Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימוד נהיגה עצמי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, דרורסססס כתב:

אני לא מצליח למצוא מקום שמבצע את תוספת דוושת בלם

מישהו יודע איפה עושים זאת?

חפש בגוגל: התקנת דוושת בלם, למשל. אני מזהה כרגע שני עסקים, פרפקט חיפה ודוושות הצפון בשפרעם. נראה לי שהדוושה שהכי תתאים לדבר כזה תהיה דוושה נשלפת שמתאימה לכמה שיותר רכבים, כך שתוכל למכור אותה בסוף כמה שיותר בקלות.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 22 שעות, ArikB כתב:

צריך לעדכן את חברת הביטוח שהרכב משמש ללימוד נהיגה? 

כן. חובה + מקיף (שניהם יקרים יותר), ולא כל החברות מבטחות.

בתאריך 11.7.2023 בשעה 08:12, דרורסססס כתב:

אני לא מצליח למצוא מקום שמבצע את תוספת דוושת בלם

מישהו יודע איפה עושים זאת?

שאל מורי נהיגה. באותו מקום יתקינו לך דוושה, מצלמת רכב לטסט, ימכרו לך מגנט שלט "מ" לרכב (במקום "ל"), ואביזרי הדרכה נוספים.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

מינימום שיעורים זה 28 

לשני ילדים זה 56

שיעור עולה 180 ש"ח 56X= 

10080 ש"ח 

בהנחה ששניהם עוברים טסט ראשון 
דוושה שנתנת להסרה עולה כ-4000 ש"ח 

ביטוח אני עדיין מברר 
לא בטוח שאין פה חסכון 

פורסם
לפני 36 דקות, דרורסססס כתב:

מינימום שיעורים זה 28 

לשני ילדים זה 56

שיעור עולה 180 ש"ח 56X= 

10080 ש"ח 

ביטוח אני עדיין מברר 
לא בטוח שאין פה חסכון 

בלאי לאוטו+דלק שכחת להוסיף לחישוב שלך.

פורסם

אבל גם הזמן וההתעסקויות שלך עם זה שווים כסף.

מחישוב מהיר דומה תצטרך להשקיע 42 שעות רק על שיעורים, בהנחה שיעברו ראשון, וזו רק ההתחלה של ההתעסקות.

אם משרד התחבורה לא עונים לך עכשיו דמיין את הבירוקרטיה כשתרצה להגיש אותם לטסט.

• אהבתי 1

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

מצד שני זה יכול להיות חוויה שהילדים שלו יזכרו, ויאפשר בונדינג. פעם האבא היה לוקח את הילד ומלמד אותו לצוד איילה או דוב. היום הוא יכול ללמד נהיגה...

• אהבתי 3
פורסם

כמה דוושות לרכב שלך כעת? לא רוצה שילמדו על ידני? זה מצריך 2 דוושות למדריך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני שעה, דרורסססס כתב:

מינימום שיעורים זה 28 

לשני ילדים זה 56

שיעור עולה 180 ש"ח 56X= 

10080 ש"ח 

ביטוח אני עדיין מברר 
לא בטוח שאין פה חסכון 

אין בחישוב שלך דלק, אגרות של טסט , ביטוח יהיה יקר בוודאות, ולא כל תלמיד עובר טסט ראשון גם אצל המורה הכי מקצועי שיש, אז אם אפילו אחד ייכשל אתה תוציא עוד על דלק עד שיעבור. הרעיון טוב ואני תומך בו אבל זה פשוט לא פרקטי בישראל בגלל המדיניות של משרד התחבורה 

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
פורסם
לפני 25 דקות, sperial כתב:

כמה דוושות לרכב שלך כעת? לא רוצה שילמדו על ידני? זה מצריך 2 דוושות למדריך.

היום הבנתי שהרוב כבר לא לומדים על ידני אלא על אוטומט כי מה לעשות רוב הרכבים פה הם אוטומטים 
וגם מבחינה פרקטית אחרי שאתה שולט בהשתלבות בתנועה והדרך יהיה לך יותר קל ללמוד לשלוט בהילוכים וקלאץ  
אז צריך רק תוספת לדוושת הבלם 

פורסם
לפני 5 שעות, דרורסססס כתב:

היום הבנתי שהרוב כבר לא לומדים על ידני אלא על אוטומט כי מה לעשות רוב הרכבים פה הם אוטומטים 
וגם מבחינה פרקטית אחרי שאתה שולט בהשתלבות בתנועה והדרך יהיה לך יותר קל ללמוד לשלוט בהילוכים וקלאץ  
אז צריך רק תוספת לדוושת הבלם 

אני אולד פאשנד, הבנים שלי למדו על ידני וגם נהגו כך בחו"ל.  אז נכון שבעולם המערבי אחוז האוטומטיים כבר גבןע, אבל לא כל העולם מערבי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התאומים שלי הוציאו רשיון לפני שנה. הבת על ידני והבן על אוטומט (אותו המורה).

זו הוצאה לא קטנה, אבל לא הייתי מלמד אותם בעצמי. את ההבדלים בין נהיגה לטסט לנהיגה אמיתית, לימדתי אותם בתקופת המלווה. ועד היום, כשהם נוהגים ואני לידם, נותן להם טיפים ודגשים.

ההוצאה על ביטוח לשנה הראשונה הייתה יותר גבוהה מעלות לימודי הנהיגה.. פה דווקא יש יתרון לתאומים, כי תקופות הנהג צעיר שלהם חופפות.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אתה חייב גם להתקין מצלמות ברכב בשביל הטסט.

חוץ מזה שזה הורס את הרכב זה עולה כסף (לא זוכר כמה כרגע).

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תוכן חדש...