל כולם יודעים מיזו הלאונה 4X4), או אימפרזה 1.6 (אבל כולם יודעים על WRX).

בניגוד לדעה הרווחת במדינתנו, סובארו היא חברה המייצרת מכוניות יקרות מאוד המתברגות אי שם בקצה הסקלה, במקום טוב מעל יגואר ובין BMW ללקסוס. בצעו בדיקה קצרה של מחירים ותגלו שאאוטבק 3.0 VDC נמכרת בארה"ב במחיר שקרוב ל 40K$. מחיר של BMW X3...

פורסם

לא אעיד על עיצוב האימפרזה החדשה, אחכה לראותה במציאות ולאחר זמן מה אגבש דעה.

עד אז - חפה מפשע עד שתוכח אשמתה.:wink:

האם מישהו יודע מה עלה בגורל הגרסה בעלת פנסי הישבן תואמי אלפא 156 (אך מלוכסנים לכיוון ההפוך)?

subaru-wrx-06-sti-2.JPG

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

• תוכן חדש...