Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 דקות, Froyne כתב:

אם זה לספורטיבית - בהחלט כן. אנחנו צריכים להתאוורר.

אם זה לג'אמפי - עזוב, אנחנו במלחמה וזה...

להפך, מבחן לג'אמפי - כמה חבילות שי לחיילים נכנסות. יכול להיות משעשע ומועיל. 

אם זה לרכב חשמלי, סיני, עזוב. גם לא בשנה הקרובה, אנחנו לא בנויים לזה יותר. 

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה על כל מה שרשמתם. לא בציניות, מכל הלב.

קראתי כל מילה כמה וכמה פעמים. 

מודה שמאוד קשה לי לנרמל את האירוע הזה. אני משער שכמו רבים מאיתנו, המחשבות לא עוזבות גם לא בלילה, והחלומות לא 'רגילים' אלא מוטי התקופה. 

גם כל חיבוק לאישה או לילדים מקבל משמעות שונה מאוד. 

העליתי ממש עכשיו ב car-pad ואני מניח שבשבוע הבא אעלה עוד מבחנים שממתינים לפרסום. 

מקווה לצלם את המבחן הבא בפארק עזה, ליד האנדרטה לזכר הקורבנות. 

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מה, לא תוציא מבחן בשנה הקרובה?

לפני 5 שעות, discoTD5 כתב:

מקווה לצלם את המבחן הבא בפארק עזה, ליד האנדרטה לזכר הקורבנות.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

יואב, אני מאמין שכדאי לפרסם. חלקנו מחפשים את האפשרות לבריחה למספר דקות מהמציאות המוטרפת שבה אנחנו נמצאים. 

אני לגמרי בעד שנשמור מעט על שפיות.

פורסם

לדעתי כן.

הייתי שמח לקרוא או לראות משהו אחר בין כל החדשות העצובות והקשות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למרות שאין לי ראש לזה ובטח לא לכתוב דבר כזה עכשיו אם אתה מסוגל אז בטח שכן ולו בזביל הסיכוי הקלוז שזה יעזור למישהו לברוח לדקה מהזוועה הזו.

חייבים כל טיפת שפיות בזמנים כאלה .

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין כל כך נכון או לא נכון בימים אלו. כל אחד מרגיש וחווה אחרת את הדברים, זה גם תלוי מאוד במיקום הגאוגרפי ובשירות הצבאי.

אם הלב שלך אומר שכן - לך על זה. 

פעם ראשונה שני כאן בפורום מזה שבועיים (צו 8). לי אישית ממש אין ראש לקרוא סקירות עכשיו, אבל חלק מהחברים שבבית ולא במילואים מנסים לשמור על שפיות וזה כנראה יעזור להם.

פורסם
בתאריך 16.10.2023 בשעה 09:05, discoTD5 כתב:

השאלה בכותרת.

מצד אחד יש מי שיאמר - כן. תן אפשרות לנקות את המחשבות עם איזה מבחן וקצת תמונות.  יש אתרים שאכן מפרסמים. 

מצד שני - ברמה האישית, ממש אין לי 'ראש' לזה, למרות שיש כמה מבחנים כתובים ומוכנים לפרסום, אני מרגיש שזה לא הזמן. יש אתרים שבאותה הדעה ומפרסמים רק דברים רלוונטיים לתקופה.

מה דעתכם? 

הדעה שלי מאוד ברורה בעניין הזה. אני באמת מאמין ששמירה על השגרה, ככל שניתן, זה לא רק ביטוי לחוסן לאומי אלא תרומה לחוסן הלאומי.

ואני חד משמעי בעניין הזה.

אני יודע שיש מי שרואה בזה חיים בתוך בועה ופגיעה ברוח לוחמינו שבחזית. אני מבין את העמדה אבל לא מסכים איתה.

מבחינתי אפילו שיהיו מסיבות אם יש אנשים שמסוגלים לכך. אני לא רואה את עצמי חוגג עכשיו, כי המצב כל כך נורא. אבל עקרונית אני לא רואה בזה בעיה אם מישהו חוגג יומולדת או כל דבר אחר כל עוד אפשרי לפי הנחיות פיקוד העורף.

