Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 4 Convertible - תא מטען ומזוודות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שנצליח לצמצם את הכבודה שלנו מזוג מזוודות גדולות וטרולי. מזג האוויר די הפכפך ומצריך היערכות גם לימים נעימים וגם קרים וגשומים (וגם בגלל האישה)

יש גם דרישה למקום פנוי למען רכישות שיתבצעו שם, כך שיהיה מדאיג להיות על הקצה

עמוס, אני מסכים איתך. אנסה ליצור קשר ולראות מה קיים בהיצע. בביקור הקודם במינכן אספתי BMW 4 קופה שהייתה מאוד מוצלחת (אגב, גם מבחינת תא מטען), כך שמתבקשת קפיצת מדרגה למשהו שונה

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני שעתיים, amosbmw כתב:

נסעתי לבד עם סידרה 4 קבריולט ממינכן לאוסטריה, הייתה לי מזוודה בינונית אחת.

כשהיא לא הייתה מונחת בדיוק במרכז הבגאז, הגג סירב להיפתח.

2 מזוודות אין סיכוי, נראה לי אפילו 2 טרולי לא.

לעולם לא הייתי משאיר ציוד על המושב האחורי, זאת הזמנה לפריצה.

בטיול אחר נסעתי לאותו יעד עם X3, הבגאז אוכל בלי קושי מזוודה גדולה, מזוודה בינונית 2 טרולי ועוד תיקים.

כבר הבנת שהקבריולט לא יילך, אני לא הייתי מחכה לראות מה יש אלא יוצר עכשיו קשר עם סיקסט ומחליף את ההזמנה לרכב אחר.

בסדרה 4 כדאי לפתוח את הגג ורק לאחר מכן להכניס דברים לתא המטען, זה יחסוך את הכאב ראש שהוא לא נפתח עם ציוד בפנים.

לגבי הזמנה לפריצה - זה באמת קורה?

הייתי 10 ימים בטיול עם ציוד במושב האחורי. אולי מזל שלא פרצו.

לפני שעתיים, Ragnar כתב:

אני לא חושב שנצליח לצמצם את הכבודה שלנו מזוג מזוודות גדולות וטרולי. מזג האוויר די הפכפך ומצריך היערכות גם לימים נעימים וגם קרים וגשומים (וגם בגלל האישה)

עמוס, אני מסכים איתך. אנסה ליצור קשר ולראות מה קיים בהיצע. בביקור הקודם במינכן אספתי BMW 4 קופה שהייתה מאוד מוצלחת (אגב, גם מבחינת תא מטען), כך שמתבקשת קפיצת מדרגה למשהו שונה

לא חושב שצריך לצמצם.

ובנוסף אני חושב שהחוויה בקבריולט עם נופים כמו שיש שם היא די הכרחית :)

לא יודע כמה הייתי חושש מעניין המזוודה אבל תמיד יש סיכוי ותמיד יש סיכון ותמיד יכול לקרות משהו.

כשאסע שוב לטייל ארצה שוב קבריולט וסביר מאוד להניח ששוב אשאיר ציוד בכסאות האחוריים.

עומר :-)

פורסם
לפני 3 שעות, Ragnar כתב:

(וגם בגלל האישה)

נגמר השרשור, אפשר לנעול.

אפשר ליהנות מהנופים גם עם רכבים עם חלונות גדולים או גג פנורמי וכאלו. לא חייב ממש קבריולט. אני בטוח שלא תסבול הטיול גם ברכב נחמד אחר. 

תבלו!

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כמו שאני רואה את זה כרגע יש כמה אופציות:

1. מראש נצטמצם ככל הניתן. קרי - מזוודה אחת גדולה, אחת בינונית וטרולי. עקרונית אין לי בעיה להשאיר דברים גם במושב האחורי, בתקווה כי החלונות מושחרים, מאידך

2. נגיע, נבדוק את הסיטואציה עם המטען בקבריולט. יעבוד, מעולה. לא יעבוד, לא נורא. עיקר הדגש, מעבר לחוויה מהרכב, הוא נוחות. נגמע כמה מאות קילומטרים ביום

3. אבדוק עם סיקסט מראש מה היצע הרכבים הנוכחי לימים הקרובים כשאנו מגיעים כדי לראות אם יש אלטרנטיבות מעניינות, ספורטיביות כמובן.

