Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מנסה להתקשר לפניקיס לקבל דוחות שאי אפשר להפיק באיזור האישי.

מתקשר כרגיל מפנים אותך לקישור וואצאפ להתכתב עם בוט מטומטם שלא מסוגל לעשות כלום.

מנסה לקבוע תור טלפוני וזה גם לא זמין.

עד מתי יחרבנו עלינו?

מה אפשר לעשות .איך התרגלנו לשרות הזוועתי הזה. אנחנו משלמים עמלות מטורפות ומקבלים שרות אפס.

עריכה אחרונה על ידי שלומיש
הגהה
פורסם

למה?

כי אתה לא עושה במיידי את הדבר המתבקש, ומעביר את הביטוחים שלך למתחרה.

• אהבתי 6

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעתיים, cohen motor 377 כתב:

עד שאתה👇

לי היה סיוט עם חברת וובי.

וובי זה לא פשוט להשוואת ביטוח? ז״א הם רק המתווכים?

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם

נכון הם המתווכים אבל עד שאתה משיג אותם בפלאפון והם מעבירים אותך מאחד לשני כמו כדור

אני מביא לראשון את הפרטים שלי לצורך זיהוי ואז הוא אומר לי "רק שניה" ושם אותי על המתנה לאחר כמה דקות

פתאום עולה נציג והוא שואל "שלום במה אני יכול לעזור" ואני כזה.. רגע לא דיברתי איתך קודם? והוא "לא אדוני במה אני יכול לעזור לך"?

ואז שוב פעם נותן פרטים והוא אומר דקה רגע ונעלם כמו קודמו וכן הלאה עד שזה הגיע לשש נציגים עד שעלו לי כל העצבים.

השארתי הודעה ב"צור קשר" באתר שלהם 4 פעמים ועד עצם היום הזה לא חזרו אלי.

פורסם
לפני 12 שעות, falou כתב:

למה?

כי אתה לא עושה במיידי את הדבר המתבקש, ומעביר את הביטוחים שלך למתחרה.

לאיזה מתחרה היית ממליץ לו לעבור?

יום טוב גם לך

פורסם

אני לא סתם שואל.. מבחינת רמת שירות רוב חברות הביטוח מיישרות קו, לפחות מהנסיון הדל שלי. לכן אם הסיבה למעבר היא נטו איכות שירות, למצוא חלופה ראוייה זה לחלוטין לא טריוויאלי. לרגע קיוויתי שיש לך אחת כזו

יום טוב גם לך

פורסם

אם הם מפעילים אופציה של ׳שימור לקוחות׳ כדי לנסות להניא אותך, אז זו דרך לקבל שירות. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 3 שעות, cohen motor 377 כתב:

נכון הם המתווכים אבל עד שאתה משיג אותם בפלאפון והם מעבירים אותך מאחד לשני כמו כדור

אני מביא לראשון את הפרטים שלי לצורך זיהוי ואז הוא אומר לי "רק שניה" ושם אותי על המתנה לאחר כמה דקות

פתאום עולה נציג והוא שואל "שלום במה אני יכול לעזור" ואני כזה.. רגע לא דיברתי איתך קודם? והוא "לא אדוני במה אני יכול לעזור לך"?

ואז שוב פעם נותן פרטים והוא אומר דקה רגע ונעלם כמו קודמו וכן הלאה עד שזה הגיע לשש נציגים עד שעלו לי כל העצבים.

השארתי הודעה ב"צור קשר" באתר שלהם 4 פעמים ועד עצם היום הזה לא חזרו אלי.

מהנסיון שלי ב-וובי, זה מאוד מאוד תלוי על איזה נציג אתה נופל, יש כאלה דפרים ברמות קשות(באיות מייל, הנציג התבלבל בין C ל-S, ובגלל זה לא קיבלתי תעודת ביטוח), אבל יש כאלה שממש בסדר. 

פורסם
לפני 35 דקות, davemustaine87 כתב:

מהנסיון שלי ב-וובי, זה מאוד מאוד תלוי על איזה נציג אתה נופל, יש כאלה דפרים ברמות קשות(באיות מייל, הנציג התבלבל בין C ל-S, ובגלל זה לא קיבלתי תעודת ביטוח), אבל יש כאלה שממש בסדר. 

את זה מאוד קל לתקן באמצעות הקראה עם אלפבית של נאט"ו

https://he.wikipedia.org/wiki/האלפבית_הפונטי_של_נאט"ו

רק ככה הצלחתי להקריא כתובות ומיילים לאנשים דרך הטלפון.

אחרת הייתי מקבל תלונות שנתתי כתובות לא נכונות או שהייתי נתקע עם לקוחה שלא מבינה אנגלית כל כך.

לנושא השרשור, אולי הגיע הזמן למצוא איש ביטוח שיהיה קל לתקשר איתו. עדיף אחד שהוא עצמאי וללא מחויבות לעבוד מול חברת ביטוח אחת.

חשוב לטעמי שיהיה תקשורתי או לפחות זמין בטלפון, בין אם שיחה או whatapp

לצערי עדיין לא מצאתי אחד כזה שהוא איש אשכולות ויש לו אפשרות לעבוד על מביטוחי חיים ועד לביטוח לרכב או סתם ביטוח לחופשה בחו"ל.

יותר נכון להגיד הבנה בתחומים הללו...

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני מבין להתבלבל בטלפון בין M ל-N , או D ל-T כי הם יכולות להשמע מאוד דומה בטלפון. 

אבל להתבלבל בין C ל-S? זה לא בילבול, זה פשוט לא לדעת אנגלית. וכשאתה נציג שאמור לרשום מיילים- זו בעיה. 

פורסם

בסוף פניתי לסוכן.קיבלתי חלק מהמסמכים אבל עדיין.למה הסטנדרטים של השרות בארץ כל כך נמוכים. מה התפקיד של המפקח על הבטוח.

מה הבעיה של המפקח להרים טל לכל חברת בטוח ולנסות להשיג נציג שרות אנושי?

ישנם גופים שאמורים להגן עלינו מול התאגידים כמו המפקח על הבטוח והממונה על ההגבלים העסקיים והם חוטאים לתפקיד שלהם כי הם דואגים לגוב הבא שלהם בחברות שעלק פיקחו עליהם.

פורסם

הסטנדרטים נמוכים כי אנשים נכנעים למצב, כי לא אכפת להם, כי הם לא יודעים, כי הם מתעצלים לתבוע/להתלונן.

בנוגע למפקח, חשבתי פעם בצורה לא הכי מבושלת עדיין, על פתרון לנושא בצורה של תביעת המדינה בשל רשלנות עובדיה.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...