Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, אני מתלבט בין שלושת הרכבים האלו. מהשנים 2016-17.

כ10 אלף קמ בשנה, לרוב אהיה לבדי או עם עוד נוסע שניים.

האם יש יתרונות או חסרונות חשובים שכדאי לקחת בחשבון?

עריכה אחרונה על ידי the Batman
פורסם

מאזדה 2 תהיה הכי מהנה ואמינה לדעתי , הבלנו תרגיש חלשה לעומתה אבל עם מרחב קצת יותר טוב, בבלנו צריך להקפיד על החלפת שמן גיר רציף בזמן. הi20 סבירה אבל בשנים האלה היא עלולה להרגיש מיושנת מבחינה עיצובית והמנוע לא להיט, ממוצעת בסה"כ

פורסם

הייתי בוחר במזדה 2, אמנם מאיור היא צפופה ביחס לאחרות אך אתה נוהג בעיקר לבד, היתרון שלה הוא בביצועים, חפש רמת אבזור דינמיק או הבכירה pure white שמגיעה עם סלון מדולב עור, אבזור טוב ולי המושבים ברמה זו היו נוחים יותר מאשר ברמות הנמוכות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

×
×
  • תוכן חדש...