Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסך LCD-שאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

אז ככה, יש לחבר טוב שלי HU עם מסך מובנה של 6.5 אינץ' במכשיר,

הופיעה לו נקודה שחורה קטנה על המסך (כנראה מנורה מתה), יש למישהו מושג מי מתקן כאלה דברים ועלות בערך???

תודה על עזרתכם,

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

הבנתי......תודה....

אז מה? המכשיר פשוט הולך לזבל?

מישהו יודע איפה המעבדה של פנסוניק נמצאת?

זה פשוט קטע מבאס.....

פורסם

לא ניתן לתקן פיקסל שרוף במסכי LCD, חייבים להחליף את כל המסך, אם זה לא באחריות, אין לך כל-כך מה לעשות

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

אני צריך עזרה-

מכשיר HU של פנסוניק עם מסך 6.5 אינץ' LCD מובנה במכשיר, יש פיקסל מת ואין כבר אחריות על המכשיר.

(המכשיר נקנה יד-שנייה)

התקשרתי ליורוקום והם לא הבינו על מה אני מדבר בכלל....הפנו אותי ליורוקום אחר שגם שם לא הבינו על מה אני מדבר.

אני מעוניין לתקן את המכשיר בהקדם אך לא יודע לאן לפנות, אשמח מאוד אם מישהו יפנה אותי למעבדה שתוכל לתקן לי את המכשיר.(אני לא חושב שזה TOTAL LOSS, מכיוון שאפשר לפרק רק את היחידה של המסך עצמו ולהחליף בחדשה....כלומר לפי דעתי אמורים להיות חלקי חילוף)

הבנתי שיש פה בפורום גם כמה בעלי עסקים מתחום האודיו והאביזרים לרכב, אולי הם יודעים או עובדים עם מעבדה כזו או אחרת.

באמת שכל תשובה או הפנייה תעזור ותתקבל ביותר משמחה!!!

בברכה,

שי.

פורסם

זה מעניין, לפני מספר חודשים היה מישהו שסיפר על אותה הבעיה וכאשר החליף מסך גם הוא נשרף לו אחרי זמן מה, אני מקווה שלא קנית ממנו כי אחרת זה אבוד.

מה שכן תמיד ניתן להשתמש בו כ MP3 בלבד, חוץ מיזה, מה זה פיקסל אחד מתוך 1000.

פורסם

ליורוקום יש מעבדות מורשות משלהם שנותנות את השרות למוצרים שלהם כמו מוסך מורשה לאוטו, תבקש מיורוקום שיתנו לך טלפון של מעבדה כזאת.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

OK, אבל מה אני יכול לעשות כאשר אני מתקשר ליורוקום ולא יודעים על מה אני מדבר??

ניסיתי להסביר להם בטלפון, באמת שניסיתי.....

תודה על העזרה חבר'ה.

שי.

פורסם
אם אני לא טועה - יבואן מערכות שמע לרכב מתוצרת פנסוניק - אדי מערכות

נמצאים בראשון לציון....

שיחקת אותה!

דיברתי איתם והם מתקנים מכשירים כאלה.

אני אקפוץ אליהם יום ראשון.

תודה לכל מי שעזר,

בברכה,

שי.

פורסם

טוב.....עדכון+שאלה:

אז ככה, אדי מערכות בראשון-לציון מתעסקים כמו שנכתב במכשירי מולטימדיה של פנסוניק ובכלל....

דיברתי איתם והם אמרו לי להגיע אליהם....עכשיו יש לי שאלה:

הבנתי שאי-אפשר לתקן פיקסל מת וצריכים להחליף מסך, נכון?

אם כך, יש באפשרותי לפרק את המסך מהמכשיר שברשותי, לבקש מהם שיזמינו לי מסך מאותו הסוג ופשוט להחליף אותו לבד....(כבר פירקתי אותו והרכבתי אותו בחזרה ויש לי את הידע לעשות זאת)

השאלה היא האם זה אפשרי לדעתכם?

פשוט חבל לי שיקחו לי כסף על תיקון אם אני פשוט יכול להחליף את המסך לבד ולשלם רק על המסך בלבד.

זה כמו להחליף סתם לדוגמא פילטר שמן ברכב.....הבנתם את הרעיון לדעתי...

השאלה היא אם זה מקובל בכלל לעשות ככה?

אני פשוט מתכנן להגיע אליהם כבר מחר על הבוקר ואני מתלבט אם לפרק את המסך מהמכשיר או להשאיר אותו כפי שהוא.

בברכה,

שי.

• תוכן חדש...