Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

כאמור הוזמנה סנטה פה כבר 8 חודשי המתנה . 

מחפש תחליף וכרגע קורצים לי הרקסטון בגלל יכולות השטח שלו

והקרניבל בגלל מרווח הפנים הגדול שלו . שניהם 7 מקומות שניהם מאובזרים 

בצורה טובה פחות או יותר ( למרות שהסנטה מאובזר יותר מכולם והקרניבל מקום שני  )

מה שמרתיע אותי זה שאין להם מבחן ריסוק NACP

ראיתי באיזה אתר שהקרניבל עבר בציון טוב את ה NACP GLOBAL 

אבל הבתי שהם בודקים בעיקר ריסוק פנים ואחור אבל לא פגיעות זוית וצד . 

כמובן שרכבים אלו הם רכבי משפחה בהגדרה וכמובן ילדים. 

כמה לדעתכם  העובדה שאין להם מבחן ריסוק אירופאי 

צריכה באמת. להרתיע ? 

תודה  

עריכה אחרונה על ידי golansa
  • ספונסר פורום
פורסם
לפני כשעה, golansa כתב:

כמה לדעתכם  העובדה שאין להם מבחן ריסוק אירופאי 

צריכה באמת. להרתיע ? 

היות ויש ציון ANCAP (טוב מאד) של השלוחה האסיאתית-אוסטרלית של המכון, וכמו כן ציון מצטיין של ארגון IIHS האמריקאי  - נראה לי שאתה יכול לקנות בשקט.

נראה שה-EURO NCAP לא טרח לבדוק עקב מכירות מאד סמליות באירופה, השוק העיקרי של הקרניבל הוא ארה"ב ואסיה-אוסטרליה. 

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

המקביל לסנטה-פה של יונדאי, הוא קיה סורנטו.אם לא שקלת וזמין, שווה לשקול (ונסיעת-מבחן, כמובן).

אם תקנה בצבע לבן ייתנו לך כבוד על הכביש, כי יחשבו שאתה רכב-משטרה סמוי.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
פורסם

ההתלבטות שלך היא בין שני כלי רכב שונים מבחינת הפונקציונליות. אם מה שאתה צריך זה people mover ברור שהקרניבל עדיפה. אבל איתה לא תיסע אפילו בשבילי קק"ל.

הרקסטון יפתח לך לא מעט שבילים אבל קח בחשבון שבשטח, עם האוכל בא התאבון ושבכביש וביומיום הוא פחות מהוקצע.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...