אני שמח שיש אנשים במרכז במסעדות ושפאבים פתוחים (מעט אבל יש). זה חשוב ליכולת העמידה שלנו וגם משרת צורך כלכלי אמיתי של הציבור והמדינה.

המניעה לעניין כזה צריכה להיות רק בטיחותית וזו החלטה אישית וכפופה בעיני לפיקוד העורף. כך שאם פיקוד העורף מתיר פעילות אני חושב שהיא מבורכת. ברור לי שמה שאפשרי במרכז או באילת לא אפשרי בעוטף.

שוב, אני יודע שיש מי שרואה בזה חוסר סולידריות אבל אני רואה את זה אחרת. בודאי כשישנו תסריט בו אנחנו לקראת מצב מלחמתי שיימשך חודשים.

אנחנו הרי רוצים שיכנסו לאוצר המדינה כספי מיסים. ואנחנו לא רוצים שעסקים יקרסו.

אני גולש בים ואתמול היתה רוח מצויינת. בהתחלה לרגע התלבטתי האם זה בסדר כי זו פעולה גלויה ובולטת (גולש קייט) ואולי יש בזה רכיב של "להכעיס". אבל אז הלכתי בדרכי עם האמונה שהשגרה מעצימה אותנו.

בחרתי לגלוש בפולג, כי שם זה מותר (היו מצילים ושירותי חוף. מה שלא קיים דרומית משם).

ומבחני רכב זה גם ככה עניין ללא פרהסיה אז על אחת כמה וכמה שאין בזה בעיני בעיה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 49 דקות, razi_pazi כתב:

הדעה שלי מאוד ברורה בעניין הזה. אני באמת מאמין ששמירה על השגרה, ככל שניתן, זה לא רק ביטוי לחוסן לאומי אלא תרומה לחוסן הלאומי.

...

אני גולש בים ואתמול היתה רוח מצויינת. בהתחלה לרגע התלבטתי האם זה בסדר כי זו פעולה גלויה ובולטת (גולש קייט) ואולי יש בזה רכיב של "להכעיס". אבל אז הלכתי בדרכי עם האמונה שהשגרה מעצימה אותנו.

אני די באותו ראש. אחרי ההלם והאבל, צריך להאכיל את הילדים, אז אני משתדל לעבוד עד כמה שניתן במסגרת הבלגן הכאוטי של לצידה מרחוק (המורים ומערכות החינוך לא למדו כלום מהקורונה, הילדים לעומת זאת מתורגלים למרבה האירוניה. הם מסוגלים להרבה יותר משעה ורבע נטו ביום.)

בנוגע לפעילויות פנאי - יש לי תירוץ מעולה ל"שחרור קיטור" וזה פשוט לקחת את הילדים איתי לרכיבות... לא אצבע בעין לאף אחד, פשוט משפחה שמנסה קצת להפגין סימני חיים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 9 שעות, razi_pazi כתב:

ואני חד משמעי בעניין הזה.

אני יודע שיש מי שרואה בזה חיים בתוך בועה ופגיעה ברוח לוחמינו שבחזית. אני מבין את העמדה אבל לא מסכים איתה.

מבחינתי אפילו שיהיו מסיבות אם יש אנשים שמסוגלים לכך. אני לא רואה את עצמי חוגג עכשיו, כי המצב כל כך נורא. אבל עקרונית אני לא רואה בזה בעיה אם מישהו חוגג יומולדת או כל דבר אחר כל עוד אפשרי לפי הנחיות פיקוד העורף.

אני שמח שיש אנשים במרכז במסעדות ושפאבים פתוחים (מעט אבל יש). זה חשוב ליכולת העמידה שלנו וגם משרת צורך כלכלי אמיתי של הציבור והמדינה.

המניעה לעניין כזה צריכה להיות רק בטיחותית וזו החלטה אישית וכפופה בעיני לפיקוד העורף. כך שאם פיקוד העורף מתיר פעילות אני חושב שהיא מבורכת. ברור לי שמה שאפשרי במרכז או באילת לא אפשרי בעוטף.

