Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 דקות, Potato כתב:

אין דבר כזה סתם משרה.

הבחירה בוצעה באופן רנדומלי מתוך רשימת מודעות הדרושים של טסלה תחת קטגוריית ייצור.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 3 דקות, DareDevil כתב:

הבחירה בוצעה באופן רנדומלי מתוך רשימת מודעות הדרושים של טסלה תחת קטגוריית ייצור.

התכוונתי שהמילה רנדומלי בהקשר של השאלה חסר משמעות.

• מעניין 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 5 דקות, Potato כתב:

התכוונתי שהמילה רנדומלי בהקשר של השאלה חסר משמעות.

ניסית להתקבל לטסלה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
Just now, DareDevil כתב:

ניסית להתקבל לטסלה?

לא,יש היצע משרות מספיק בארץ בתחומי העיסוק שלי ואני לא מחפש לעבור לחו״ל.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 22 שעות, DareDevil כתב:

לא רשום שמוצע ספונסורשיפ

צא מנקודת הנחה שאם לא כתוב ספציפית התשובה היא לא.

גם מבחינת טיימינג - אין סיכוי רציני שהם בכלל ידברו איתך. ההגדה לויזת h1b היא עד אפריל עם תחילת עבודה באוקטובר (בהנחה וזכית בהגרלה - כי יש הרבה יותר מדי הגשות). כלומר השנה אבוד, ולשנה הבאה מוקדם מדי.

בגלל זה וההגרלה המון חברות פשוט הפסיקו או צמצמו משמעותית גיוסים מחול. (כולל החברות טק הגדולות)

לפני 22 שעות, DareDevil כתב:

נגיד התפקיד הזה באופן משמעותי יותר מחייב ניסיון וידע אבל לא מופיע ספונסרשיפ

סיניור סטאף זה כבר ביג דיל - זה סוג של משרה ברמה של אחוז בודד מהמהנדסים בכל החברה ושכר מאוד גבוהה ולרוב מטופלת על ידי מחלקת גיוס בכירים. אין קשר בין המשרות.

לפני 12 שעות, DareDevil כתב:

אם הייתי מגאמפא.. השאלות היו שונות בעליל..

במחלקות ai של טסלה זה לגמרי בקליבר הזה. גם מבחינת הדרישות.

לפני 20 שעות, Derish כתב:

נבר קנואו. רק לפני מספר שנים אחד מחברי הפורום עשה רילוקיישן לגרמניה עם ספונסורשיפ מלא מ-AWS בשביל לאייש משרת אדריכל פתרונות (נשמע מצויין בעברית, אה?) גנרית למדי.

לפני מספר שנים זה לא המצב היום

וגרמניה זה ממש לא ארהב מבחינת כמות ההגירה והתנאים שלה (שהולכים ונהיים קשיחים. ארהב מאוד לא מעודדת הגירה.)

לפני 23 שעות, DareDevil כתב:

פורמט מסוים שצריך להכין בארה"ב לCV

בהחלט. אבל תלוי לאיזה משרה.

לגבי השאלה של טסלה - זה מאוד תלוי.

המחלקות הטכנולוגיות שלה והself driving ביחוד מאוד נחשבות ויש תחרות עצומה על כל משרה שם.

התנאי שכר בינוניים יחסית למקבילות שלה בשוק והwork life balance נחשב נוראי כי אילון בעצמו מתערב בעניין הרבה. (לטוב ? לרע ? תלוי בך. בתור בוס הוא ידוע כמרתק אך קשוח מאוד.)

אני לא הייתי לוקח שם משרה אם היו לי עוד אופציות.

אבל כל הדיון הוא כרגע בין תיאורטי ללא רלוונטי.

(לא לוקח כי יצא לי לדבר עם אנשים שעבדו תחתיו גם בטסלה וגם בטוויטר. לא מניחושים)

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...