Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבל 4G

mdma
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי כחלק מהשידרוג החלטתי לבדוק החלפה של החיווט באוטו אז אני רוצה לבדוק ככה

כמה עולה מטר 4G?

האם זה מחייב החלפה של הבית פיוז?

מה לגבי החלפה של הפיוז?

מה עדיף 4G עד המגבר או 4G עם פיצול לשמונה בנתיים אחד עד שיגיע מונובלוק?

מה עם כבל מינוס?

מה עדיף מה יוריד מה יתן יותר מה יתן פחות וכמובן עם עלויות...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

לי עלה קיט של מינוס ופלוס עם סופיות וכל זה 100 ש"ח לפי מטרים זה בטוח יעלה לך יותר ובית פיוז הרגיל בדיוק נכנס האלה שעולים 30 שקל

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אל תהיה בטוח מיקי הבאתי ב 70 שקל - + סוגרים ובית פיוז של נקאמיצ'י שהיה לו שמה חחח

ראו את הת'רד כסגור דיברתי עם המתקין שלי ויש חיווט יום ראשון...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני ארכב קצת על התרד:) יש כבל כזה והוא פשוט לא נכנס למגבר(לא מתחבר כמו שצריך ליציאת הפלוס), מדובר ב75.4 , יש למשהו רעיונות?

פורסם

לא משפר כלום ולא נעליים פסיכולוגיה בגרוש.....לא כדי בכלל ליקנות קיט זה סתם יקר...כנס לחנות התקנות קח 5 מטר כבל 4G של קליפורני בום במחיר הגיוני....שאתה קונה כבל של סטינגר או כבל של רוקפורד או כול חברה פנסי כזו אתה בעצם משלם כפול על השם ולא על האיכות כי בכול הכבלים אותה נחשות אלה אם כן רוקפורד וסטינגר המציאו סוג חדש של נחושת:-D ....לסיכום כול כבלי המתח לרכב אותו דבר ,הדבר השונה הוא מה שכתוב על הבידוד ועליו אתה משלם כפול...אז שלא יעבדו עליכם!!:-P

פורסם

אם אתה משנה את הגודל אדי יש שינוי אני חושב שלא כדאי לתת למערכת כמו שלך שלי ומערכות שיש בהם מגברים טיפה חזקים לעבוד על 10 G נגיד...

פורסם

mdma, אתה יכול לפנות למצקין, הוא מוכר חיווט של SOUNDQUEST ב10 שקלים למטר. 4 גייג.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...