Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב phev

guy6136206
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

מחפש לקנות רכב phev לפי מה שראיתי יש היצע קטן של רכבים כאלה בארץ בנתיים (בטווח מחירים שלי) 

כרגע אני מתלבט בין 3 רכבים שהם 

Kia niro 2020-2022

Mitsubishi outlander 2018-2021

Toyota prius 2020

טווח המחירים דיי קרוב לשלושתם תלוי בשנתון

לפי מה הבנתי הסוללה של המיצובישי מאוד בעייתית. 

מלבד לזה האם יש המלצות או אי המלצות על אחת מהם? 

או המלצה על רכב אחר. 

תודה 🙏

Using Tapatalk

פורסם

לו אני צריך לבחור בין השלוש כנראה שהייתי בוחר בנירו היא הכי נפוצה עם מערכת הנעה מאד משופשפת בשוק הישראלי בשנתונים הרלוונטיים נמכרו 11100 קיה נירו פלאג-אין כך שיהיה לך הרבה ממה לבחור.

הטויוטה היא הנדירה מבין השלוש רק 102 מכוניות מדגם זה נוסעות על כבישי ישראל.

למיצובישי יש את תא המטען הכי גדול מבין השלוש אבל המגרעת שלה היא שהיא לא ממש חסכונית כשהחשמל נגמר (מה שאי-אפשר לומר על הנירו) 1668 מכוניות רלוונטיות נוסעות על כבישי ישראל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מגניב, אבל עלויות אחזקה של בימרית לעומת הקיה? 

אגב, זה רק הצילום או שמאחור נכנסים רק ילדים?

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

מאחור נכנסים גם שלושה מבוגרים. תא המטען יחסית קטן בגלל הסוללה. הרכב מעולה וחווית נהיגה. עלויות טיפול, תברר כאן מוסך בימר - מוסך bmw, מוסך ב מ וו בבת ים (bimmer.co.il)

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)

אנחנו נוסעים בנירו 2021 phev כבר למעלה משנה.

הוא בעיקר אצל אישתי, והיא ממש מרוצה ממנו. הוא אכן חסכוני מאוד, גם לאחר שנגמרת הסוללה. הוא פרקטי מאוד ונוח לנהיגה. 

הוא לא 'מסעיר' ולא מספק הנאה מיוחדת מהנהיגה, כל שכן לא ביצועים מיוחדים. אבל הוא מאוד פרקטי, מאוד נוח לנהיגה - גם בתוך בעיר. 

מערכות הבטיחות האקטיביות שלו עובדות מצויין. גם שמירה על מרכז כביש, גם נהיגה אדפטיבית כולל זחילה (בדגמים החדשים יותר- כדאי לשים לב לזה - אם יש בלם יד חשמלי יש זחילה בפקקים, אאל"ט). 

אז, ממליץ בהחלט - אם אתה לא מחפש אנדרנלין. 

עריכה אחרונה על ידי 2013yeho
פורסם

אני עם נירו PHEV 20KKM (חצי שנה).
ממוצע צריכת דלק (בשימוש שלי) 1:50KM (2L.100KM)

אנחנו משפחה של 5:
2 מבוגרים + 3 ילדים (10, 8, 5)

הרכב אנמי לגמרי - שום חווית נהיגה לא תגבל ממנו:
לא התנהגות כביש - מתלים נוקשים מאוד למשפחתית
לא האצות
לא בידוד רעשים

תא המטען דיי קטן.
לא פעם השתמשתי בגגון (תמיד מותקן - בשביל מתקן האופניים) בטיולי משפחה - לשים את הציוד של קמפינג וכו...

אין גלגל רזרבי - שזה די חסרון למשפחה מטיילת. 
קניתי סט של תולעים (בא מעולם אופנועים ואופניים) - מקווה שזה + קומפרסור יציל אותי בחלק מהמקרים. בטח לא יעזור אם הצמיג יקרע בנסיעה על כביש כורכר בגלל אבן חדה...

חסרונות נוספים - מעצבנים (אחרי שמתרגלים ברכבים אחרים):
1. אין הרמת בלם חניה אוטומטי בהעברה ל P + כיבוי מנוע) - צריך לעשות ידני
2. אין KEYLESS ENTRY - צריך ללחוץ על כפתור ברכב שעולה 160K!!!
3. המפתח רגיל לגמרי - אז צריך גם להכניס + לסובב בשביל להניע
4. אור נמוך/גבוה - הלוגן!!! REALY? - טופל בשבוע הראשון לאחר הרכישה - החלפתי ללד. (הפנס עצמו LENS עם תריס לאור גבוה) שיפר משמעותית פיזור ועוצמה. כמו כן עבר טסט - לא מסנוור. 