שוב, אני יודע שיש מי שרואה בזה חוסר סולידריות אבל אני רואה את זה אחרת. בודאי כשישנו תסריט בו אנחנו לקראת מצב מלחמתי שיימשך חודשים.

אנחנו הרי רוצים שיכנסו לאוצר המדינה כספי מיסים. ואנחנו לא רוצים שעסקים יקרסו.

בחרתי לגלוש בפולג, כי שם זה מותר (היו מצילים ושירותי חוף. מה שלא קיים דרומית משם).

ומבחני רכב זה גם ככה עניין ללא פרהסיה אז על אחת כמה וכמה שאין בזה בעיני בעיה.

בכנות, אני לא חושב שאתה באמת מבין את העמדה.

זה מדרון חלקלק, מאוד. 

מאוד מאוד קשה לשמור על ה"רוח" לאורך זמן, ואם תוסיף לזה מסיבות בעורף בגדול שחקת את הכח הלוחם.

צריך לחזור לעבוד, אפשר להתעסק בספורט אישי, אבל בטח ובטח כשאנחנו עוד לפני ההתחלה אי אפשר להחזיר את החיים למסלולם, כי אם אנחנו על המסלול החבר'ה שם שהולכים למות לא יבינו למה בכלל צריך את המלחמה הזו.

פורסם

כתושב אשקלון שאיבד לא מעט חברים בזוועה הזו, שרוב הרחוב שלו נפגע מטילים והעסק שלו סגור אני שמח תראות שאנשים במקומות אחריםמממשיכים בחיים נורמליים כי הם העוגן והמקלט שלנו (חוץ מהזבל במרכז שלקח לי 270 שקל על 3 מגשי פיצה).

זה שאני נמצא במצב כזה לא אומר שאחרים צריכים לסבול לאות הזדהות. ההזדהות היא כל ההתגייסות המדהימה באירוח, ציוד, דאגה ורצון טוב. 

• אהבתי 2

פורסם
לפני 4 שעות, GTאי כתב:

בכנות, אני לא חושב שאתה באמת מבין את העמדה.

זה מדרון חלקלק, מאוד. 

מאוד מאוד קשה לשמור על ה"רוח" לאורך זמן, ואם תוסיף לזה מסיבות בעורף בגדול שחקת את הכח הלוחם.

צריך לחזור לעבוד, אפשר להתעסק בספורט אישי, אבל בטח ובטח כשאנחנו עוד לפני ההתחלה אי אפשר להחזיר את החיים למסלולם, כי אם אנחנו על המסלול החבר'ה שם שהולכים למות לא יבינו למה בכלל צריך את המלחמה הזו.

אני בהחלט מבין את העמדה. אבל לא מסכים איתה.

כמובן שאין לי ויכוח עם חייל בחזית שיגיד לי שאני טועה ושהשמירה על השגרה פוגעת ברוח הקרב שלו. אם הוא חושב ככה הוא בודאי וודאי צודק.

אם הייתי יודע שזה ככה לגבי חיילים רבים אז הייתי מתנהל אחרת.

במציאות יש גם בקרב החיילים והאנשים בעוטף דעות לכאן ולכאן. כפי שכתב night driver

אני חושב שאין צורך לציין ששמירת השגרה חשובה בהנחה שהיא מתווספת לתמיכה במאמץ ולא באה על חשבונה

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

חוץ מהזבל במרכז שלקח לי 270 שקל על 3 מגשי פיצה

90 ש"ח למגש זה לא הרבה, אפילו מתחת לממוצע לפיצה טובה. 

• מעניין 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם
לפני 10 דקות, discoTD5 כתב:

90 ש"ח למגש זה לא הרבה, אפילו מתחת לממוצע לפיצה טובה. 

לפחות היתה טובה. פיצה ברמה של דומינוס.

אני רגיל לפיצות איכותיות (לא של רשתות) בהרבה פחות.

פורסם

אוי ואבוי. פיצה ברמה של דומינוס זה רמה אחת מתחת לחימום פיצה קפואה מהסופר. 

• מצחיק 1

לשעבר:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...