Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב עד 100,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים 

למשפחה שלי מחפשים להחליף לרכב חדש\משומש עד שנה 

התקציב 100,000 (לאחר התחשבות קיזוז טרייד על הפיאסטה)

דרישות: גודל: מיני\סופר מיני היום נוסעת בפיאסטה 2015 ודי מרוצה אז משהו בסגנון

נסיעות תל אביב=כפר סבא כל השבוע לעיתים נסיעות לדרום ונתניה 

העדפה לרכב בלי מובילאיי 

ומסך מולטימדיה גדול יחסית (במאזדה 2 הוא די קטן)

היא ראתה מאזדה 2 ודי אהבה אז משהו בסגנון אני המלצתי על ספארק בנוסף וI20 אבל הI20 לא בתקציב

האחיות מקוריאה פחות הכיוון 

אין בעיה עם 0 ק"מ הפיאטסה גם נרכשה כ0 ק"מ ,

אשמח לתשובתכם 

פורסם

לא הבנתי. ספארק מקוריאה וזה סבבה. i20 גם מקוריאה. אז למה שאר הקוריאניות לא מתאימות?

בכל מקרה, מנסיון - הקליו החדשה היא אחלה, ואמורה לענות על כל הדרישות (אם כי לא יצא לי להתנסות בגרסה עם הגיר הרציף).

פורסם
לפני שעתיים, chrono כתב:

לא הבנתי. ספארק מקוריאה וזה סבבה. i20 גם מקוריאה. אז למה שאר הקוריאניות לא מתאימות?

לספארק מקוריאה סמל שברולט, אולי זה יוצר תדמית אמריקנית ולא קוריאנית...

לפני 18 שנים קיבלתי שברולט אופטרה מהעבודה. השכנים בבניין מאוד התרשמו מהרכב ה"אמריקאי" שקיבלתי...

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, chrono כתב:

בכל מקרה, מנסיון - הקליו החדשה היא אחלה, ואמורה לענות על כל הדרישות (אם כי לא יצא לי להתנסות בגרסה עם הגיר הרציף).

הכוונה האחיות קיה פיקנטו וi10

קליאו נכנסת לי בתקציב ?

לפני שעה, Itaylevy כתב:

היי אני מוכר איביזה fr 2023 מנוע 1.5 150 כס הכי חזקה בקטגוריה יד ראשונה פרטית עלתה לכביש בינואר , מחירון משוקלל לוי יצחק 111,400 מוכן להתגמש לכיוון 100 אם מעוניינים  

אחריות מורחבת עד ינואר 2026 ומסך מולטימדיה 9.2 אינץ אני אישית מאוד אהבתי את המסך והתפעול שלו כמובן עם אפל קארפליי

חסכוני מאוד בסביבות 15 קמ/ל בנסיעה בינעירונית 

אני אישית אוהב את האיביזה וגם חשבתי עליה אבל היא פחות על הפרק לדברי המשפחה 

"זה רכב לצעירים וכבר עברתי את הגיל" 

אבל אברר מולה אם רלוונטי ואם כן אעדכן 

תודה רבה 🙏

אשמח

לפני 4 שעות, Shay Shd Dave כתב:

היי חברים 

למשפחה שלי מחפשים להחליף לרכב חדש\משומש עד שנה 

התקציב 100,000 (לאחר התחשבות קיזוז טרייד על הפיאסטה)

דרישות: גודל: מיני\סופר מיני היום נוסעת בפיאסטה 2015 ודי מרוצה אז משהו בסגנון

נסיעות תל אביב=כפר סבא כל השבוע לעיתים נסיעות לדרום ונתניה 

העדפה לרכב בלי מובילאיי 

ומסך מולטימדיה גדול יחסית (במאזדה 2 הוא די קטן)

היא ראתה מאזדה 2 ודי אהבה אז משהו בסגנון אני המלצתי על ספארק בנוסף וI20 אבל הI20 לא בתקציב

האחיות מקוריאה פחות הכיוון 

אין בעיה עם 0 ק"מ הפיאטסה גם נרכשה כ0 ק"מ ,

אשמח לתשובתכם 

שחכתי לציין ,*אוטומט בלבד*

עריכה אחרונה על ידי Shay Shd Dave
שגיאת כתיב
פורסם

המחיר קצת עלה מאז 2020 (115,000 לדגם הזול ביותר), אז תלוי במחירון של הפיאסטה (שים לב שבקרסו קשוחים במיקוח על המחירון, ולפי לוי יצחק בטרייד-אין מורידים כ-10% או משהו כזה). אבל נשמע הגיוני ש-15,000 תוכל להוציא מהם.

לצורך העניין, ישנן סופר-מיני נוספות במחירים דומים שהן אחלה מבחינת אבזור - סוזוקי סוויפט (שלדעתי התחילו להביא עם מערכת בטיחות מקורית מהיצרן), איביזה/פולו, סיטרואן C3/פג'ו 208... כל אלה במחיר כמו הקליו (או פחות), וכל אלה אמורות גם להתאים לצרכים המתוארים.

פורסם
לפני 4 דקות, chrono כתב:

המחיר קצת עלה מאז 2020 (115,000 לדגם הזול ביותר), אז תלוי במחירון של הפיאסטה (שים לב שבקרסו קשוחים במיקוח על המחירון, ולפי לוי יצחק בטרייד-אין מורידים כ-10% או משהו כזה). אבל נשמע הגיוני ש-15,000 תוכל להוציא מהם.

לצורך העניין, ישנן סופר-מיני נוספות במחירים דומים שהן אחלה מבחינת אבזור - סוזוקי סוויפט (שלדעתי התחילו להביא עם מערכת בטיחות מקורית מהיצרן), איביזה/פולו, סיטרואן C3/פג'ו 208... כל אלה במחיר כמו הקליו (או פחות), וכל אלה אמורות גם להתאים לצרכים המתוארים.

סוויפט אני בספק אם אני אמצא ב100,000 אבל נבדוק

סיטרואן ופיג'ו היה יכול להיות מתאים בול לצערי לא,בגלל הרצועה המתפוררת במנוע 1.2 שלהם שדובר עליו רבות פה בפורום בשרשור ענק גם התפעול דרך המסך אני חושש שיסבך אותה 

פורסם

אתה יכול לרכוש אני קליאו re-line מאובזרת בת שנה, נוחה, די זריזה ובטיחותית.

גיר רציף, מעולה גם לפקקים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 14 שעות, mottis כתב:

קיה סטוניק 1.4 תתאים לדרישות.

אמינה, בטיחותית ושימושית.

גם אופציה אבדוק, 

אני צריך לבדוק אם היא נכנסת בחניה כי בחניה התקרה שם יחסית נמוכה 

• תוכן חדש...