Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג׳ו 208 - שנת 2019

Aa11
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיף להימנע. רכב מוצלח אבל המנוע לא אמין בכלל.

תריץ חיפוש על מנוע פיורטק יש תקלה של רצועת טיימינג מתפוררת. סיפור יקר...

פורסם
לפני 18 שעות, Aa11 כתב:

שלום לכולם ,

למישהו יש תובנות על פיגו 208 שנת 2019? 

מחפש רכב שיחליף את האופל קורסה שלי

רק אם מדובר על גרסאת הדיזל עם גיר רגיל.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

רכב מעולה ונהדר, נוסע מעולה, מהנה בסיבובים יחסית לקטגוריה, גיר זריז ואמין. יש מחלה של רצועת טיימינג טבולה בשמן שמתנפחת ומתפוררת, פשוט מקפידים על שמן מקורי, טיפולים בזמן, והחלפה יזומה ומוקדמת של הרצועה. לא צריך לעשות מזה פצצה מתקתקת, יש המון רכבים בשוק עם מחלות, חלקם גם מקוריאה או יפן. 

פורסם

יצא לי לנסוע על רכב כזה בחו"ל - הוא אכן רכב כיפי מבחינת התנהגות, כיאה לפג'ו. ומסכים שאם מודעים לתקלה, אפשר למנוע אותה ולא צריך לפסול את הרכב בגללה.

אני אציין חסרון אחד שמאוד עצבן אותי (אני מניח שמתרגלים, אבל בכל זאת) - השליטה במזגן מתבצעת דרך מערכת המולטימדיה, כלומר דרך מסך מגע. אין מפסקים פיזיים שלוחצים עליהם/מסובבים אותם כדי לשנות טמפרטורה, להדליק/לכבות מזגן, וכו'. זה נורא, ואני לא יודע למה פג'ו/סיטרואן בחרו ללכת בדרך הזו בשנתונים האלה. כאילו, אשכרה היה מישהו שחשב שזה רעיון טוב - ואז הוא אמר את זה למנהל שלו, וזה התגלגל ככה בשרשרת הניהול, וכולם חשבו שזה סבבה. איך!?

אגב, אופל קורסה החדשה זה פחות או יותר אותו רכב (פחות או יותר החליפו את הסמל, ושינו מעט את העיצוב), אבל המזגן שם כן נשלט עם כפתורים נורמליים (לפחות בגרסה הזולה ללא בקרת אקלים).

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, menir1 כתב:

גרסת דיזל יובאה ב-2016 בלבד....

לא נכון, עד 2018.

ההבדל בין הדגמים של 2016 ל-2018 זה מערכת בלימה אוטונומית מקורית ומובילאיי שהותקן כי לרכב אין התראה על סטייה מנתיב.

לפני שעתיים, chrono כתב:

אני אציין חסרון אחד שמאוד עצבן אותי (אני מניח שמתרגלים, אבל בכל זאת) - השליטה במזגן מתבצעת דרך מערכת המולטימדיה, כלומר דרך מסך מגע. אין מפסקים פיזיים שלוחצים עליהם/מסובבים אותם כדי לשנות טמפרטורה, להדליק/לכבות מזגן, וכו'. זה נורא, ואני לא יודע למה פג'ו/סיטרואן בחרו ללכת בדרך הזו בשנתונים האלה. כאילו, אשכרה היה מישהו שחשב שזה רעיון טוב - ואז הוא אמר את זה למנהל שלו, וזה התגלגל ככה בשרשרת הניהול, וכולם חשבו שזה סבבה. איך!?

זה נכון רק בגרסאות אבזור הגבוהות כי המזגן הוא עם בקרת אקלים.

ברמת אבזור אקטיב מגיע מזגן מכאני (ללא בקרת אקלים) עם לחצנים פיזיים.

עריכה אחרונה על ידי redroze

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש המלצה על החלפת רצועה כול 4 שנים או 60 אלף ק״מ, והחלפת שמן כול 10 אלף, כך שצריך להחמיר מיבר למה שהיבואן רשם.

הרכב עצמו נח,זריז, תיבה יפנית אמינה אם כי גורמת לרעידות במצב זחילה או בהאצות קלות כאשר ה רכב ב 70 ק״מ והתיבה בהילוך גבוה, אך לא כולם מרגישים.

עניין הרצועה החיסרון העיקרי, ויש סיכון, אישית, אם לרכוש זה רכב עד 4 שנים ו 60 אלף ולהחליף אותה במידה והיא בסדר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...