5. מולטימדיה - מחלה של נירו - נסדק עם הזמן. אני כבר 5 חודשים מחכה לחלק (במסגרת אחראיות) - ללא צפי...
6. רק חלון נהג - הורדה/העלה בקליק אחד!!! 

7. אין אפשרות לפתוח כל 4 החלונות בלחיצה על השלט - לאוורר  את הרכב 10-20 שניות לפני שנכנסים לתוכו (חום, חלקיקית של פלסטיקה וכו)...

8. אחראיות על מערכת ההיברידית/סוללה - 5 שנים או 100000 ק"ם. לאח מזה - עולה 270-300 ש"ח כל 15000 ק"ם... ז"א עם נסועה שלי 2.5 פעמים בשנה להגיע לבדיקות סוללה על מנת לשמור על אחראיות.
9. טיפול קטן כל 15000 ק"ם - למרות שהמנוע אצלי עובד מעט מאוד שעות. שזה עוד 2.5 ביקורים בשנה עם נסועה שלי (40000).

מתחיל לחשוב לכוון רכב חשמלי - ללא תחזוקה/תחזוקה מינימאלית... שיתאים יותר לצרכים שלי (טסלה?)

הדברים הטובים:

1. עד עכשיו 0 תקלות. הרכב אצלי 20K, סה"כ 105K
2. דיי מרווח מאחורה (גם לרוחב וגם מרווח רגליים)
3. מערכות בטיחות עובדות דיי טוב - קרוז אדפטיבי, סטייה מהנטיב, בלימה, התראת סטייה מהנתיב. חשוב מאוד לרכב משפחתי. אבל לדעתי כמעט כל רכב בטווח המחירים האלה היום - עושה את זה לא פחות טוב.
4. בשימוש שלי - מאוד חסכוני: נוסע יום-יום משגב - מגדל העמק וחזור. 

5. ביטוח יותר זול בהשוואה לSKODA OCTAVIA למשל - כנראה פחות גניבה?

6. מושבים מאוד נוחים (מאוד סובייקטיבי)
7. מערכת SOUND - יחסית סבירה למשהו בסיסי/מקורי של הרכב.

8. יש חיבור חוטי ל-ANDROID AUTO . לא יודע אם יש APPLE CAR PLAY
9. ההתנהגות בפקקים - מאוד טוב - בגלל שהתחלת הנסיעה כמעט תמיד על חשמל. אבל - פחות מוצלח מטויוטה היברידית - שם לדעתי החיבור בין: מנוע, חשמל וגיר - עובדים באופן מושלם!

יצא קצת ארוך.
מקווה שיעזור למישהו

מקס

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

KIA NIRO PHEV 2020

טויוטה קורולה HYBRID 2019

פורד פוקוס 1.6 PS 2012 - פ, LR DISCOVERY 3 2006 HSE

פיאט טיפו 2.0 16V ידנית - מתגעגע

פורסם

אם אתה נוסע 300 ק"מ ביום אתה חייב נקודת טעינה בבית ואולי גם ביעד. אחרת אתה תהיה גבולי וזה מלחיץ מבחינת הטווח. רכב חשמלי חדש יכול גם לספר לך שיש לך 500 ק"מ בין טעינות אבל זה נכון רק בחודשים הראשונים, אח"כ תחפש נקודות הטענה בדרכים

פורסם
לפני 19 שעות, Michazzz כתב:

אם אתה נוסע 300 ק"מ ביום אתה חייב נקודת טעינה בבית ואולי גם ביעד. אחרת אתה תהיה גבולי וזה מלחיץ מבחינת הטווח. רכב חשמלי חדש יכול גם לספר לך שיש לך 500 ק"מ בין טעינות אבל זה נכון רק בחודשים הראשונים, אח"כ תחפש נקודות הטענה בדרכים

למי מיעודת התשובה?

אם לי - אני לא עושה 300 ק"ם ביום.
זה במקסימום 80.
אין לי כרגע טעינה בעבודה.
ויחד עם זאת תצרוכך דלק ממוצעת מינואר עד אוגוסט - 1:50. (ממוצע על 20 אלף ק"ם) 
יש הרבה נסיעות קצרת בתוך הישוב, לישובים הסמוכים (חוגי ילדים, חברים, קניות וכו). הכל נעשה על חשמל.

KIA NIRO PHEV 2020

טויוטה קורולה HYBRID 2019

פורד פוקוס 1.6 PS 2012 - פ, LR DISCOVERY 3 2006 HSE

פיאט טיפו 2.0 16V ידנית - מתגעגע

פורסם
בתאריך 6.9.2023 בשעה 10:27, proteje כתב:

משגב - מגדל העמק

משגב דב מגדל העמק זה 280 ק"מ

• תוכן חדש...