Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי תאונה שהפעלתי בגינה את הביטוח, והפרמיה התייקרה לי בגלל זה.
כעת חברת הביטוח שלי תבעה את הנהג הפוגע ויצא שהוא חייב לשלם להם את הסכום, ואני יצאתי זכאי (השתתפתי כעד במשפט).
האם ע"פ חוק הם מחוייבים להחזיר לי את ההפרש של העלאת המחיר שהם ביצעו לי כתוצאה מכך שלא היה לי העדר תביעות?

פורסם

הוא חוייב לשלם את הסכום שתבעתם
אם תבעתם את העליה העתידית בפרמיה אז זה נכלל
אם לא... אז לא
לא קשור לחוק, אלא לפסיקה שנקבעה לך.
אלא אם חברת הביטוח שלך ברגע שקיבלה את הכסף, לא מחשיבה את התביעה, כתביעה עצמית ואז לא רשום לך שום דבר שימנע ממך הנחה עתידית
תתקשר לחברת הביטוח שלך ותלבן איתם את הדברים.

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 3 שעות, סולל הדרך כתב:

הוא חוייב לשלם את הסכום שתבעתם
אם תבעתם את העליה העתידית בפרמיה אז זה נכלל
אם לא... אז לא
לא קשור לחוק, אלא לפסיקה שנקבעה לך.
אלא אם חברת הביטוח שלך ברגע שקיבלה את הכסף, לא מחשיבה את התביעה, כתביעה עצמית ואז לא רשום לך שום דבר שימנע ממך הנחה עתידית
תתקשר לחברת הביטוח שלך ותלבן איתם את הדברים.

מסתבר שלא הבהרתי את עצמי מספיק... 

אני שואל האם חברת הביטוח חייבת להחזיר לי את ההפרש (התאונה והפעלת הביטוח אירעו לפני שנתיים וא"כ שנה שעברה הפרמיה התייקרה לי). בדקתי מולם ואכן הם מחשיבים שלשנה הבאה זה נחשב שאין לי תביעות, השאלה האם על בסיס קביעה זו אני יכול לדרוש מהם החזר על ההתיקרות של שנה שעברה.

תודה רבה.

פורסם

הפרמיה של כולם התייקרה
השאלה היא האם קיבלת הנחת העדר תביעות?
אם חברת הביטוח שלך תבעה את הנזק וקיבלה אותו אין סיבה שלא תמחוק לך את התביעה ותיתן לך את ההנחה

בלי קשר, השאלה מה תבעה חברת הביטוח?
אם זה רק נזקים? ירידת ערך? 
תנסה לכתוב קצת יותר מסודר וברור

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 6 שעות, סולל הדרך כתב:

הפרמיה של כולם התייקרה
השאלה היא האם קיבלת הנחת העדר תביעות?

אני מדבר על התייקרות מחמת אי הנחת העדר תביעות, ולא על ההתייקרות הרוחבית של כל השוק.

אם חברת הביטוח שלך תבעה את הנזק וקיבלה אותו אין סיבה שלא תמחוק לך את התביעה ותיתן לך את ההנחה

כשאתה כותב שהם אמורים לתת לי את ההנחה, כוונתך להחזיר לי רטרואקטיבית (מדובר על פרמיה של שנה שלמה שמסתיימת בימים אלו ממש) את ההפרש בין הסכום המלא שלקחו לסכום לאחר הנחה, או שרק מכאן ולהבא?

בלי קשר, השאלה מה תבעה חברת הביטוח?
אם זה רק נזקים? ירידת ערך? 

חושב שרק נזקים. מצו"ב פסיקת השופט.

Screenshot_5.jpg

פורסם
לפני 15 דקות, יוספיאן כתב:

חושב שרק נזקים. מצו"ב פסיקת השופט.

Screenshot_5.jpg

כן, עכשיו אתה צריך לתבוע אותו על התייקרות הפרמייה שלך ששלמת בעבר. חברת הביטוח לא תחזיר לך את הכסף על ביטוח שכבר נגמר.

• אהבתי 1

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני דווקא הייתי מתחיל בחברת הביטוח ומבקש החזר על הנחת העדר תביעות
אני לא יודע אם היא תחזיר או לא... אבל שווה לנסות
אולי תופתע
אם לא, כמו שכתב קודמי

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...