Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שמתי לב שיש עבודה בטסלה בארה"ב ורציתי לשמוע על תהליך הגיוס והראיונות שעברתם.

מניח שמי שיענה לי יהיו דווקא הייטקס ונספחיו ולאוו דווקא רצפת הייצור אבל עדיין מעוניין לשמוע איך העבודה עצמה ואיך היה התהליך שלכם.

האם כל מה שרשום באתר שלהם אמיתי? התנאים באמת טובים ביחס לחברות אחרות שמה?

ולאיזה ניואנסים להשים לב אליהם בנוגע לCV שאני שולח אליהם?

יש פורמט מסוים שצריך להכין בארה"ב לCV? מה לגבי גרמניה איזה פורמט הולך שם?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

על איזו משרה מדובר בכלל ? ה CV צריך להיות בהתאם וכולל מכתב מקדים.
תבדוק שהמשרה בכלל מציעה ספונסורשיפ לרילוקיישן (אם אתה לא כבר בארצות הברית), זה בכלל לא בטוח.

• אהבתי 1

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אתה צריך לשאול את עצמך למה שבכלל יקחו איזה אזרח ישראלי על פני אמריקאי ויתנו לו עבודה? 

פורסם
לפני 26 דקות, elibaba כתב:

על איזו משרה מדובר בכלל ? ה CV צריך להיות בהתאם וכולל מכתב מקדים.
תבדוק שהמשרה בכלל מציעה ספונסורשיפ לרילוקיישן (אם אתה לא כבר בארצות הברית), זה בכלל לא בטוח.

לא רשום שמוצע ספונסורשיפ

לדוגמה זה:

https://www.tesla.com/he_IL/careers/search/job/material-handler-gigafactory-nevada-120250

לפני 7 דקות, Mikelt89 כתב:

אתה צריך לשאול את עצמך למה שבכלל יקחו איזה אזרח ישראלי על פני אמריקאי ויתנו לו עבודה? 

שאלה טובה מאוד

נגיד התפקיד הזה באופן משמעותי יותר מחייב ניסיון וידע אבל לא מופיע ספונסרשיפ

https://www.tesla.com/he_IL/careers/search/job/senior-staff-soc-design-verification-engineer-autopilot-ai-124071

מה אני מפספס פה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם (נערך)

אני חושב וזו דעתי האישית מפני שגם לי תמיד היו מחשבות בכיוון הזה (מת לברוח מישראל): אם אין לך אזרחות, הרבה כסף או מקורבים שיכולים לעזור לך הסיכויים הם קלושים, גם מקצוע טוב ומבוקש יכול לעזור. 

עריכה אחרונה על ידי Mikelt89
פורסם

למשרת מלגזן בטסלה ?  :)
תשכח מזה, הם בחיים לא יתנו על זה ספונסורשיפ. יש מיליון אמריקאים ומקסיקנים שיעשו את העבודה הזו בלי להטיס מישהו מישראל ולדאוג לו להגירה חוקית.

• אהבתי 1

פורסם

יו נבר קנואו. רק לפני מספר שנים אחד מחברי הפורום עשה רילוקיישן לגרמניה עם ספונסורשיפ מלא מ-AWS בשביל לאייש משרת אדריכל פתרונות (נשמע מצויין בעברית, אה?) גנרית למדי. היה לו נסיון מתאים ומצב משפחתי שהפך אותו לעסקה טובה בשבילם, וכנראה שיש שם מספיק כסף כדי לא להתאמץ יותר מדי עם חיפוש מועמדים מקומיים. די בטוח שלא היה לו דרכון אירופאי, אם כי לא סגור על זה.

בקיצור - שינסה, מ'כפתך? זה חשוב לכוון גבוה בחיים. 🙂

פורסם
לפני 3 שעות, Derish כתב:

לאייש משרת אדריכל פתרונות (נשמע מצויין בעברית, אה?)

לא הבנתי, אתה משווה solution architect למלגזן? 😅

פורסם
לפני 5 שעות, elibaba כתב:

למשרת מלגזן בטסלה ?  :)
תשכח מזה, הם בחיים לא יתנו על זה ספונסורשיפ. יש מיליון אמריקאים ומקסיקנים שיעשו את העבודה הזו בלי להטיס מישהו מישראל ולדאוג לו להגירה חוקית.

אתה מבין שזו סתם משרה שהגרלתי דרך עמוד הדרושים שלהם, כן?

אם אני אשב מספיק זמן אני אמצא משרה שמתאימה אבל קודם לכן אני רוצה לדעת בנוגע לתהליך הגיוס אצל טסלה 

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 39 דקות, Giant_TA כתב:

לא הבנתי, אתה משווה solution architect למלגזן? 😅

הלינק מוביל למשרת Senior/Staff SOC Design Verification Engineer – Autopilot AI, 'מלגזן' זה תיאור ציורי שאליבאבא הוסיף ע"מ להדגיש את ההסתברות הנמוכה לוויזה.

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני כשעה, Gorpi כתב:

הם משלמים פחות מגאמפא, למה אתה רוצה ללכת לשם?

אם הייתי מגאמפא.. השאלות היו שונות בעליל..

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 5 שעות, Derish כתב:

הלינק מוביל למשרת Senior/Staff SOC Design Verification Engineer – Autopilot AI, 'מלגזן' זה תיאור ציורי שאליבאבא הוסיף ע"מ להדגיש את ההסתברות הנמוכה לוויזה.

אתה הסתכלת רק על הלינק השני (שבמילא פות"ש לא התייחס אליו כרלוונטי). הלינק הראשון מוביל למשרה קצת שונה..

• מבאס 1
פורסם
לפני 6 שעות, DareDevil כתב:

אתה מבין שזו סתם משרה שהגרלתי דרך עמוד הדרושים שלהם, כן?

אם אני אשב מספיק זמן אני אמצא משרה שמתאימה אבל קודם לכן אני רוצה לדעת בנוגע לתהליך הגיוס אצל טסלה 

אין דבר כזה סתם משרה.

נהגי מלגזה כנראה שהם ימצאו בשפע.

אבל אם הם מחפשים ראש צוות/טק ליד בתחום מאוד ספציפי ואתה עם דוקטורט במקרה מהתחום הזה אז יש מצב שיהיה על מה לדבר.

• מעניין 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

זה בדיוק העניין. לראש צוות SOC אם אתה מתאים (מאוד) ייתכן שיש סיכוי, כי אין הצע של זה מי יודע מה אפילו בארה"ב ויש מה להשקיע בלהביא עובד מחו"ל.
למשרת הראשונה, material handler, בגדול כל אדם בריא בגופו יכול להתאים, נראה לי שהם ימצאו כזה בקלות באמריקה ולא ישקיעו ב"לייבא" מישהו מהמזרח התיכון.

• תוכן חדש...