Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קונה איוניק 2019 מאלבר. במעמד הרכישה נציג המכירות הראה לי את היסטוריות הטיפולים והסטורית התאונות, הרכב נראה טוב ולא היה משהו משמעותי.

הם גם הציגו לי בדיקה של קומפיוטסט שנראת טוב, הערות על צמיגים ועוד כמה דברים קטנים - הם אומרים שהכל תוקן. ברור לי שהבדיקה הזו משרתת אותם ולא אותי.

הם גם נותנים אחריות על 10 מכלולים ל 12 חודשים או 20,000 ק"מ.

האם כדאי לקחת בכל מקרה לבדיקה עצמאית שלי? אני יודע שאני נאיבי פה, אבל מרגיש לי שהסיכון נמוך ואני לא יודע אם הוא שווה 3 שעות + 500-600 ש"ח.

פורסם

אם הייתי מתכוון לרכוש רכב ב-90K ש"ח במטרה שילווה אותי כמה שנים והייתי בספק כלשהו,

רק בשביל השקט הנפשי הייתי מקדיש לו עוד 500 ש"ח ושעתיים ולוקח אותו לבדיקה.

בטח שלא להגיע למצב שאחרי זה לגלות שמשהו היה דפוק שם ולהכות על חטא על זה שלא לקחתי לבדיקה.

אבל זה אני, מכיר הרבה שלא לקחו לבדיקה ונהנים לגמרי מהרכב שרכשו.

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

• תוכן חדש...