Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו חשוב שנזכרתי בו בעקבות השירשור...

להזמין אך ורק מחברת השכרה גדולה ומוכרת, גם אם המחיר נמוך משמעותית לא להזמין מחברות איטלקיות מקומיות.

הסיבה העיקרית , הרכבים בחברות המקומיות מיושנים יחסית ובחלק לא קטן מהמקרים גם לא מטופלים כמו שצריך.

סיבה נוספת היא שבחברות המקומיות יש נטיה לבדיקה קפדנית ומדוקדקת עם החזרת הרכב  והמצאת פגיעות שאו היו קימות לפני ואו לא קיימות אבל הנציג מתעקש שקיים , הם מאוד אוהבים נזק לצמיגים והגאנטים...

ממליץ לצלם היטב את הרכב לפני יציאה לדרך , יחסוך הרבה ויכוחים עם הנציג בהחזרה , כבר היה לי מקרה שנטען לנזק שביצעתי לרכב ולאחר ששלפתי את התמונות מיום האיסוף הוא פשוט חתם שהכל תקין ונעלם..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)

או לשלם מראש תמורת ביטול השתתפות עצמית, כי גם אם יש נזק (חדש או ישן, אמיתי או מומצא) הוא מכוסה מראש, חוץ מכמה יוצאים מהכלל, כמו צמיגים או תחתית הרכב. וגם ביטוח שמשות, חשוב במקרי פריצה, שאינם נדירים באיטליה.

עריכה - יתרון נוסף הוא בהחזרת הרכב, במקרים רבים מחנים את המכונית במגרש ההחזרה, מניחים את המפתחות בתיבה הייעודית ויוצאים בלי עיכובים של בדיקת החזרה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פשוט לשלב את העצות של שניכם - @sperial ו- @CX25GTI.

חברה גדולה ומוכרת + ביטול השתתפות עצמית (לא החזר!) ורצוי ביטול השתתפות עצמית על כל המקרים (תאונה, גניבה, מראות, שמשות, צמיגים וכו').

אני עדיין מצלם את הרכב לפני שאני נוסע ומדווח על דברים שלא מופיעים בטופס שלהם (הטופס שרשום בו מה הנזקים שיש לרכב), אפילו שאני שוכר רכב עם ביטול השתתפות עצמית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...