תודה לכולם! אעדכן

פורסם
לפני שעתיים, Ragnar כתב:

כמו שאני רואה את זה כרגע יש כמה אופציות:

1. מראש נצטמצם ככל הניתן. קרי - מזוודה אחת גדולה, אחת בינונית וטרולי. עקרונית אין לי בעיה להשאיר דברים גם במושב האחורי, בתקווה כי החלונות מושחרים, מאידך

2. נגיע, נבדוק את הסיטואציה עם המטען בקבריולט. יעבוד, מעולה. לא יעבוד, לא נורא. עיקר הדגש, מעבר לחוויה מהרכב, הוא נוחות. נגמע כמה מאות קילומטרים ביום

3. אבדוק עם סיקסט מראש מה היצע הרכבים הנוכחי לימים הקרובים כשאנו מגיעים כדי לראות אם יש אלטרנטיבות מעניינות, ספורטיביות כמובן.

תודה לכולם! אעדכן

רק אוסיף, אומר ואדגיש שאם התכנון הוא לקחת רכב מסיקסט במינכן בזמן האוקטוברפסט (16/09/2023 עד 03/10/2023),

אז סיכוי גדול שלא יחכה לך שם שום רכב ותצטרך להזמין מראש ולהתפלל שמה שהזמנת גם באמת יחכה לך שם.

כותב מניסיון עבר.

עומר :-)

פורסם

קיבלתי בעברי לידי מסיקס 440 קופה באיטליה, גם לטיול של מעל לעשרה ימים, מזוודה אחת גדולה וקטנה נכנסו לתא מטען ומזוודה השניה ישבה לה במושב האחורי.

התא בקבריולה הרבה יותר קטן, אם תרצה לנצל אותו במלוא תצטרך להוציא את הגג...

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, ProMeR כתב:

לגבי הזמנה לפריצה - זה באמת קורה?

הייתי 10 ימים בטיול עם ציוד במושב האחורי. אולי מזל שלא פרצו.

ביקרתי באיזה שאטו השארתי את הרכב בחניה, עם  מעיל על הספסל האחורי.

חזרתי אחרי שעתיים ומצאתי את אשת הביטחון ליד הרכב, מראה לי את זה:

IMG_20190717_151454.jpg

טוב. המעיל היה אדום, אולי זה משך את תשומת לב הגנב. כמובן שגם הבגאז' התרוקן מתכולתו.

את השעות הבאות בילינו בתחנת המשטרה (איזה מזל שאשתי דוברת צרפתית) ובחיפוש תחנת ההשכרה הקרובה, שאף תוכנת ניווט לא הצליחה למצוא. כמובן בזמן שאשתי מצטנפת באיזה פינה בספסל האחורי ששברי הזכוכית איכשהו לא הגיעו אליה.

לקרוב משפחה קרה דבר דומה - רק שהחכם השאיר את הדרכונים ברכב וגם הם נעלמו. למזלו משרד החוץ סידר לו פתרון לטיסה ארצה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
  • מבאס 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, ProMeR כתב:

רק אוסיף, אומר ואדגיש שאם התכנון הוא לקחת רכב מסיקסט במינכן בזמן האוקטוברפסט (16/09/2023 עד 03/10/2023),

אז סיכוי גדול שלא יחכה לך שם שום רכב ותצטרך להזמין מראש ולהתפלל שמה שהזמנת גם באמת יחכה לך שם.

כותב מניסיון עבר.

אכן כן. אתה צודק. בדיוק סיימתי התכתבות מול סיקסט וציינו שהביקוש מאוד גבוה.

יש לנו הזמנה מלפני חודשיים עבור סדרה 4 קבריולט, כך שאמור לחכות רכב (אם לא, הם לכל הפחות ישדרגו אוטומטית לרכב שכן זמין)

לפני 33 דקות, ac cobra כתב:

קיבלתי בעברי לידי מסיקס 440 קופה באיטליה, גם לטיול של מעל לעשרה ימים, מזוודה אחת גדולה וקטנה נכנסו לתא מטען ומזוודה השניה ישבה לה במושב האחורי.

התא בקבריולה הרבה יותר קטן, אם תרצה לנצל אותו במלוא תצטרך להוציא את הגג...

בביקור הקודם שלנו במינכן היינו עם 420 ובאמת הסתדרנו יופי. כנראה שה-440 אפילו מעט מרווחת יותר

זה כנראה יהיה הכיוון אם לא יילך

פורסם (נערך)

(לא קראתי תגובות)

לקחתי את הרכב הזה מסיקסט לפני 5 חודשים.

