Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חברים יקרים,

בטעות דפקתי את הדלת באיזה עמוד לפני חודש,

אני רוצה לתקן והציעו לי פחחות או דלת מפירוקים.

הדלת הפגועה היא הימנית ליד הנהג.

עניין נוסף, הדלת האחורית מימין לא נשרטה או קיבלה מכה, אבל כשאני פותח את הדלת או טורק, אז יש רעש של חריקה לא נעימה.

מעבר לזה הכל עובד תקין ואין שום בעיה.

מצרף תמונות.

אשמח להכוונה , מה הייתם עושים?

20230728_194124.jpg

20230728_194119.jpg

20230728_194115.jpg

עריכה אחרונה על ידי God
פורסם

1. תלוי בעלות. אם היא דומה קרוב לודאי שהייתי בוחר בדלת מפירוק, במיוחד אם ניתן להשיג דלת מאותה שנה וצבע.

2. תן לפחח לבדוק, אבל כדאי שתציץ על הקורה. בתלות במנגנון התאונה יתכן שהיא או הציר נפגעו. או שהדלת האחורית נוגעת בקדמית בזמן הפתיחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התמונה, מסומן באדום, כנראה האזור שבו בפתיחת דלת האחורית נוצרה מגע מרעיש עם הדלת הקדמית.

במסגרת התיקון אצל פחח רכב הוא אמור לסדר גם את זה.

image.thumb.png.5710ebafc17dcda6ca7c3c49854dd0c1.png

בברכה  -  רפי לין

פורסם
לפני 10 שעות, sperial כתב:

1. תלוי בעלות. אם היא דומה קרוב לודאי שהייתי בוחר בדלת מפירוק, במיוחד אם ניתן להשיג דלת מאותה שנה וצבע.

2. תן לפחח לבדוק, אבל כדאי שתציץ על הקורה. בתלות במנגנון התאונה יתכן שהיא או הציר נפגעו. או שהדלת האחורית נוגעת בקדמית בזמן הפתיחה.

1. לא תמיד עדיף לשמור את הדלת המקורית של הרכב?

לפני 7 שעות, רפי לין כתב:

התמונה, מסומן באדום, כנראה האזור שבו בפתיחת דלת האחורית נוצרה מגע מרעיש עם הדלת הקדמית.

במסגרת התיקון אצל פחח רכב הוא אמור לסדר גם את זה.

image.thumb.png.5710ebafc17dcda6ca7c3c49854dd0c1.png

בברכה  -  רפי לין

מה עלות הוגנת לדעתך לתיקון כזה?

פורסם

אישית אני מעדיף דלת תקינה, גם אם לא המקורית של הרכב על פני משהו ממולא בחומר וצבוע בצבע שונה משאר הרכב.

אצלך נפגעה גם ידית הפתיחה, השאלה היא האם יש נזק למנגנון הפתיחה ואיזה חלקים צריכים להחליף.

יכול לספר לך מניסיוני על עלות תיקון דלתות, אבל זה ממש לא רלוונטי, כי כל רכב וכל פגיעה שונים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

עשיתי סקר בכמה מוסכים;

הדלת האחורית הבעיה טופלה, היה קצת לחץ מהדלת שנפגעה וסידרו לי.

1. מוסך אחד הציע החלפת דלת בעלות 3500 עם מעמ.

2. מוסך אחר הציע לתקן ולצבוע את הדלת בעלות 1300+מעמ. נתן גם 5 שנים אחריות לצבע.

לא הבטיח מושלם ואמר שאפשר להגיע עד רמת גימור טובה שלא ארגיש בהבדלים (קצת בצבע שבועיים הראשונים).

אמר לא להחליף דלת, כי זה הפתרון הקל שכל מוסך יציע ואם אפעיל ביטוח זה ידפוק אותי בעתיד עם הפרמיה או אם חלילה אאלץ להפעילו על משהו אחר.

3. מוסך אחר הציע להפעיל את הביטוח כדי לחסוך עלויות תיקון (יש לי העדר תביעות נקי) ולהחליף דלת ועל הדרך אקבל לפי הערכת שמאי אפשרות לתקן ולסדר קצת שריטות פה ושם שממש לא הציקו לי.

או תיקון דלת במזומן ב2000 שקל (אבל הזהיר שמנגנון הידית בזמן תיקון הדלת אולי נגלה ששבור וזה יקפיץ עלויות)

דרך אגב, הביטוח חידשתי ממש לאחרונה.

מבולבל מאוד מה לעשות,

כל המוסכים הגעתי אליהם דרך ביקורות ודירוגים טובים במדרג וכדומה.

עריכה אחרונה על ידי God
פורסם

לדעתי אופציה ב' הריאלית ביותר.

באיזה רכב מדובר? שנתון?

אולי לעשות סקר עוד מוסך או שניים שמראש דוגלים באופציה זו, ולא כאלו שיגידו להפעיל ביטוח כי הכי קל ורווחי להם זה החלפת דלת וניפוח עבודות פחחות+חשמל+צבע+ שלל ניפוחים.

פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, Matan1515 כתב:

לדעתי אופציה ב' הריאלית ביותר.

באיזה רכב מדובר? שנתון?

אולי לעשות סקר עוד מוסך או שניים שמראש דוגלים באופציה זו, ולא כאלו שיגידו להפעיל ביטוח כי הכי קל ורווחי להם זה החלפת דלת וניפוח עבודות פחחות+חשמל+צבע+ שלל ניפוחים.

יונדאי קונה 2018

הלכתי ל5 מוסכים, 3 אמרו להחליף דלת, 2 הציעו לתקן (השני היה ממש יקר סביב 3000+מעמ).

ממש מבולבל.

עריכה אחרונה על ידי God
פורסם
לפני 38 דקות, God כתב:

יונדאי קונה 2018

הלכתי ל5 מוסכים, 3 אמרו להחליף דלת, 2 הציעו לתקן (השני היה ממש יקר סביב 3000+מעמ).

ממש מבולבל.

נראה שאפשר למשוך את הדלת החוצה ועל זה קצת פחחות, שיוף וצבע.

צריך למצוא את ה"פחח היצירתי" שכן רוצה לעבוד בכבוד ולתת את התוצאה הטובה ביותר.

הביטוח מסוגלים לנפח לך שהדלת נפגעה + עמוד ואז גם על הדרך צריך את הדלת האחורית.. אתה אומנם תקבל את הירידת ערך בהחזר אבל עדיין זה מאוד "ילכלך" את התביעה.

• תוכן חדש...