Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מי שרוצה חשמלי ואני עדיין מתקשה להבין את מי שרוצה ואין לו עמדת טעינה נגישה בבית או בעבודה, צריך ללכת על טסלה, חד וחלק. הפרש המחיר בין ה 3 לסיניות שנזכרות פה זעום יחסית ליתרונות שמציגה האמריקנית, ביצועים, טווח, עמדות טעינה ציבוריות ייחודיות למותג, מרחב פנים ומטען, עדכונים שוטפים באוויר, העדר טיפולים שוטפים מעיק מיותר ויקר, אבזור עשיר וכן גם מוניטין משובח שכבר מתחיל להשען על וותק. הסיניות הנזכרות כאן פשוט לא בנות תחרות, אלא אם המבנה הג'יפי הוא תנאי הכרחי.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני שעה, levy כתב:

אני בעל atto 3 ומעולם לא גירדתי את ה 300 קמ

אני מגיע בקיץ 360-390 קמ עם מזגן

אתה צריך להגדיר קודם כל, מהי המילה מזגן ,עבורך.

[כי מן הסתם כל אחד מאתנו לוקח את זה אחרת...]

אחד רגיש יותר לחום, ואילו אדם אחר מסתפק במזגן בינוני-מינוס. ומגיב בהתאם ברשת.

לפי תגובות הלקוחות ב"פייס", אפשר לסכם את 2 הנושאים הללו במשפט אחד :

" ככל שהמזגן עובד גרוע יותר ברכב, ככה גם טווח הנסיעה גדל".  

גם לא בהרבה, אבל עדיין .

שאלה של עדיפויות .

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, רועי5 כתב:

מי שרוצה חשמלי ואני עדיין מתקשה להבין את מי שרוצה ואין לו עמדת טעינה נגישה בבית או בעבודה, צריך ללכת על טסלה, חד וחלק. הפרש המחיר בין ה 3 לסיניות שנזכרות פה זעום יחסית ליתרונות שמציגה האמריקנית, ביצועים, טווח, עמדות טעינה ציבוריות ייחודיות למותג, מרחב פנים ומטען, עדכונים שוטפים באוויר, העדר טיפולים שוטפים מעיק מיותר ויקר, אבזור עשיר וכן גם מוניטין משובח שכבר מתחיל להשען על וותק. הסיניות הנזכרות כאן פשוט לא בנות תחרות, אלא אם המבנה הג'יפי הוא תנאי הכרחי.

כמו שרוב המוצרים בבית שלך מסין

הם הגיעו גם לתעשית הרכב

טסלה לא תצליח לאורך זמן להוביל מול הסיניות.

הסינים לא טיפשים,הם סוחרים ויזמים מעולים.

אני יודע שתפיסתית עדיין יש אנשים תקועים עם המותגים הותיקים ומנועי הבנזין המיושנים אבל חלק מאותם מותגים יהפכו לשוליים בייחוד ברכבים היפנים והצרפתים, אתה לא יכול להתמודד מול הסינים הם החליטו להציף את העולם ברכבים.

אנחנו בתחילת הדרך של תור הזהב הסיני החשמלי ולא ניתן לעצור את זה.

ככל שהחדירה של הסיניות החשמליות  יגדל, שוק הבנזין ימשיך להתדרדר במחירים,רואים כבר עכשיו ירידה של עשרות אחוזים במכירות של טויוטה,מאזדה,פורד ועוד.

לפני שעתיים, yossiaviel כתב:

אתה צריך להגדיר קודם כל, מהי המילה מזגן ,עבורך.

[כי מן הסתם כל אחד מאתנו לוקח את זה אחרת...]

אחד רגיש יותר לחום, ואילו אדם אחר מסתפק במזגן בינוני-מינוס. ומגיב בהתאם ברשת.

לפי תגובות הלקוחות ב"פייס", אפשר לסכם את 2 הנושאים הללו במשפט אחד :

" ככל שהמזגן עובד גרוע יותר ברכב, ככה גם טווח הנסיעה גדל".  

גם לא בהרבה, אבל עדיין .

שאלה של עדיפויות .

המזגן מספק אותי מעל ומעבר, לא מדובר במזגן חלש.

עריכה אחרונה על ידי levy
  • אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, רועי5 כתב:

לא מתייחס לעתיד, לא מספיק מבין בנבואה, גם כשהיא מתבססת על עבר ועל ניתוח מגמות. התייחסתי למה שיש היום בחנויות.

מציע לך לקרוא ולהתעמק, אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה, מות מנוע הבנזין החל בגיבוי הריגולציות הנוקשות נגד הזיהום אויר של האירופאים.

פורסם
בתאריך 25.8.2023 בשעה 11:24, levy כתב:

מציע לך לקרוא ולהתעמק, אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה, מות מנוע הבנזין החל בגיבוי הריגולציות הנוקשות נגד הזיהום אויר של האירופאים.

זה מה שקורה כשמדברים בשתי שפות שונות כנראה, כתבת על הסינים ועתידם ועל העתיד העגום שאתה צופה לטסלה כשהם יפרחו באמת, לא על מות הבנזין, לשם כיוונתי. 

פורסם
לפני 15 שעות, ms.kusit-al כתב:

מה ההבדל בין הטסלה הבסיסים עם הטווח הקצר לבין הטסלה לונג ריינג'(חוץ מכוח סוס ג'אנט גדול יותר)

אתה מוזמן להיכנס לעמוד הדגם באתר של טסלה ולראות בעצמך.

אין הבדל בגודל הג'אנט

• תוכן חדש...