Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי שברולט ספארק 2017, מצלמת הרוורס שהגיעה עם הרכב התחילה לעשות בעיות עם הערה לגשת לטיפול.

במוסכים השונים לא רוצים לדעת בזה בכלל, רק המורשה ושם לא אומרים כמה דבר כזה יכול לעלות.

אני רוצה שיעבוד עבור עצמי כמובן אבל אני גם מעריך שבמקרה מכירה יעשו לי חיים קשים עם זה.

פורסם

אני לא יודע כמה היא אמורה לעלות אבל כמה רעיונות
1. תנסה לפרק אותה או תעזר באתרים שבהם ניתן למצוא ח"ח לפי ה VIN
2. ברגע שיהיה לך מספר פריט, חפש אחד כזה משומש ברשת (איבי או פירוק בארץ וכד)
3. ברגע שתהיה לך מצלמה ביד כל חשמלאי רכב יוכל להתקין לך אותה
4. זה בוודאות יהיה זול משמעותית מרכישת מצלמה אצל היבואן

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

לכאורה זה:

image.thumb.png.ea636480d0adda2bc67fc8e6a28df0b0.png

אבל השאלה היא אם הבעיה היא באמת במצלמה עצמה, בחיווט שמוביל אליה או משהו אחר במערכת.

מה הבעיות שיש כרגע?

אולי שווה לבדוק את המחבר שלה ולנקות/לרסס קצת ספריי מגעים ולראות אם זה משנה משהו.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

נראה דומה עד זהה למה שקיים אצלי בסוניק. בזמנו כשעוד הייתי עם המערכת המקורית קפצה לי גם הערה לגשת לבדיקה לסרוגין והמצלמה לא עבדה, זה עוד היה כשהרכב היה באחריות אז בטיפול זרקתי להם שיציצו. החליפו אותה והבעיה לא חזרה מאז עד היום.

במידה ואכן האבחנה היא המצלמה עצמה, החלפה מאוד קלה. במידה ולא תמצא את החלק בפירוק בארץ, חפש לפי המקט 42477239 באיביי - משומשות בסביבות 180 כולל משלוח, חדש סביב 300 (מיותר לדעתי)..

היא סה"כ תקועה שם עם קליפס - פירוק קל עם מברג שטוח/כלי יעודי בעדינות והיא יוצאת. בהצלחה.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...