Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכתבה הזו https://www.kore.co.il/viewArticle/130571 מצוין כי:

שר החוץ אלי כהן נפגש עם שר החוץ של הודו ודן עימו בחיבור תחבורתי בין הודו לישראל על בסיס חיבור יבשתי המבוסס על הסכמי אברהם.

לא הבנתי: בכל מקרה לכדי להגיע להודו יש לחצות את איראן. מה זה חיבור יבשתי על בסיס הסכמי אברהם??

• מצחיק 2
  • מעניין 2

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

שר החוץ, העיתונאי ואני. אחד משלושתנו מטומטם. לא מבינים מה שכותבים?

מזכיר לי כתבה על קולטים סולאריים, צורפה לכתבה תמונה של אנטנה סלולארית....

• מצחיק 4

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

כנראה באמת קשקוש או אי הבנה,

למרות שטכנית ניתן לעשות משהו בסיוע מעבורת מעומן לפקיסטן,

לא שאני רואה איך זה מועיל למישהו.

פורסם

גשר ארוך מעל איראן? 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא הבנתם כלום.

מנהרה.

כבר יש פועלים מיומנים ברצועה.

• מצחיק 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הוציאו על זה כבר מכרז.

משה ובניו הגישו מועמדות.

מנהל המכרז: מה התוכנית שלכם לחפירת המנהרה?

משה: אני מתחיל מהצד הזה, הבנים משם ונפגשים באמצע!

מנהל: ואם לא תדייקו ולא תיפגשו?

משה: לא נורא, יהיו שתי מנהרות. אל תדאג, אעשה לך מחיר טוב...

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

כשאנשים מתרגמים ידיעות מחו"ל לפעמים מאבדים את המשמעות של מה שנאמר בת'כלס.

וזה המקרה גם פה.

זה מה שנאמר במקור על ידי Jal Shakti minister Gajendra Singh Shekhawat

ציטוט

"We are committed to addressing some of the world's biggest challenges by joint investments and new initiatives in water, energy, transport, space and technology through the India-Israel-UAE-US network,"

https://www.hindustantimes.com/india-news/jaishankar-with-israeli-foreign-minister-eli-cohen-in-delhi-101683624320303.html

והנה הפוש המקורי שהוצא באמצעות השגרירות הישראלית 🤔

https://www.ndtv.com/india-news/israeli-foreign-minister-meets-pm-modi-discusses-strengthening-of-strategic-relations-4020462

מה בת'כלס קרה - חתמו על הסכם של עובדים שיגיעו מהודו ויהיו עובדי בניין ומטפלים, בנוסף נחתם הסכם לשיתוף פעולה בנושאי טכנולוגיות מים ובענייני "טרור מים".

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...