Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ספורטג' 2019 2.0L

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הבדיקה הזו לפי דעתכם? הרכב עם 47אלף ק"מ סה"כ נראה טוב.

image.thumb.png.e474a1ded5f74a98bb406eb89d9e9bcf.png

והאם ה2.0L באמת עדיף על 1.6 טורבו? גם אם הוא יותר זול עם פחות קילומטרים?

והאם יש הבדלים בינו לבין הטוסון שראיתי שהוא יותר יקר

פורסם

אם מטעמך נראה בסדר גמור 

לדעתי ה 2.0 עדיף בעיקר בגלל אמינות

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, EliC25 כתב:

כן. בדיקה גנרית עם כסת"חים בלי שום מידע רלוונטי.

זה לא תמיד ככה? כל בדיקה שראיתי (ביצעתי ל3 רכבים שונים) עם בערך אותם הנתונים

זה רכב שנסע 45k  בשלוש שנים ללא תאונות (לפי הסליקה של חברות הביטוח)

מרגיש לי שכל מכוני הבדיקה האלה לא שווים כלום בין אם אני אקח את הרכב הזה על חשבוני או לא

בזבזתי קרוב ל1300 שח רק על בדיקות רכבים זה מרגיש לי בזבוז זמן וכסף זה מאוד מרגיז הדבר הזה

וכמובן תודה רבה על התשובה המהירה

עריכה אחרונה על ידי testkia
פורסם

זה לא מדוייק שמכוני הבדיקה הם בזבוז, אבל הם בהחלט לעיתים נותנים לך תחושה שהוצאת כסף סתם..

מה אני מתכווין? לקחתי סורנטו לבדיקה לפני חודשיים, עלה לי 1,000 ש"ח [המרכזי פ"ת. אגב, לא יקר מידי?]. תכלס בבדיקה היתה XYZ, והבודק אמר לי "אני לא יכול לומר לך כלום, אלו הנתונים, קח את הרכב למוסכניק שלך"...

בחייאת, אז מה עשיתי עם הבדיקה הזו, אם בין כה וכה אתה לא רוצה/לא יכול לתת מינימום של מידע ו/או פרשנות, ובין כה וכה אצטרך ללכת לבדיקת מוסך?

כך שמי שכן יודע לקרוא את הבדיקות הללו, הבדיקה כן עוזרת לו, כי היא מאוד יסודית ומעמיקה, ומי שהתוצאות שהוא רואה בבדיקה מספיקות לו להחליט אם הרכישה שווה או לא, הבדיקה בהחלט נותנת את המענה הרצוי והראוי.

פורסם

בגלל זה אני מציע לקרוא את המדריך שלי לרכישת רכב משומש (בחתימה)

תוכל לבצע את רוב הבדיקות לבדך בלי לשלם מאות שקלים סתם.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...