Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

קישור לדו״ח הסליקה

אני מקיים מו״מ לרכישת רכב מסוחר ובדו״ח הסליקה מצוין כי קיימת תביעה אחת, כאשר מצב התביעה ״פתוחה״.

1. איך ניתן לקבל פרטים אודות התביעה, נסיבות האירוע והמשמעות שלה (ירידת ערך וכו)?
  2. בדו״ח הסליקה וברישיון הרכב לא מצוין ״אובדן להלכה״, זה מספיק כדי להבין שהרכב לא אובדן ולא טוטאל לוס?

אם יש משהו חריג נוסף בדו״ח המצורף אשמח לדעת. 

תודה רבה.

IMG_9044.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Jerusalem100
פורסם

צריך לפנות לבעלים שיעביר לך את דוח השמאי.

אבדן להלכה לא מופיע ברישיון הרכב, ובדו"ח הסליקה הוא יופיע עם סגירת התביעה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

התאונה התרחשה כשהרכב היה תחת הבעלים הקודמים (פרטי).

הבעלים הנוכחי (סוחר) יכול להוציא את המידע הזה בעצמו? או לחלופין, אני יכול לפנות לחברת הביטוח ולבקש לקבל את דוח השמאי בהסכמת הבעלים הנוכחי?

או שזה חייב להעשות ע״י הבעלים הקודמים, שכבר אין לו זיקה לרכב?

תודה.

פורסם
לפני 5 שעות, Jerusalem100 כתב:

הבעלים הנוכחי (סוחר) יכול להוציא את המידע הזה בעצמו?

הסוחר יכול - לא בטוח שהוא רוצה. מכירת הרכב די סמוך לתאונה מדליקה 1000 נורות אדומות.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על התגובות. 

פניתי להראל ונאמר לי שרק הבעלים של הפוליסה יכול להחשף למידע הזה. עדכנתי את הסוחר, והוא ציין שינסה לטפל בזה, כרגע לא מתקדם עד שיתקבל דו״ח שמאי. 

פורסם

כנראה הנוהל שונה בין חברות (או נציגים). בזמנו הצלחתי להוציא כמה פרטים כלליים עוד לפני שקניתי את הרכב, אחרי שקניתי (בעלים רשום) כבר הסכימו לשלוח לי דו"ח שמאי.

• תוכן חדש...