Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

יש תכנון להיפגש עם מוכר ביום ראשון, עוד לא יודע שעה וזה..
האם מכירים מישה שיכול ללוות בכל התהליך, יבדוק ועל הדרך גם אלמד ממנו :)
וכמובן שאם ירצה בתשלום אין בעיה עם זה.

דבר חשוב נוסף, ייתכן והמחיר שהמוכר מבקש הוא גבוה ויש מקום להוזיל, הוא ציין שהוא גמיש מעט אבל יכול להיות שיצטרך יותר ממעט, לכן אני צריך

גם מישהו שמבין בדברים האלה (מיקוח, הבנה של כמה המחירון אמור להיות ועוד).

מדובר ברכישת רכב 7 מקומות (מיצובישי אאוטלנדר).

לצערי היה מישהו שאמור לתת שירות כזה אבל הוא החליט שלא מתאים לו בגלל שהוא דורש שיחה טלפונית מקדימה, יש לי ירידה בשמיעה (גם סירב לפגישה פיזית כאשר הצעתי לו, בטענה שאין לו זמן).
אז מכירים מישהו?

יש לי אמנם מושג פה ושם על כל התהליך של רכישת רכב יד 2 בזכות הפורום הנהדר אבל מעולם לא רכשתי רכב יד 2 ואני לא מצליח באמת להבין ככה כאשר המידע מובא לי כאופן תיאורטי.

תודה רבה.

נ.ב - כל אחד יסתדר איתי אל תדאגו, אני מדבר ושומע די בסדר רק פשוט לא מספיק לטלפון.

עריכה אחרונה על ידי Centaur
  • תוכן חדש...