Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה למה את מגזימים אולי זה שווה טיפה פחות אבל אם הוא הולך לשמוע עם זה רק רדיו זה בסדר

LOL ... לא נעים חבר ....

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

תשימו לב איך הם מטעים

אני יצטט "מערכת הגברה מושלמת לרכב הכוללת מגבר בעוצמה מבית first Austria סט 8 רמקולים מהיצרנים המובילים בעולם בעוצמה אדירה"

חוצפנים! שיכתבו לפחות שזה זבל

ההמלצה שלי היא להתרחק מזה כמו מאש.

עדיף לקנות 6X9 של פיוניר

פורסם

לפי דעתי במחיר של ה 400 ש"ח האלו עדיף לקנות !

1 . או 6X9 איכותי

2 . קומפוננט מאגנט\מוראל (טיפה סטייה מהמחיר )

3. זוג טוויטרים איכותי

כול אחד מאלה ישמע יותר טוב ממה שהם מציעים ( אפילו הטוויטרים )

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אם אתה מאלה שמחפשים מערכת עם מגבר מלאה רמקולים וכל זה (כמו רובנו בפורום) במחיר הזה אני לא מאמין שיש סיכוי שאתה עלול למצוא, בדברים האלה אין קיצורי דרך.

בישביל לקנות מערכת נורמלית של סאב והכל תצטרך הרבה יותר מ400 שקל, גם יד שניה לא תשיג במחיר כזה.

ואם אתה מאלה שמחפשים רק לשמוע נורמלי אז תקנה לעצמך זוג רמקולים אחוריים/קידמיים חברה טובה ותגמור עם זה...

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

אפילו בלי להסתכל על הרכיבים עצמם, אפשר לראות שזה זבל רק לפי המחיר.

מגבר איכותי לבד עולה יותר מאלף ש"ח.

רמקולים איכותיים 6X9 עולים לבד יותר מ 400 ש"ח.

מנסים למכור זבל סיני ומטעים אנשים עם התיאורים המוגזמים,והשקרים הגסים.

מקווה שאף אחד לא ייפול בפח ולא ייקנה את הזבל הזה.

פורסם

לפי מה שכתבתם אין סיכוי שאקנה,תודה.

במקום זה החלפתי את שני הרמקולים הקדמיים המקוריים של ה-B4 שלי כי אחד הרמקולים כנראה מפוצץ,הוא עושה רעשים מוזרים ,לקחתי זוג רמקולים של חברת פרסטיז' 6.5 אינץ' 130 וואט,הם מוכרים אותם בחברת סובארו כולל התקנה ב-230 ש"ח,קיבלתי הנחה מאחר וקניתי את הרכב מהטרייד אין.

הכל עלה לי כולל התקנה, בנוסף סידרו לי בעיה שהיתה לי באנטנה של הבלאופונקט שבא עם הרכב ,סה"כ 180 ש"ח,דיל טוב נכון?

פורסם

על השאלה הזו אתה צריך לענות..[איכות הרמקולים שקנית..]

אני מקווה שאתה מבין למה ..

תתחדש.העיקר שאתה מרוצה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אם אתה מרוצה הכי חשוב

ומבחינת איכות תשווה אותו למוצרים של אותו מחיר

אישית לא מכיר את הרמקולים האלה

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תוכן חדש...