Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2019

user529791
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לרכוש רכב מסוג מאזדה 3 שנת 2019 ויש לי 2 שאלות:

1)מה ההבדל בין גרסת ה1.5 ליטר לגירסאות 2 ליטר מלבד זה שהמנוע יותר חזק, והאם צריך מנוע חזק ברכב הזה (יש יתרון משמעותי ל2 ליטר???)

2)בביקור במגרש רכב הנעתי רכב כזה ושמתי לב שהרכב משמיע רעש חזק מהמנוע (רעש כמו של מאורר) כ30 שניות אחרי ההתנעה ואח"כ נהיה טיפה יותר שקט

המוכר אמר לי שככה זה במאזדה מהשנים האלו וזו תכונה של המנוע, האם כך הדבר ?, האם יש מאורר שמופעל ברגע שמתניעים ואח"כ מתכבה ? (לטענת המוכר המאורר מחמם

את המנוע לקראת נסיעה)

פורסם

בהחלט יש הבדל בכוח בין שני המנועים. אבל גם במחירי הרכבים.

האם צריך את המנוע הגדול?

תלוי בסגנון הנהיגה ולמה אתה מצפה מהרכב.

שים לב, מחירי הביטוח לדגם הזה גבוהים ( הרכב גניב ).

ממליץ בחום להתרחק ממגרשי הסוחרים ( אלא אם מדובר בטרייד רשמי של יבואן או מגרש רשמי של חברת ליסינג גדולה ),  לא משנה איזה רכב תקנה בסוף.

כאשר המנוע קר, בהנעה ראשונה הוא עובד  בסל"ד גבוה עד שמתחמם ( זה מייצר קצת יותר רעש, אבל אי אפשר מהסיפור שלך להבין האם הרכב הספציפי שהראו לך תקין או עם רעשים חריגים ).

חימום ע"י המאוורר נשמע כמו חרטוט. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בתאריך 29.2.2024 בשעה 18:31, user529791 כתב:

שמתי לב שהרכב משמיע רעש חזק מהמנוע (רעש כמו של מאורר) כ30 שניות אחרי ההתנעה ואח"כ נהיה טיפה יותר שקט

כן, זה בהחלט משהו שבולט במאזדה
אפשר לזהות התנעה של מאזדה מרחוק
במאזדה 6 שלי ובמאזדה 2 של השכן זה גם כך

פורסם (נערך)

לי יש מזדה 3 2.0 ספיריט 2014

ואכן גם אצלי כ30 שניות מהתנעה הרכב עובד על טורים מעט גבוהים ואח"כ נרגע,זאת תכונה של מנוע וכך הוא פועל.

יש לציין שאני הוצאתי את הרכב מהסוכנות וכך זה  פעל מהיום הראשן שלי עם הרכב,כמעט 10 שנים. 

עריכה אחרונה על ידי leon69
פורסם

יש לי מאזדה 3 2018. לא מוכר לי נושא הרעש, ברור שבהתנעה הטורים קצת יותר גבוהים ואחרי כדקה יורדים, אבל לא רועש בצורה חריגה.

לגבי המנוע - הבדל משמעותי, 1.5 ליטר ללא טורבו לא מספיק לרכב הזה. וגם בגירסה הבסיסית של ה- 2 ליטר יש יותר איבזור, אני לא בקי בכל המיפרט אבל למשל הגלגלים ב- 1.5 הם רגילים וב- 2 הם קלים

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תוכן חדש...