Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ( ובתקווה שקט לכולם ) 

יש לי ג'ולייטה 2015 עם מערכת אודיו סטוק ואני מתעניין בלשדרג את המערכת בתקציב של 3,000 ש"ח 

יותר חשוב לי איכות מכל מיני פ'יצרים ושמירה על מראה סטוק של הדאשבורד ואני אוהב לשמוע בעיקר מוזיקת RAP ( לא יודע אם זה משנה ) 

אני לא מבין בתחום או בהתקנה ולכן כחלק מהתקציב ארצה לשלם למתקין מערכות שיעשה עבודה טובה ונקיה - הבנתי שיוסי אלפיין מאוד מומלץ ואני מאזור המרכז 

האם בתקציב הזה אוכל לקנות רכיבים איכותיים ולשדרג חלק מהמערכת ? איזה חלקים הייתם ממליצים לקנות \ להחליף ? 

תודה רבה לעזורים 

פורסם

לגילוי נאות אני עוסק בתחום 

בתקציב קרוב  לשלך ניתן להרכיב

אינטגרטור (מגבר משולב dsp) שיתממשק עם המערכת המקורית ויוכל לבצע תיקונים שצריך 

ולהתקין סט קדמי 6.5 אינץ בהתקנה אקטיבית ללא קרוס

להוסיף עוד סאב ומונו נחמדים ואתה מסודר 

• אהבתי 1

גילוי נאות אני עובד בתחום האודיו לרכב . 
בעל עסק להתקנה ומכירת ציוד אודיו לרכב סאונד קלאב 

https://www.facebook.com/Soundclubgarage

פורסם
לפני 13 דקות, V6 כתב:

מה זה אומר?

סט קומפוננט 2 חלקים או 3 לרוב מגיעים עם קופסא שנקראת קרוס אשר חותכת את הרמקולים ושומרת עליהם שלא ישרפו

כאשר מתקינים dsp ניתן לבצע חיתוכים בצורה אקטיבית בלי קרוס ולהתאים את הסאונד וגוון הצליל לפי הרכב והטעם האישי

• אהבתי 1

גילוי נאות אני עובד בתחום האודיו לרכב . 
בעל עסק להתקנה ומכירת ציוד אודיו לרכב סאונד קלאב 

https://www.facebook.com/Soundclubgarage

פורסם
לפני 5 שעות, Daniel car systems כתב:

לגילוי נאות אני עוסק בתחום 

בתקציב קרוב  לשלך ניתן להרכיב

אינטגרטור (מגבר משולב dsp) שיתממשק עם המערכת המקורית ויוכל לבצע תיקונים שצריך 

ולהתקין סט קדמי 6.5 אינץ בהתקנה אקטיבית ללא קרוס

להוסיף עוד סאב ומונו נחמדים ואתה מסודר 

אהלן 

תוכל לפרט קצת באיזה רכיבים תשתמש כדי שאוכל לבדוק קצת ביקורות ולקבל חוות דעת נוספת ? 

לא הצלחתי לגשת לאתר שלך 

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...