התא מטען צר, אז האפשרות היחידה היא:
גג סגור, מזוודה גדולה בתא מטען, מזוודה גדולה בספסל האחורי ולדחוף טרולי איפשהו.

בתכלס זה לא כלכך כיף אם עוברים הרבה ממקום למקום עם מזוודות והייתי לוקח רכב אחר אישית… 

אני לא אקח יותר קבריולט… פחות התחברתי. חוץ משמש על הראש לא הרגשתי יותר מידי הבדל. בסוף אתה לא מסתכל למעלה בזמן נהיגה ככה שמבחנתי בקושי הורגש הבדל.

בכללי, בגלל שאני חובב סוג כזה של נסיעות, קניתי 2 תיקים גדולים (וגמישים, לעומת מזוודות) שאוכל לקחת במקום מזוודות לניצול מקסימלי.

ממליץ :)

עריכה אחרונה על ידי AsafRS
פורסם (נערך)

הדרך הכי טובה להתמודד עם פריצות לרכב בחו"ל היא להשאר בארץ... או להשתמש בתחבורה ציבורית...

בקיצור אני חושב שעושים מהחשש לפריצות יותר ממה שזה קורה בפועל. השארתי מזוודות רבות במושב האחורי ולא קרה שום דבר. אני לא חושב שהיה לי מזל ייחודי.

מי שפרצו לו מספר על זה לכולם כי זה באמת מבאס מאוד מאוד. אבל מי שהחנה את הרכב ב 40 מקומות ולא פרצו לו לא כותב על זה בפייסבוק.

ואת הדרכונים לא משאירים ברכב.

לא הייתי מגביל עצמי כדי להמנע מפריצה. 

פות"ש, אתה מעריך ביתר את נפח תא המטען ומעריך בחסר את המושב האחורי. במושב אחורי אפשר למקם בנוחות מזוודה ענקית ואף יותר. ובגאז' של קבריולט זה עניין קטן. קח 2 טרולי קטנים ומזוודה אחת גדולה. אני בטוח שתסתדר.

עניין נוסף זה שהרבה הרבה יותר יעיל ברכב להתנייד לא עם מזוודות קשיחות או לא עם מזוודות בכלל. אלא דברים לכיוון ה duffel צימידן וכו. הם מעיכים ומייעלים משמעותית את ניצול הנפח ומגבלות התצורה.

אם תכננת לקחת קבריולט קח קבריולט!!

אני לא מכיר אדם אחד בהיסטוריה שחזר לארץ מטיול עם אישתו (או בכלל) והתבאס שלא לקח מספיק בגדים (מקסימום קונים שם מעיל טוב אם נתקעים).

אני בטוח שיש הרבה מאוד שבדיעבד אומרים שהיו נהנים עם קבריולט ולא עם סטיישן. בודאי מי שבמקור חיפש קבריולט.

רכב בשגרה חייב להיות נוח ושימוש. בטיול אפשר לצמצם אריזה לכמה ימים.

מי שכותב באופן לא חד משמעי בשרשור הזה שזה עניין לכאן או לכאן ותחליט בהתאם פשוט טועה!!!

קח קבריולט!!! ותארוז בהתאם.

בתאריך 18.9.2023 בשעה 08:36, Ragnar כתב:

אני מכיר אנשים שהתגרשו על פחות.....😂

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם
לפני 32 דקות, razi_pazi כתב:

רכב בשגרה חייב להיות נוח ושימוש. בטיול אפשר לצמצם אריזה לכמה ימים.

.😂

להפך. בטיול אתה יושב ברכב הרבה שעות, ולכן צריך רכב מרווח ונוח. אבל יש לזה יוצא מהכלל - טיול שייעודו נהיגה ברכב עם תכונות מסויימות.

לגבי פריצה לרכב - נכון שזה לא יום יומי, ולי זה קרה פעם אחת בעשרות נסיעות - אבל כשזה קורה יש לך תהליך של הגשת תלונה למשטרה, החלפת הרכב, ואם נגנב ציוד גם להשלים אותו, וזה שורף בקלות יום שלם (ויקר) מהטיול. זה יכול להיות עוד יותר בעייתי אם זה כולל, למשל, תרופות מרשם, שאז אתה צריך למצוא רופא שיתן מרשם. אז אין לזלזל באירוע כזה, ההשלכות שלו די רחבות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא הייתי כותב את מה שהייתי כותב אם לא היה מזמין מלכתחילה קבריולט.

