Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 שעות, amosbmw כתב:

לא הבנתי מה קרה אחרי כמה חודשים?

לא מתקבל שום תירוץ, פיתוח בגרמניה וכו וכו, לא רוצה את ה$%^& הזה על הרכב הגרמני החדש שלקוח קונה במיטב כספו.

לא זה ולא רכב סיני.

אגב, להנקוק שהמגיב מעלי השמיץ יש צמיגים מעולים. לא יודע על איזה דגם הוא מדבר אבל הVentus Prime מעולה.

אני שמח לקרוא את המילים החמות שלך על ventus prime, הם הגיעו גם עם היונדאי שלי לפני כמה חודשים.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

ארץ היצור היא כבר מזמן לא פקטור לכלום
כן, היצרנים תמיד מחפשים פתרונות יצירתיים להוזלת המחיר, למרות שכך, כל עוד זה עומד בדרישות האיכות של היצרן זה תקין.
גם איפון מיצרים בסין... אז מה?

טויוטה בצרפת ותורכיה וסוזוקי בהונגריה והודו
תתפלא שלפעמים צמיד ממותג יוקרתי ויקר פחות מוצלח מממותג זול אחר.
בקאיה קיבלתי קונטיננטל יקרים שהתפוררו. החלפו בגודאייר תורכי הרבה יותר זול, לדעתי אחלה צמיג!
במיצובישי קיבלתי NEXEN קוראני שבחיים לא שמעתי עליהם, אחלה צמיג! ממש מפתיע לטובה.

אז אל תחליט שבהכרח סיני זה זבל. אם זה הגיע ע"י היצרן, יש מצב שתופתע לטובה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא מדובר על מותג מערבי שמייצר בסין כמו אייפון. זה מוכר וידוע ואין עם זה בעיה.

מדובר על מותג סיני שיש לו פיתוח בגרמניה והצליח למכור לVAG.

עם כל הכבוד, בצמיגים וברכב אני לא רוצה משהו שהוא מספיק טוב אלא מוצר מעולה מחברה ותיקה.

בדקתי לפני שהגבתי, הביקורות על הgiti לא מספרות שום דבר טוב.

לפני שעתיים, Derish כתב:

באשר לרכב סיני, יש לא מעט שווקים בעולם שבהם זו הדרך היחידה בה רוב האוכלוסיה תוכל להרשות לעצמה מכונית חדשה. לדעתך עדיף שימשיכו לנסוע בגרוטאות המתפרקות והמזהמות שלהם?

שיחליטו הקונים שם..

יש שיקולים בעד ונגד.

לצייד את כל העולם השלישי בכלי רכב חדשים לא יפתור בעיות זיהום אלא להיפך.

בתור לקוח בשוק המערבי, חד משמעית אעדיף רכב משומש על רכב סינע חדש.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

יש לי ארונה שהגיעה עם צמיגים של GITI.

גם אני הרמתי גבה ושאלתי לפשר הצמיגים האלו והייתי בטוח שנעשתה קומבינה והחליפו אותם בארץ.

אבל לא, שמתי לב שיש הרבה ארונות עם צמיגי GITI שאכן מגיעות איתם במקור.

לא בא לסנגר עליהם, אבל זו חברה אינדונזית \ סינגפורית ולא סינית שקיימת 70 ומשהו שנה.

כנראה שזה לא איזה מותג מדבקה עלום שם אם הם עובדים עם קבוצת VAG (לא שVAG זה מדד לאיכות אבל בכל זאת, לא מדובר ביצרן סיני עלום שם)

לפי המבחנים האלו הם אכן לא פאר היצירה, והם מצטיינים בעיקר בשקט ובעמידות.

https://www.tyrereviews.com/Article/2018-Auto-Bild-15-inch-Summer-Tyre-Test.htm

https://www.tyrereviews.com/Article/2019-ADAC-Summer-Tyre-Test-185-65-R15.htm

אגב, במבחן הזה הם עקפו לא מעט מותגי צמיגים סיניים אחרים והתברגו כזנב לאריות, תכלס עם ביצועים דיי דומים לאנרג'י סייבר ולקלבר וטובים מטויו CF2.

https://www.tyrereviews.com/Article/2018-AutoBild-Summer-Tyre-Overview.htm

לא הייתי קורא להם צמיגים גרועים אבל כנראה שלא הייתי מרכיב אותם אצלי ברכב.

מצד שני לא הייתי מחליף אותם אם הרכב הגיע איתם במקור, אלא מחכה לשחיקה \ 3 שנים ומעיף אותם לטובת צמיג אחר (פריימאסי 4 או משהו בסגנון, זה לא שיש PILOT SPORT CUP במידה הנ"ל).

סה"כ לייעוד של הרכב הצמיגים סבירים וכל עוד נוהגים במהירות חוקית +- ואפילו תוקפים קצת סיבובים (הרכב לא מיועד לזה אבל מילא) לא ראיתי בעיות של איבוד אחיזה.

בבלימה ברטוב אכן ה ABS נכנס דיי מהר.

• אהבתי 1

ROOONEEYY

פורסם
בתאריך 21.6.2023 בשעה 17:30, imprezadude כתב:

שים לב מה רשמתי... צמיגי הנקוק שמותקנים על רכבים אחרים בקונצרן (כלומר, k425, Kinergy Eco) - אלו צמיגים בינוניים לכל היותר, כשראיתי איך הם מתייבשים ונסדקים בתנאים לא כ״כ גרועים, בלשון המעטה, גם אחרי משהו כמו 30 אלף קמ, ואחרי פחות משלוש שנים.

ונטוס פריים הם צמיגים טובים, אך מה לעשות שלא ראיתי שמרכיבים אותם על הרכבים האלה.

על האטקה, לפחות זו שלי, ילידת יוני 22 ועלייה על הכביש בספטמבר אותה שנה, מורכב הנקוק ונטוס פריים. צמיג מעולה לדעתי, אם כי בכל הנוגע לאורך חיים מוקדם קצת.

פורסם (נערך)
בתאריך 21.6.2023 בשעה 15:48, סוזוקי4 כתב:

חבל שחוסכים דווקא בצמיגים,איזה אכזבה לגלות את זה אחרי כמה חודשים

זה מה שמאכזב אותך? אתה לא מתאכזב מהעובדה שכל חלק שהיה אפשר להחליף ממתכת לפלסטיק החליפו? העובדה שהגיר עדיין נשחק ועלול לדרוש תיקון יקר? המעבר לצמיגים "סיניים" גם אם הם מיוצרים באירופה זה פשוט עוד צעד של חסכון מצד היצרן.  

עריכה אחרונה על ידי Mortician
  • תוכן חדש...