Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני צריך לבחור אוטו לנהגת חדשה בת 20.

איך אני מונע נזק לכיס בגלל זה מהיבט הביטוח:

האם רכב פחות בטוח יקר יותר לביטוח לנהגת חדשה?

האם רכב גניב יותר יקר לביטוח לנהגת חדשה?

מחיר רכב ישן יותר יהיה זול יותר בביטוח לנהגת חדשה?

בקיצור כל מה שאפשר כדי שמחיר הביטוח יהיה זול יחסית לנהגת חדשה.

עריכה אחרונה על ידי shmulik88
פורסם

מה שאתה צריך זה רכב עם מיטב אמצעי הבטיחות
זול זה בעדיפות משנית, עם כל הכבוד לזול

לכל ההקטגוריות שמנית בהחלט יש השפעה על מחיר הביטוח.
כן, רכב גניב יקר יותר לביטוח ורכב עם אביזרי בטיחות זול יותר ועדיין כל מקרה לגופו ויש הבדלים גדולים בין חברות הביטוח.
לא ציינת תקציב, פרופיל נסיעה וכד לקבל המלצה מתאימה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 5 דקות, סולל הדרך כתב:

מה שאתה צריך זה רכב עם מיטב אמצעי הבטיחות
זול זה בעדיפות משנית, עם כל הכבוד לזול

לכל ההקטגוריות שמנית בהחלט יש השפעה על מחיר הביטוח.
כן, רכב גניב יקר יותר לביטוח ורכב עם אביזרי בטיחות זול יותר ועדיין כל מקרה לגופו ויש הבדלים גדולים בין חברות הביטוח.
לא ציינת תקציב, פרופיל נסיעה וכד לקבל המלצה מתאימה.

רכב פנאי בינוני/ או ג'יפון.

עד כ-70,000 שקל 

נסיעות עירוניות ובין עירוניות עד 6000 ק"מ בשנה.

פורסם

סטוניק 1.4 2018 כנראה תכנס לך לתקציב.
תהיה אמינה, זולה לתחזוקה ומצויידת לא רע מבחינת בטיחות.

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שאלת על מחירי ביטוח בלבד.

החלפתי גולף 2007 עם ביטוח לנהג חדש צעיר לגולף 2017 באותה פוליסת ביטוח עם אותם כיסויים. קיבלתי החזר של כ1200 שח מהפרמיה.

עדיין זה בטל בשישים לעומת ההבדל בעלות הרכב.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

יש הנחות בביטוח על כל מיני מערכות בטיחות.

בנוסף, לפחות בעבר, עבור נהגים צעירים וחדשים הייתה השפעה של נפח המנוע (ואולי גם דגם הרכב) על מחיר הביטוח, כשאני הוצאתי רישיון סיביק 1.8 הייתה מאוד נפוצה, ההצעות לביטוח שאנשים קיבלו היו 10-15 אלף ש"ח, בעוד שההורים שלי עם רכב משפחתי 1.6 קיבלו הצעות הרבה יותר שפויות (אם כי גבוהות, אבל לא ברמה של 5 ספרות).

סביר להניח שגם לרכב גניב יש השפעה.

סטוניק זו אופציה לא רעה שהוצעה כאן, בתקציב כזה אפשר גם ספארק מהצורה החדשה, רצוי מרמת גימור LTZ.

פיקנטו לא רובוטית גם אופציה לא רעה, עדיף רמת גימור EX ומעלה ועדיף פרטית בגלל 7 שנות אחריות. אבל בגלל שהיא אהודה בשוק, גם פיקנטו בת 6 עולה באיזור 55-60 אלף ש"ח לאקזמפלר עם נתונים טובים.

אפשר לחפש גם יאריס לא היברידית (כי אין הצדקה להיברידית בנסועה הזו), אבל גם היא סובלת ממחיר גבוה יחסית בגלל שהיא אהודה בשוק.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לשכנה שלי, חיילת בת 19 קנו מאזדה 3 שנת 2010, הדגם הפשוט.

שאלתי אותה כמה עלה לה רק הביטוח, אמרה לי ש 7,800 שקל.

אין לה היסטוריה ביטוחית בכלל, רכב ראשון שלה.

• אהבתי 1

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מנחש שזה רק חובה וצד ג'
מדובר ברכב לא צעיר בן יג' שנים על הכביש
גם ברכב בלי אביזרי בטיחות מודרנים
אני הייתי עושה כל מאמץ לא להושיב נהג חדש מאחורי רכב בלי אביזרי בטיחות מודרניים

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

סוכן טוב/חברה שלטובתך יכולה לטעון שהיסטוריית ביטוח אפשר להעביר מההורים לילדה. הדגמים היותר גניבים יותר יקרים בביטוח. בתקציב הזה הייתי הולך על סופר מיני, בטח לנהגת חדשה ולא מנוסה

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...