Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבל רשת 2023 - אז מה הולך היום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא תהיה בעיה.

המצב הרצוי הוא שמן הסתם הכל יהיה באותו תקן, אבל זה באמת זניח.

• רעיון טוב! 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לא תהיה בעיה והטבלה ממש לא נכונה…

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תחכים אותנו

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם (נערך)

חסרות קטגוריות, חסרים עוד פרמטרים חשובים בנתוני הכבל, רמות סיכוך הכבל, המרחקים לא נכונים, קצבי העברת נתונים לא נכונים, חלק מסוגי המחברים לא נכונים ולא מעודכנים להיום ואפילו התדר לא נכון.

קל וחומר שאני לא אתחיל לרשום כל קטגוריה ומה יש בתוכה עם כל הנתונים כאשר רובה לא יהיה רלוונטי לאף אחד מפה והכל רשום ברשת אמנם לא מרוכז בויקיפדיה (שגם שם הנתונים שגויים ברוב התוכן המקצועי)

סתם כאנקדוטה, גם cat5e יכול להעביר 10gig ל30 מטר למשל

עריכה אחרונה על ידי gsi16v
  • אהבתי 1

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מבקש לוודא איתכם.

נניח ויש לי 5 נקודות ואני צריך סוויטץ. 

אז אני בעצם צריך סוויטץ עם 6 יציאות כי אחת היציאות של הסוויטץ תמיד תפוסה ע״י כניסה מהראוטר נכון?

והאם כיוון שאין סוויץ של 6 אפשר לקנות זוויץ של 5 ואחת מהיציאות לחבר ישירות לראוטר?

פורסם

בסוויץ׳ כל הכניסות שוות (בניגוד לנתב שבו יש כניסה אחת -WAN ומספר יציאות -LAN). אתה צריך מספר כניסות כמספר כבלי הרשת מקום, כולל זה שמגיע מהנתב. אם יש לך חיבור אחד לנתב ו-5 חיבורים לחדרים תזקק ל-6 פורטים, אבל זה לא בנמצא, אז קנה סויץ׳ בעל 8 פורטים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם לנתב יש 4 פורטים ולמתג יש 5 אז יחד יש לך 7 פורטים לחבר איזה מכשירים/קווים לחדרים אחרים. 

אם המתג רחוק מהנתב ואתה רוצה לחבר 6 מכשירים אז פשוט קנה מתג גיגה של 8 פורטים. העלות היא סביב 100 ש"ח. 

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

יש איזה משהו מומלץ?

ראיתי שהמחירים למתג לא מנוהל בלי poe נעים בין 80-300₪ למהירות תומכת גיגה, תלוי מותג.

סיסקו יהיה יקר יותר. Tp link זול יותר.

יש סיבה לא לקחת את הזול?

פורסם

לי יש את הסוויץ' הפשוט של tp-link זה עם חמישה פורטים שעולה 80₪ בקספ. סה"כ מכשיר פשוט מתחבר בפלאג אנד פליי ולא הייתי צריך להגדיר כלום. יש לי אותו כבר כמה שנים והוא די אמין יחסית למכשיר של tp-link. 

פורסם

אני מעריך שהמתג של TP-Link יעשה את העבודה.

באיבורי אתה יכול למצוא גם מתג גיגה 8 פורטים של D-Link ב-100 ש"ח.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...