Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה תודה על העירנות - כן... נתחיל להתקדם בנושא הזה ממש בקרוב - יש דברים חשובים יותר לפני זה. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 478
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני 14 שעות, איציק נ. כתב:

@lanosforce

אתה כבר במוסך ?

IMG-20251027-WA0040.jpg

מה זה? המדינה שולחת לך הודעה אישית כשיש ריקול

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לתשומת לבכם מכר עם 3008 דיזל 2020 שעבר עדכון תוכנה במסגרת הריקול מספר שהעדכון ביטל לו את הביטול אוראה.

הרכב נכנס תקין למוסך יבואן בלי התראות אוראה ויצא אחרי עדכון עם תקלת ADBLUE (ההיא שבגללה הוא ביטל את האוראה)

עכשיו הוא בריב עם המוסך מי לוקח אחריות על זה.

פורסם

נשמע אבסורד לבוא למוסך בטענה על דבר כזה.

עדכון תוכנה נדרש לפי הוראת יצרן ובגיבוי ריקול של משרד התחבורה.

ביטול אוריאה הוא בניגוד להוראת יצרן (התערבות בתוכנת ניהול מנוע).

איזה אחריות רוצים מהמוסך?

מבחינת היצרן, יש תקלה ברכב? תתקנו.

היצרן נתן אחריות ארוכה למיכלי אוריאה. צריך לדעת להשתמש בזה.

אלעד

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

ספציפית במקרה שלו המוסך לא לקח אחריות על תקלת אוראה ב125KM והיה צריך לבטל אחרת מגיע חשבון שמתקרב ל5 ספרות.

לפני 7 דקות, מלטבשי כתב:

צריך לדעת להשתמש בזה

זה עוד יותר אבסורד. או שלוקחים אחריות או שלא וזה רכב שמטופל רק אצל היבואן.

בכל מקרה הכיוון כרגע זה לחזור למוסך שעשה את הביטול הוא מוכן לשחזר את העבודה בעלות סמלית של שעת עבודה.

פורסם

ברוב מדינות העולם - ביטול אוראה זו עבירה פלילית שגם באופן אוטומטי מבטלת את הביטוח על הרכב. 

לא יודע איך זה נתפס בארץ מבחינת חוק. 

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

אני ארשום שוב כדי שמחר אם מישהו יקרא שיהיה את המידע.

לחלק גדול מהדגמים ניתן לרכוש מיכל מחודש מהיצרן בעלות משמעותית זולה ממחיר מיכל חדש.

מי שיצטרך, מוזמן לשלוח בפרטי מספר רכב, אברר לו.

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי
  • רעיון טוב! 3

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני 7 שעות, TZR84 כתב:

הרכב נכנס תקין למוסך יבואן בלי התראות אוראה ויצא אחרי עדכון עם תקלת ADBLUE (ההיא שבגללה הוא ביטל את האוראה)

שמת לב למה שכתבת ? :-) 

"הרכב נכנס תקין" ולאחר מכן כתבת "יצא אחרי עדכון עם תקלת ADBLUE"
והפרט הכי חשוב "ההיא שבגללה הוא ביטל את האוריאה".

הרכב לא היה "תקין" כשהוא נכנס, הוא היה עם מערכת מבוטלת (זה לא בהגדרה של תקין) שהעלימו אותה בגלל שרצו להעלים תקלה מסויימת.

לדעתי אין לו למי לבוא בתלונות - אחרת הוא מסתבך גם עם משרד התחבורה.

איציק

• רעיון טוב! 2

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תובנות לאחר ביצוע הריקול 

השירות שקיבלתי מלובינסקי סה"כ היה טוב מאוד הפעם. 

שוחחתי עם נציגת שירות לקוחות שלהם לגבי נושא הפיצוי - לטענתם עדיין לא הושלם הנושא המשפטי ועוד לא נפתחה לציבור דרכם אפשרות לזיכוי רטרואקטיבי - הם לא מכחישים אבל שהנושא בתהליך וכנראה יאושר בהמשך. 

הריקול נקבע למוסך המורשה בראש העין להבוקר. 

ציינתי בטלפון שהעדכון של השרשרת כבר בוצע באופן עצמאי. 

