Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

עשיתי פוליש ווקס לטסלה של חבר לפני שבועיים, צבע שחור. הרכב היה מפוצץ בשריטות

את התוצאות והברדק אפשר לראות כאן:

פשוט הסתבר לי ש'חסכו' או השתמשו בטסלה בצבע מאיכות שונה משאר הרכבים בשוק, ולכן התוצאות וגם הפגיעה הקשה בצבע בקלות (מדובר ברכב בן שנה וחצי)

למישהו יש תובנות בנושא? ניסיון אחר? עצות פרקטיות ליישום?

לא פלא שהרבה מאוד אנשים מצפים את הטסלה שלהם ב10 ו20 אלף שקל...

עריכה אחרונה על ידי EliC25
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

הנושא מוכר. לינוס סבסטיאן התייחס לנקודה בסקירה שלו ביוטיוב . יש גם איזורים שהצבע לא נקלט בדלת תא המטען שלו . 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לא הייתי בונה על כוכבי טיקטוק כבסיס למידע. 

בדקתי את הרכב שלי(בן שנתיים) , לבן פנינה, אחרי שפרסמת, אין שריטות והברק המטאלי כמו חדש ואני ששוטף בשטיפה של "הבזול", כי לדעתי הרכב צריך לשרת אותי ולא אני אותו. בדקתי גם אצל חבר לעבודה עם אפורה, הוא שומר יותר ממני אבל לא עשה ציפוי וגם אצלו הכל כמו חדש, גם רכב בן שנתיים.

אז או שמדובר על בעיה של צבע שחור(לא מאמין) או בעיה פרטית של החבר.

פורסם

יתכן שזה גם חלק מהענין.

בלבן מדובר שזה לא קורה בכלל

ובשחור הכי הרבה

פורסם (נערך)

שיבדוק בקבוצות עם עוד בעלי שחור. שחור למיטב ידיעתי הוא הצבע היחיד הלא מטאלי של טסלה והיה עד לא מזמן צבע ברירת המחדל במדינות קרות  (בחינם).

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם (נערך)

כבר לא. כיום זה סגסוגת אבל אין בעיה לצבוע אלומיניום כמו שצריך. 

עריכה אחרונה על ידי save
  • אחראי פורום
פורסם

לא שחור אלא לבן, בדיוק דיברתי עם שכן על ה-3 שלו, טוען שבאף רכב לא היו לו stone chips כמו בטסלה ושהוא שומע את זה גם מבעלים אחרים ברשת.

• אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מזכיר את הימים שהצבע התקלף בקרייזלר ניאון
ואגב... לא כל הצבעים, רק הלבן והאפור

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני גם זוכר את סדרת הלבן של טויוטה לפני עשור וחצי, שאשכרה הגיעה לכדי ריקול - הצבע פשוט היה מתקלף. רואים את זה הרבה בקורולות מהדור ההוא (דור עשירי אם אני לא טועה).

פורסם

מאסק הודה שהיו בעיות בצבע במפעל בארה"ב, שם לא נתנו לצבע להתייבש מספיק, אבל לזכרוני זה היה לפני שנתיים שלוש, כנראה לפני שיוצר הרכב.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...