Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגיד שאתם יוצאים לנסיעה ארוכה או אפילו טיול של כמה ימים ויש לכם את האפשרות לנסוע באוטו הפרטי שלכם, אותו אתם מכירים הייטב ו"עוטים" אותו כמו כפפה ליד, ושהוא סבבה לגמרי נגיד מודל 2015.  תקין, מאובזר במערכות שהיו מקובלות אז אבל ללא בקרת סטיה מנתיב, ללא קרוז אדפטיבי, ללא מצלמות היקפיות וכו',

ויש לכם את האפשרויות לקחת אוטו חדש  מהשנים האחרונות, מאובזר בכל מה שמקובל היום, גם גדול וחזק יותר, אבל אתם לא רגילים אליו וזו תהיה נסיעה ראשומה שלכם בו. 

הדלק בשני המקרים על חשבון שלכם וזה לא פונקציה.

איפה תרגישו יותר טוב, יותר בטוח ותהנו יותר, ולמה?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שאלה מעניינת. אני חושב שהייתי בוחר עדיין ברכב הפרטי שלי, אליו אני רגיל, הכל מכוון ומותאם בדיוק לנסיעה שלי.

אני לא יודע אם זה חולש על עוד הרבה אנשים, אבל לוקח לי זמן מה להגיע לפוזיציה האופטימלית עבורי מבחינת ישיבה, מראות וכו' ברכב חדש

זה גם משנה אם מדברים על כבישי ישראל או בחו"ל. נסיעה של כמה ימים בחו"ל למשל, ללא קורז אדפטיבי, זה באסה.

בארץ גם ככה המערכת משתוללת כי בכל רגע נתון מישהו חותך אותך או רמזור.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 1 דקה, Ragnar כתב:

גם משנה אם מדברים על כבישי ישראל או בחו"ל.

בחו"ל אין לך את הרכב הפרטי אז השאלה לא רלוונטית. 

מדובר בנסיעה או טיול בארץ. 

פורסם

ברור שבחדש.

1. חוויה להתנסות ברכב אחר, חדש יותר, מאובזר יותר, מודרני יותר.

2. למה לטחון ק"מ ברכב הפרטי כשאפשר ברכב אחר? 

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 4 דקות, yoni162 כתב:

אתה מתאר בעצם כל טיול בחו"ל שכולל השכרת רכב. נראה לי שהתשובה די טריוויאלית.

לפני 15 דקות, Buki כתב:

בחו"ל אין לך את הרכב הפרטי אז השאלה לא רלוונטית. 

מדובר בנסיעה או טיול בארץ. 

לא הבנתי מה הקשר לטיול בחו"ל.

פורסם

הייתי בוחר ברכב החדש בהתקיים שני התנאים:

1. לא אסתבך או לא ארגיש לא נעים במקרה של תאונה/זקק/שריטה

2. הרכב החדש לא נחות מהרכב הפרטי שלי (גיר רציף, מראות אמריקאיות מעוותות וכדו).

נרכב העיקרי שלנו הוא רכב ליסינג מהעבודה.

בתקופה האחרונה קיבלנו לכמה ימים רכבים חלופיים (רכבי השכרה של חברת הליסינג): ניסאן סנטרה דור 1, שברולט מאליבו ומיצובישי asx.

שלושתם עם תיבה רציפה והניסאן והשברולט גם עם מראה אמריקאית מעוותת. למרות שהדלק על חשבון החברה, כשהיה אפשרי - העדפתי לנסוע ביונגאי 2015 הפרטית שלי.

יצא לי הרבה פעמים לקחת רכבים לא שלי לטיולים או לסופש, אלו לא היו רכבים פרטיים אלא רכבים חלופיים, רכבי הדגמה וכדו. אני רגיל לנהוג ברכבים שאינם שלי...

פורסם

אני תמיד אשמח לרכב אחר, בטח אם חדש ומענין יותר. אני משתעמם מרכבים מהר גם מרכבים מהנים (מי מוכר ג'ולייטה מלוקקת אחרי שנה וחצי? אני) ולכן יחסית מחליף לא מעט. 

החריג היחיד זה לטיול בשטח. אני מאוד מחובר לרכב שלי וליכולות שלו, שמאורגן בדיוק איך שאני רוצה (איפה המקרר, ציוד בישול, ציוד חילוץ), יודע מתי להפעיל כל פונקציה ברכת ומתי לא צריך, ולא מגרד לי רכב אחר ולהתחיל עקומת למידה. אולי עם צמיגי MT 35...

• אהבתי 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

בבחירת הרכב שלי, כיף בנהיגה היה בראש סולם העדיפויות. כך שאלא עם מציעים לי להתנסות במיאטה דור 4 או רכב ספורט מגניב כלשהו - ממש אין לי עניין לנסוע ברכב שאינו הרכב שלי. זה גם לא קשור לנסיעה ארוכה או לא - אני נהנה בו מהרגע שאני נכנס ועד הרגע שאני יוצא. רק מחכה שיחזירו את המעבורת ליוון, ואז אתחיל לקחת אותו גם לאירופה :)

פורסם

הייתי בוחר ברכב אחר, גם לגוון וגם "לשמור" על הק"מ ברכב שלי.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב שלי.

גם אני מכיר אותו ואת ההתנהגות שלו במצבי קיצון טוב יותר.

וגם כל שריטה / תאונה יהיה לי פחות אי נעימיות.

.

פורסם

זו חידה מעניינת, אני תמיד מעדיף את הרכב שלי, מכיר, סומך ויודע לשמור עליו. רכב חדש יותר ? של מי? למה? אתה מתכנן לנהוג נהיגה ספורטיבית? אין כמו רכב שלך שאתה מכיר ולא חייב כלום לאף אחד. זו דעתי

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אני יצא לי לאחרונה לעשות את 2 האופציות בנסיעות עם מרחקים יחסית לא קטנים(ניו יורק-צפון קרוליינה, ניו יורק-קוויבק, ניו יורק-מיין) עם האוטו שלי - בכל אחד מהראוד-טריפים האלה גמעתי באיזור ה900-3000 מייל במכונית שלי.

במקביל טסתי וקיבלתי רכב שכור - לקולורדו(שברולט קולורדו) לווגאס עם טיול בLA וחזרה(קאדילק CT5) ולטקסס(ראם 1500) בכל אחד נהגתי באיזור ה1000 מייל לפחות.

ואני חייב להגיד שהחוויה של לנהוג ברכב שלי בין סטייטים(ואפילו לחצות לקנדה) ולהתרחק מהעיר ולחוות את הטיול עם המכונית שלי(מאזדה 2014) ביחס לרכב שכור חדש הרבה יותר הייתה הרבה יותר מהנה.

• רעיון טוב! 1

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
לפני שעתיים, Buki כתב:

... אבל ללא בקרת סטיה מנתיב, ללא קרוז אדפטיבי, ללא מצלמות היקפיות וכו',

ויש לכם את האפשרויות לקחת אוטו חדש  מהשנים האחרונות, מאובזר בכל מה שמקובל היום, גם גדול וחזק יותר, אבל אתם לא רגילים אליו וזו תהיה נסיעה ראשומה שלכם בו. 

...

בקרת סטיה, קרוז, מצלמות, הנ"ל לא יהוו שיקול עבורי.

גדול יותר, יהווה יתרון אם יש צורך בכך, ככה סתם לא יהווה שיקול.

נסיעה ראשונה לא מהווה שיקול, דיי מהר מתרגלים לרכב.

בכללי, מעדיף תמיד את הרכב שלי, גם אם נחות יותר.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...