מה שנעשה מעבר לאישור קריאת השירות הוא עדכון תוכנה דרך שרתי יצרן וכאן כבר יש הבדל. 

הרכב נוסע חלק יותר - אם תקראו אחורה התרשמויות שלי מהנהיגה ברכב הזה, תיארתי אותו כנוח מידי בגלל הרכות שלו ובגלל שהוא בזחילת פקקים מתנהג יותר כמו סירה מאשר רכב. 

זה נעלם בנסיעה מהמוסך לעבודה.

בלימת המנוע חלקה יותר, העברת הילוכים חלקה יותר בראשון שני ויציאה מהמקום חלקה יותר. 

אותו כוח אותה סחיבה אבל הרכב מגיעה לעצירה ויוצא מהמקום - חלק יותר. 

זה יהיה מוזר קצת להסביר מה אני מרגיש כרגע - אבל אני מרגיש שעכשיו אני באמת מקבל תמורה מלאה לכסף ששילמתי על הרכב הזה רק שהעסקה במקום לעלות לי 80 אלף שקלים. עלתה לי יותר לכוון של 105 בהפרש של שנתיים. 

זה עדיין זול יותר מה20-30 אלף שקלים יותר ששקלתי להוציא על RAV4 באותו זמן. 

אבל אני עדיין חושב שאני מקבל כאן יותר תמורה או לפחות רכב שיותר מתאים לי.

• אהבתי 2

Pioneer TS-X150

פורסם

זה בהחלט יהיה נפלא אבל המשכתי הלאה בחיי - אני מקווה שהשנים הבאות עם הרכב הזה יוכיחו דווקא בחירה מוצלחת. 

תכלס כדיילי דרייבר זה אחד הרכבים הכי טובים שאני יכול לחשוב עליהם.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

Pioneer TS-X150

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

וואלה עברו שנתיים - היום בדיוק. 

אפשר לאמר שלפני שבועיים בערך, הרכב עבר ריקול שכלל פלאשינג של תוכנה חדשה.

התחושה היא גם שקיבלתי רכב "חדש" או יותר נכון אחר. 

הרכב איבד כמעט כל דבר שגרם לו להיות "מטלטל" או "רך מידי" או "מייצר בחילות בפקקים" ובעצם מספק עכשיו חוויית נסיעה שהיא חלומית בעיניי. 

ביצועים לא חסרים לי ממנו - למען האמת בכלל. זה שהרכב טיפונת עצל בחלק מהזינוקים מה לעשות זה דיזל - עד כמה זה מינורי, מספיק מינורי בשביל שרק אתייחס לזה בסיכום שנתי. 

השנה הראשונה היתה חלקה מבחינת הוצאות ואמינות. 

השנה השניה היתה (עדיין משלם על זה עוד תשלום אחד) - גיהנום. 

11,600 הלכו על החלפה יזומה של קיט בית קאם משודרג שרשרת + ביצוע טיימינג. אולי בהמשך הדרך אראה חלק מזה חוזר אליי. 

16,500 הלכו על תקלת מכלול ממיר+DPF ובנוסף מזרק אוראה שהלך לעולמו. 

האם אני שקט ורגוע לשנה הקרובה? לא ממש לא, בטסט האחרון הבוחן מאוד התעכב על נושא הזיהום וזה היה מיד אחרי שהDPF הוחלף ואם זה אומר שיש לי שם איזה מזרק שכבר מתחיל ללכת - אני כנראה הולך לאכול מתישהו עוד מכה השאלה רק מתי. 

האם אני אוהב את הרכב? כן.

האם אני רוצה להעיף את הרכב? כן. 

האם זה כדאי? - אני מקווה מאוד שאגלה שלא - לפחות במהלך השנתיים שלוש הקרובות. לצערי - אני יותר דבק בתחושה שכדאי. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1

Pioneer TS-X150

פורסם
לפני 32 דקות, lanosforce כתב:

האם אני שקט ורגוע לשנה הקרובה? לא ממש לא

כמובן שזה על סולם שחור לבן. 

אם כל נהיגה ברכב מלווה בחשש מהפתעה - בעיני אין התלבטות.

העניין הוא שאתה אוהב אתה הרכב  וכנראה עדיין יותר נהנה מחושש. אחרת, מחכה לשרשור הבא שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...