Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בלי קשר לקרסו , השירות וההתעלמות שהם לא מוצדקים בשום צורה , לפי מה שאני יודע המנוע 1.3 הזה מאוד מוצלח ואמין ודווקא על הנתונים של האתר הזה אני לא סומך כי מי שכותב את הכתבות האלה מאוד עסוק בסיפור של מנועי 1.2 (בצדק ובאמת פגומים) ובשירות של קרסו ולדעתי הוא קצת מחפש איפה להשיג צפיות בכתבות וחשיפה בלעדית על דברים שקשורים לקרסו. 

הנתונים גם ככה לא גבוהים והם לא ספציפיים לגבי מה שתובעים עליו אלא נתוני החלפות כוללים שיכולים לנבוע מתאונות, קמ , חוסר במים וסיבות אחרות .

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
  • לא הבנתי... 1
פורסם
לפני 22 דקות, ניצן א כתב:

כשל בתי טרמוסטט מפלסטיק היא תופעה נפוצה אצל עוד יצרנים. 

התקלה עצמה לא רלוונטית,ב99 אחוז מהרכבים יש מחלות כאלו ואחרות,השאלה איך היבואן מטפל בתקלה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לפני 57 דקות, ניצן א כתב:

כשל בתי טרמוסטט מפלסטיק היא תופעה נפוצה אצל עוד יצרנים.

גם אצל וולוו (תחת פורד) בית הטרמוסטט הוא מפלסטיק ונוטה להישבר, אך הוא נשבר פנימית ונתקע על פתוח או סגור, שמעלה צרות אחרות בפני עצמו, אך לא מייצר נזילת נוזל קירור.

כאן מדובר בהלחמות פלסטיק שנראות רע ישר מהמפעל, לניסאן נוט של אבא שלי יש צינור טורבו שמולחם כך, המכונאי הפעיל עליו קצת יותר מדי כוח ושבר אותו לשניים.

נאלץ להזמין מיפן בכמה אלפים אחד חדש וקרא לי לבוא לבדוק שלא קיבל חלק מזוייף כי ההלחמה הזאת פשוט לא נראת טוב, גם על חלק חדש

כבר חתמתי...

פורסם

לפחות במקרה שלו הוא קיבל מנוע חדש לגמרי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...