Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה

לאחרונה כל פעם חונים לי בחנייה אנשים זרים או חברים של דיירי הבניין.. או הדיירים עצמם וזה נהפך לממש מטרד , אני מוצא את עצמי לא פעם מתקשר למשטרה או שולח הודעות לקבוצת הדיירים... 

העניין הוא שהחנייה שלי היא ממש נגישה (חניית נכים) למען הסר ספק אני גם. יש שלט של חנייה פרטית ובנוסף חניית נכה *אציין* שהחנייה שלי בטאבו.. ואני קיבלתי אותה ככה בגלל הנכות שלי.. על פי החוק.

חשבתי לסגור אותה ממש לגמרי כמו עם סוכה ? ופשוט לקבע אותה ובנוסף להשים מחסום מתרומם.. כזה שקונים והוא עולה ויורד מהריצפה צהוב כזה... העניין הוא שאם אני עושה את זה כמעט ולא נשאר מעבר להולכי הרגל אציין גם שלפי החוק החנייה שלי קטנה ב30 ס''מ והיועץ נגישות טוען שזה שלי כחוק.. ואם אני לוקח את מה שנשאר לא ישאר לדיירים שום מעבר בכלל אלא אם כן יעלו על הצמחים (שגם שם אין ממש מעבר) 30/40 ס''מ

האם כדי לי לסגור?

בצורה הזאת ובדרך הזאת?

האם חוקי?

ואם לדוגמא מישהו נכנס לי בזה או גורם לי נזק בסגירה שלי או במחסום מה עלי לעשות?

אני מאוד אשמח לסגור בצורה הזאת יגן גם על הרכב מכל העוברים עם העגלות שמידי פעם נותנים מכה וגם ימנע מימני כאב ראש אחד גדול וגם הגנה מרבית מהשמש וממכות ומטרד רציני שחונים לי

פורסם

אתה בעצם שואל אם זה ראוי או לא 

כי אם החנייה שלך אז זה חוקי

קשה ככה להביע דעה באוויר תעלה תמונות או שתתייעץ עם חברת שמתקינה מחסומי חנייה 

פורסם

יש מה שנקרא "שומר חנייה", מחסום קטן שמונע כניסת רכבים ולא תופס הרבה מקום. אם זה חוקי לא יכול לומר לך.

• רעיון טוב! 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 20 שעות, tan tan כתב:

אתה בעצם שואל אם זה ראוי או לא 

קשה ככה להביע דעה באוויר תעלה תמונות או שתתייעץ עם חברת שמתקינה מחסומי חנייה 

אני יכול להתקין בעצמי אבל השאלה עם מותר לעשות סגירה מלאה 

פורסם
לפני 21 שעות, tan tan כתב:

מה חוקי?

סגירה / קירוי של חניה דורש היתר - בהתאם לסוג הסגירה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

סגירת החניה 360 לרוב אין אפשרות לבצע

גגון יוביל היטלי ארנונה וגם היתר בניה (תלוי איפה אתה גר) וכן חתימת שכנים וכו'

יש מחסומי חניה שאתה ממקם בתוך שטח החניה שלך - יש חשמליים ויש מכאנים 

השתמשתי באחד חשמלי - שברו לי אותו תוך יומיים

השתמשתי בעמוד עם מנעול - מעולם לא חנו לי בחניה יותר (מעצבן כל פעם לצאת מהאוטו) אבל צריך סדר עדיפויות

שומר-חניה-1.jpg

מחסום-חניה-אישי.jpeg

פורסם
לפני 26 דקות, avargel כתב:

מה חוקי?

לדוגמא אם אני עושה כמו סוכה? איזה יתר צריך?

פורסם

פות״ש, אתה נוגע בשני נושאים:

1. מניעת שימוש בחניה כהיא פנויה.
  2. קירוי ותיחום החניה .

לנושא הראשון, ממליץ על המחסום המכאני.  פתרון חשמלי עמיד יעלה הרבה ובספק אם שווה את ההשקעה.

לנושא השני, תתיעץ עם אדריכל או מהנדס בנייין שמכיר את נהלי הרשות, כפי שכתבו מעלי.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעה, avargel כתב:

מתעלק על השרשור - גם גגון דורש?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 21 שעות, Capoboss1 כתב:

לדוגמא אם אני עושה כמו סוכה? איזה יתר צריך?

שכן: כבוד השופט, הוא בנה סככה בגינת הבניין ללא היתר.

שופט לנתבע: יש לך שבוע לפרק את זה.

• מצחיק 1

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 7.7.2023 בשעה 12:25, pasat04 כתב:

שכן: כבוד השופט, הוא בנה סככה בגינת הבניין ללא היתר.

שופט לנתבע: יש לך שבוע לפרק את זה.

לאחר בירור עמוק בעירייה זה תואם לחוק הפרגולות לא צריך שום היתר 

פורסם
בתאריך 12.8.2023 בשעה 19:25, Capoboss1 כתב:

לאחר בירור עמוק בעירייה זה תואם לחוק הפרגולות לא צריך שום היתר 

מה זה חוק הפרגולות? אין לי כמעט בעיה שחונים אצלי זרים, אבל הייתי שמח לקירוי להגנה משמש על הרכב/אופנוע (חניה בחוץ בטאבו).
הבעיה היא שהחניה שלי גם צרה ב-10 ס״מ מהחניות האחרות, ואין ממש מקום להקים עמודים בלי שאלה יפריעו לשכנים שחונים משני הצדדים.

• תוכן חדש...