Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מנסה לחשוב האם באמת משתלם לשלם קרוב ל600 שח כל חודש על ביטוח בריאות וחיים

כאשר אני משלם גם בנוסף ביטוח מכבי שלי בעוד 320 שח בחודש. 

מה הייתם מייעצים לי?

imprza new age

פורסם

משתלם? במידה ולא יהיה מקרה ביטוח, לא ישתלם.

תקווה שלא יהיה ולכן לא ישתלם.

ועוד שאלה (מול עצמך)

האם תוכל להתמודד עם מקרה ביטוחי בלי ליפול מהרגליים

.

פורסם

קודם כל זה נשמע סכומים של משפחה או זוג מבוגר ולא של יחיד.
לגבי ביטוח בריאות פרטי, לדעתי זה חובה. יש מקרים שלא יכוסו בביטוח של קופת החולים שבתקווה לעולם לא תצטרך אבל אם תצטרך תשמח שאתה מכוסה. בלי קשר לדברים בשוטף כמו ייעוץ רופא פרטי וכו'.

ביטוח חיים? תלוי, יש ילדים? מה מצב קרן הפנסיה שגם שם יש ביטוח שארים? ועוד הרבה שאלות. בד״כ ביטוח חיים לרוב האנשים היום יכול להיות קצת מיותר. מי שחוסך כשכיר באופן קבוע לפנסיה במקרה פטירה בני משפחתו התלויים בו יקבלו קצבת שארים. ואם אין תלויים בו אז למה צריך ביטוח חיים?

כל מה שכתבתי הוא דעתי בלבד ולא מהווה שום ייעוץ. לא מומחה לנושא ולא ממליץ כלום.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
לפני 21 דקות, wa11a כתב:

מי שחוסך כשכיר באופן קבוע לפנסיה במקרה פטירה בני משפחתו התלויים בו יקבלו קצבת שארים

באיזה גובה תהיה הקצבה?

האם היא תספיק לקיים את רמת החיים שהמשפחה חיה בה?

התשובות שונות לכל אחד, לכן גם את המשפט הזה צריך לקחת בעירבון מוגבל.

ממליץ לכל בעל משפחה להשקיע כמה שקלים, ולשבת עם יועץ בלתי תלוי, בתשלום, כדי לוודא שהמצב הביטוחי שלו תואם את הציפיות שלו לתקופת הפנסיה.

עשיתי את זה בדיוק עכשיו, לכבוד גיל 50, אבל מומלץ לעשות גם בגיל צעיר יותר, כי יש דברים שאי אפשר לתקן אח״כ.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לא יודע אם הייתי ממליץ על זה שהייתי אצלו.

סה״כ סיפק לי את מה שרציתי, תמונת מצב ואפשרויות שעומדות לפני לגבי הפרישה.

אבל על הדרך הרבה לז**ן לי במוח מתוך מטרה שאתן לו לנהל את ההשקעות והכספים שלי באופן קבוע.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לא לא.

הוא בהחלט לא היה שרלטן.

הגעתי אליו בעקבות המלצה של מישהו שעבד איתי פעם, בחור רציני מבוגר ממני באיזה עשור, שאני מניח שיש לו הרבה מה לנהל. היועץ הזה גם מנהל לו את ההשקעות והנכסים וחשב שגם אני אהיה לקוח כזה.

מבחינת היעוץ הפנסיוני עברנו על כלל הנכסים, החסכונות והביטוחים וקיבלתי תמונת מצב לגבי הכיסוי שליח ושל אשתי, גם אם נחליט או נאלץ לצאת לפנסיה מוקדמת.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מישהו שאל אותי למה צריך ביטוח מקיף ולא להסתפק בצד ג', שאלתי אותו אם ירסק את הרכב על עמוד, יוכל לספוג את הנזק הכספי או לא.

אתה משלם סכום קטן כל חודש כדי לא להיות בבעיה כשתצטרך לשלם סכום גדול.

לגבי הסכומים שרשמת - לכמה אנשים זה?

אם זה לזוג+3 ילדים הגיוני, אם לזוג קצת מוזר..

פורסם

חכה לשלב של ביטוח סיעודי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...