אני בכלל לא מזלזל במשמעות של פריצה לרכב בטיול. זה יכול לחרב טיול בקלות. אני רק מציין שבקבלת ההחלטות שלי אני מתייחס לזה כאירוע נדיר מאוד. 

פורסם

הבטחתי לעדכן:

אמש, בשעה טובה, הגענו לקודש הקודשים - הסניף של Sixt בשדה התעופה של מינכן. קיבל אותנו אנדרו בפנים יפות על אף ערימה של ישראלים לא מחונכים בתור.

אחרי קצת דין ודברים באשר לסדרה 4 קברליוט שהוזמנה מלכתחילה, הוחלט ביחד עם אנדרו כי ניקח את המפתח לרכב, נבדוק ונחזור אם לא תהיה מרוצים.

לאחר צעידה של כ-10 דק' לקצה החניון של סיקסט, הגענו אליה - BMW 4 M440I קברליוט, בציר 2023 כמובן. מתברר, משיחה עם אנדרו, שבסיקסט במינכן הם לא מחזיקים יותר מחצי שנה מכניות של BMW כי יש להם הסכם נרחב איתם בגרמניה. מגניב.

הגענו עם זוג מוודות גדולות וטרולי. במבט הראשון תא המטען הוכיח כי לא יספיק בהחלט. כמו כן, עוברי אורח הזהירו אותנו שגג הבד לא מבודד טרמית לחלוטין כך שעשוי להיות לנו די קר באוסטריה.

אחרי קצת לבטים לצד הרכב, החלטנו לחזור עם אנדרו עם כמה אופציות/דרישות מאוד החלטיות - סדרות 3 או 5, עטורות בקישוטי M competition

לדאבוני, מאחר ואנחנו לא מחזירים את הרכב במינכן, ההיצע מראש היה מוגבל ולא התאפשר לנו לקחת אחד מהרכבים הללו.

ביקשתי מאנדרו לעשות חושבים, אחרי הכל אני לקוח קבוע של סיקסט, אל תבאס.

בדיקה נוספת והופיע על הצג BMW X4 M competition על כל 500 (וקצת) הסוסים שלה. הסתכלתי עליו, "SUV?" שאלתי במבט חמוץ. גם על האישה הסתכלתי, שאמרה ״מה זה SUV בכלל?״ במבט חמוץ לא פחות. היה לי ברור שאני לבד בסיטואציה, במערכה. אחרי הכל, התכנון היה לקחת בימרית קטנה ותכלתית, ולא גוש שמן, קרי ג'יפון, קרי לא רואים כלום בחלון האחורי.

אחרי לבטים, ובעיקר קרב מבטים, אנדרו הצליח לשכנע שאני אהנה מהרכב. הגענו, הסתכלנו, נכנסנו. לחיצה על Start engine העלימה את כל החששות. שעגה חזקה של מנוע דיזל עוצמתי שטרפה את הקלפים.

מאז, נסענו כמה עשרות בודדות של קילומטרים, לקראת ימים עמוסים של מאות קילומטרים ביום. כך שרשמים עמוקים עדיין אין, אבל עוצמה בהחלט יש בשפה, גם ללא הפעלה של מצבי M1 או M2

יש שיגידו שמכרתי את נשמתי לשטן, יש שיגידו שאני חלש אופי... אנחנו עוד נבדוק מה יש לבימרית הזו להציע

IMG_1400.jpeg

• אהבתי 3
פורסם

כולם במתח, רוצים תמונות מהשטח.

ויודע מה? לא נכנעת לכלום. אתה עם האישה, אז לנוחות יש משמעות.

פורסם

אתה מזכיר לי את עצמי.

כשנסעתי לבד ממינכן לאוסטריה לקחתי סידרה 4 קבריולט.

השנה הייתי עם האישה, 3 ילדים והרבה מזוודות. בלית ברירה הזמנתי X3 M40i עם 360 כ"ס. הנציג הציע גם לי את הX4 אבל סירבתי כי הייתי זקוק לכל תא המטען.

גם אני ציפיתי לחווית נסיעה מבאסת שאני מכיר מsuv רגילים. אבל היה כל כך מוצלח, שחודש אחרי זה החלפתי בארץ את הסידרה 5 שלי לX3 משומשת. עם ה6 צילינדר אטמוספרי יש לה "רק" 258 כ"ס. ואני ממשיך להיהנות כל נסיעה.

איך הם הצליחו להפוך SUV. למשהו שכיף לנהוג בו, כל הכבוד להם 

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...