Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה SUV כ"כ פופולרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1)אני יכול לספור על יד אחת את מס' הX5 M קלאסים טוארגים וקאיינים ביחד שראו יותר משביל גישה לווילה.

2)אתה מדבר על עצמך ועל זה שאתה רוצה להתחרות ףלא נראה לי שגלית גיאת או עופר גלזר עושים רייסים ותחרויות ראלי רייד בסביון

אפשר לסכם את זה שאתם אומרים שהג'יפ קול. שוב למה למה הוא קול. זה גדול מזהם מסריח ומסוכן. אוקיי זה סמל סטטוס אבל גם A8 היא סמל סטטוס ובחוגים מסויימים גם הונדה אקורד .

שוב... נתייחס לA8... במחיר של הרכב הזה אתה מקבל X5 יש לו אותו כוח, אותו פאר, הוא גבוהה, אתה יכול לחנות על המדרכה בלי בעיה, הוא אוכל דלק בדיוק כמו הA8 בלי כל החרטטנות של המנועים שותים יותר כי הם לא... אז למה בן אדם יקנה A8 אם הוא מקבל את אותה יוקרה בX5 או קאיין...

כמו שכל האנשים אמרו פה... יש משהו בטבע האדם שמושך אותך להיות גבוהה ולהרגיש עליונות בסופו של דבר בבסיס זה מה שמושך אנשים לרכבים האלה... אם תסתכלו טוב באחוזים על רוב הרכבים האלה גם נוהגות נשים.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא נכון .

לפי קרפוליו יותר מזהם ויותר בזבזן.

(X5 נגד A8 3 שתיהם 3 לטר)

:beerchug:"אתה אמור לכייף שם" ויין רייני לקווין שוונץ במירוץ שהפך לאחרון שלו :beerchug:

פורסם
1)אני יכול לספור על יד אחת את מס' הX5 M קלאסים טוארגים וקאיינים ביחד שראו יותר משביל גישה לווילה.

ואם אני אספר לך על טיול ג'יפים שהשתתפתי בו שהייתה בו נציגות נכבדה מאוד לטוארג', ואפילו 2 קאיינים ?

אל לך לשכוח שבניגוד לML הקודם (שנת 2005 ואחורה) שיכולות השטח שלו היו מוגבלות למדי ולX5 שיכולות השטח שלו דומות לאלו של רכב ליסינג ממוצע,

לטוארג' ולקאיין (האחים..) יש יכולות שטח טובות להפליא!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בתחילת הדרך כשהטרנד התחיל הייתה איזושהי הטבת מס משמעותית בקניית רכב SUV.

אם אינני טועה הרכב הוכר במס כמו טנדר או משאית לדוגמא.

הרבה קפצו על המציאה והשאר כתוב בספר דברי הימים ובשירשור הזה.

אנא תקנו אותי אם אני טועה לגבי עניין ההטבה במס.

דרך אגב, להערכתי כ-80% מרוכשי רכבי היוקרה האלה לא ייזהו שביל טוב ל-4*4 גם אם הוא ייפול עליהם מהשמיים. ואם ייפול עליהם, הם יחפשו כביש עוקף.:-P

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם
ו

לא אמרתי שאין רק אמרתי שהיא לא מנוצלת

זה כל הפואנטה של השירשור

:beerchug:"אתה אמור לכייף שם" ויין רייני לקווין שוונץ במירוץ שהפך לאחרון שלו :beerchug:

פורסם

יש לי שאלה אתה אוהב רכבי שטח.. כי אם כן אז מה שגורם לך לאהוב אותם זאת בעיקרון הסיבה לזה שכולם אוהבים

פורסם
שוב... נתייחס לA8... במחיר של הרכב הזה אתה מקבל X5 יש לו אותו כוח, אותו פאר, הוא גבוהה, אתה יכול לחנות על המדרכה בלי בעיה, הוא אוכל דלק בדיוק כמו הA8 בלי כל החרטטנות של המנועים שותים יותר כי הם לא... אז למה בן אדם יקנה A8 אם הוא מקבל את אותה יוקרה בX5 או קאיין...

כמו שכל האנשים אמרו פה... יש משהו בטבע האדם שמושך אותך להיות גבוהה ולהרגיש עליונות בסופו של דבר בבסיס זה מה שמושך אנשים לרכבים האלה... אם תסתכלו טוב באחוזים על רוב הרכבים האלה גם נוהגות נשים.

אמר בעל הניסיון ? :)

תראה לי באיזה אתר , איפה ולמה, כתוב שה X5 מנוע 4.4 ליטר

אוכלת 3-4 ליטר בממוצע ובלחיצות יורדת ל 2.5 ואם אתם רוצה אני גם יצלם לך את מהמחשב דרך

שמראה לי את הנתונים לייב!

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם
אמר בעל הניסיון ? :)

תראה לי באיזה אתר , איפה ולמה, כתוב שה X5 מנוע 4.4 ליטר

אוכלת 3-4 ליטר בממוצע ובלחיצות יורדת ל 2.5 ואם אתם רוצה אני גם יצלם לך את מהמחשב דרך

שמראה לי את הנתונים לייב!

בטופגיר בחנו את ההאמר 2-H.

מחשב הדרך הראה 1 מייל לגלון

אייל

פורסם
בטופגיר בחנו את ההאמר 2-H.

מחשב הדרך הראה 1 מייל לגלון

לא הגיוני בכלל.

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם
לא הגיוני בכלל.
למה לא?

הצריכת הדלק של ה1 מייל לגלון (0.6 ק"מ לליטר) נעשתה שג'רמי נתן גז אז הצריכת דלק ירדה לרמה כזאת..

ה1 מייל לגלון זו לא צריכה ממוצעת או משהו כזה.

פורסם
ואם אני אספר לך על טיול ג'יפים שהשתתפתי בו שהייתה בו נציגות נכבדה מאוד לטוארג', ואפילו 2 קאיינים ?

אל לך לשכוח שבניגוד לML הקודם (שנת 2005 ואחורה) שיכולות השטח שלו היו מוגבלות למדי ולX5 שיכולות השטח שלו דומות לאלו של רכב ליסינג ממוצע,

דווקא גם ל-ML יכולות שטח מרשימות, בין היתר בגלל שהוא בנוי על שלדת סולם ויש לו הילוך כוח. דווקא ב-ML החדש רוככה יכולת השטח לטובת יכולת כביש. לרכב מוצעת חבילת שטח שאמורה לענות על צורכי המעטים שבכל זאת יראו לו שטח טכני יותר מהמדרכות השבורות בהרצליה פיתוח.

לגבי ה-X5, הוא בהחלט סטיישן עם הגבהה.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

יניב,

אני לא יודע על איזה ML אתה מדבר... אבל יכולות השטח של הML500 שהיה לי נסיון איתו דומות לאלו של לנטיס ליסינג ממוצעת.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...