Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה בני זונות ניסו לגנוב לי בלילה את הרמקולים מתוך החניון התת קרקעי של הבניין שלי!!!

כולה רמקולים של פיוניר ב 300 ש"ח.... בשביל זה לשבור את החלון??

לא הצליחו כי הרמקולים מחוברים חזק חזק למדף ברזל של האוטו שלי....

את החלון החליפו לי בינתיים, אבל עוד לא מצאו חלק חילוף למדף הזה שעקרו... מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה חלק וכמה זה אמור לעלות (שלא יעבדו עליי במחיר) ? ללנסר 90'...

כדאי בכלל לפנות למשטרה להתלונן?

יש עוד מישהו שזה קרה לו ככה בחנייה של הבית?

זה ממש מעצבן לחשוב שהחתיכת חרא הזה מסתובב בשכונה שלי עכשיו בשקט....!@#!@

כמה יעלה לבניין להתקין מצלמות וידאו במעגל סגור בחניון? יש בניינים שעושים את זה?

אם כן מישהו מכיר חברות שאפשר לבקש מהן הצעות מחיר?

יש לי עכשיו פירורים מהמדף שנכנסו לי לרמקולים, הם יכולים לגרום נזק? איך אני מוציא אותם?

רק שואב אבק? שואב יכול להזיק?

הבעיה זה שאין לי שואב לאוטו... רק לחשמל ואני לא מצליח לחשוב על נקודת חשמל איפשהו בחוץ...

P5230310-2.jpg

פורסם

אפשר אוף טופיק קטן?

תגיד, כמה עלה לך להחליף את השמשה, אני מבין שיש לך ביטוח שמשות וגרירה, אבל מה לגבי חלודה, המקום נקי מחלודה או שביקשו לנקות חלודה (בתשלום כמובן, לא זול בכלל) ?

ובקשר לנקודת חשמל לשואב, יש בתחנות דלק נקודות חשמל, ואם לא תרצה סתם להטרטר עם שואב ביתי לתחנת דלק, בחלק מהתחנות יש שואבים מקומיים, 5 שקל ל6\7 דקות.

*עריכה: לא ראיתי את התמונה, אני מבין ששברו לך חלון, אם היו שוברים שמשה (אני מאמין שיש לך חלודה שם) היית יוצא בנזק של 500-700 שקל במקרה הטוב (שיש לך ביטוח שמשות) לניקוי חלודה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

זה הקטע, הם היו מוסתרים מצויין,

כנראה ששמו לב לזה שיש לי רמקולים פשוט כי נסעתי עם מוזיקה ליד הבית...

פורסם

קרא לי אותו הדבר גבר...

גם כן בחניון תת קרקעי של הבית שלי.

במקרה שלי הם הלכו על המערכת עצמה וניסו לשלוף אותה עם מפתח!!! כמובן שהוא נשבר להם והם התייאשו כי גם את הפאנל אני מעלה הביתה והרמקולים היו סתם מעפנים 160 וואט קנווד...

הדבר הכי גרוע זה להחנות איפה שאין לך קשר עין עם האוטו....אם יש אפשרות לראות את האוטו בחניה של הבית עדיף כך!

יניב

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם
אפשר אוף טופיק קטן?

תגיד, כמה עלה לך להחליף את השמשה, אני מבין שיש לך ביטוח שמשות וגרירה, אבל מה לגבי חלודה, המקום נקי מחלודה או שביקשו לנקות חלודה (בתשלום כמובן, לא זול בכלל) ?

ובקשר לנקודת חשמל לשואב, יש בתחנות דלק נקודות חשמל, ואם לא תרצה סתם להטרטר עם שואב ביתי לתחנת דלק, בחלק מהתחנות יש שואבים מקומיים, 5 שקל ל6\7 דקות.

*עריכה: לא ראיתי את התמונה, אני מבין ששברו לך חלון, אם היו שוברים שמשה (אני מאמין שיש לך חלודה שם) היית יוצא בנזק של 500-700 שקל במקרה הטוב (שיש לך ביטוח שמשות) לניקוי חלודה.

יוסי.

לרוב אין חלודה מתחת לשמשה (בדוק ברכב שלי והא בן 10).

התיקון לא עולה כסף אם יש לך ביטוח שמשמות. אם אין לך 500 + 250 עבודה.

שואבים לך את הרכב במקום שבו אתה מתקן את החלון.

אם העניין מאוד מעניין אותך גש לאחת מהמקומות שבהם מקתנים שמשמות ותוכל לגלות שם כמה דברים מעניינים. כולל איך להוציא ולהכניס חלון ברכב.

בברכה L.A

פורסם

ממש בעסה. גם לנו זה קרה לא מזמן אבל הגנבים יצאו עם שלל רציני... מערכת חדשה של קנווד (דנדשה, פרצו לאוטו שבוע אחרי שקיבלנו אותו מהחברה, אבא שלי לא ידע שיש כזה דבר פאנל נשלף :)) ומוטורלה ספיריט חדש..

בכ"א, מאז אנחנו מקפידים להתקין את הפלאפונים הקבועים במקום לא גלוי כל כך (למשל באיזור ההאנברקס), לכסות אותם עם משהו (עם המזגן שמש בלילה) ואת ה6X9 שיש לנו במדפים של הרכבים כיסנו בעזרת בד אקוסטי (פוגע ממש קצת בעוצמה, אבל עדיף על חלון שבור וערס עם פיונרים), חוצמזה אם אתה רוצה להמנע מבד אקוסטי אתה יכול פשוט להחליף את הגרילים של הרמקולים לגרילים של חברה שלא שווה לגנוב זה גם עוזר (קצת).

פורסם

מה השרשור ממשיך לכאן :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=72829

או לכאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=72832

אין יותר גרורות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...