Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

עוזר לחבר לחפש רכב משומש, 
הרכב המדובר עלה לכביש בספטמבר, והטסט עד ספטמבר, אבל באתר "משומשת" ובאתרים אחרים רשום שהמבחן רישוי האחרון היה במרץ 2023.
נשמע לי מאוד מוזר. 
מסתכל על הרשיון רכב הנוכחי - תאריך הדפסה בינואר (אוקיי לא אומר כלום אולי זה כפל רשיון), אבל רישום הקילומטרז' בפברואר 2022?!?!? למה שהרכב יבקר במכון רישוי \ ירשם קילומטרז' בפברואר?

אפשר להסיק מזה משהו?
נאמר שהרכב עבר תאונה עם החלפת דלת... יכול להיות שהוא עבר טסט אחרי תיקון של תאונה קשה?

תודה

image.thumb.jpeg.cbb93fac169e40bc1c22dc0d7e8be6bc.jpeg

פורסם

איחרו בביצוע של הטסט

למה?

השבתה בשל תאונה או תקלה

מכירה לסוחר והרכב שכב במגרש

וכו'

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

זהו שזה נראה שהיה איחור בטסט גם ב 2022  וגם ב 2023. מוזר מאוד בעיניי. 

החלפת בעלות \ סוחר \ מגרש נשללת כי הרכב באותה הבעלות מאז 2020.

עריכה אחרונה על ידי rolling_stony
פורסם

אולי אחד שכל הזמן מאחר להעביר את הרכב טסט.

יש לא מעט אנשים כאלה. הבעיה שגם את הטיפול הם שוכחים ...

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עוד שאלה - במקוריות של הרכב ברישיון לא רשום כלום.
לפי המוכר - הרכב תמיד היה פרטי. לטענתו גם הרכב יד שניה וזה 02 בעלים קודמים, הסיפור הידוע.

הוצאנו דוח היסטוריית הביטוח.
אצל הבעלים הראשון -  בין 2015 ל 2019 - הרכב היה מבוטח רק צד ג', בחברת הכשרה. האם אפשר להסיק מכך משהו לגבי המקוריות?
אני יודע שחברות ליסינג לא עושות ביטוח אלא מבטחות את עצמם. 
האם נהוג שחברת ליסינג עושה צד ג'?

אפשר להסיק משהו מכך ששורת הבעלות מקורית ריקה ולרכב בתור חדש היה רק צד ג'?

פורסם

מוזר, רכב חדש ללא מקיף.

איזה סוג רכב זה?

יותר מדי סיפורים אצל בעלים שונים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חסר איי20 בשוק שאתה מתעקש להתעכב על רכב שהבעלים שלו פעמיים מאחר בטסט? זה אומר המון על רמת התחזוקה של הרכב. לא מדובר בימים אושבועות בודדים אפילו, אלא בחודשים, ברכב שנוסע 20 אלף בשנה זה גם אומר שהוא לא מטפל בזמן.

• אהבתי 2
פורסם

לא אני. רק עוזר לחבר.

אם זה היה תלוי בי הייתי מעלה את התקציב ומחפש רכב יד ראשונה או שניה אבל עם היסטוריית טיפולים מסודרת ומתועדת וזה בדיוק מה שעשיתי לפני שנה וחצי.

החבר מחפש רכב שני בתקציב נמוך - כ 30 אלף ש"ח, אחרי שהרכב הקודם הלך בטוטאל לוס. ובתקציב הזה קשה מאוד למצוא רכב שבו הכל פיקס והכל מתועד. יש לרכב קבלות על טיפולים, החבר ראה אותם אבל הוא לא בדק תאריכים ומרווחים. 🤦‍♂️

בכל מקרה לא יקנה בלי בדיקה מסודרת במוסך או מכון בדיקה.

אני רק מנסה לוודא שאין איזה משהו חד משמעי שאומר לרדת מהרכב, ומה שחשבתי בהתחלה זה תאונה קשה שלאחריה הרכב עבר מבחן רישוי. 

ייקה כמוני לא דמיין בכלל אנשים שנוסעים חצי שנה בלי טסט 🤣🤣

פורסם

זה לא תקציב נמוך, לא מבין למה אנשים כל הזמן מגדילים את התקציב שבו "רוכשים רק גרוטאות"

פעם זה היה מיוחס לרכבים ב5k, אחר כך ב20k והיום גם ב50k יהיו כאלו שיטענו שקונים רק נבלות.

• רעיון טוב! 1
פורסם

בדיוק, ב 30 אלף אפשר לקנות רכב נורמלי עם הסטוריה שקופה, אולי אפילו יד ראשונה. 

אני מכיר אנשים ששוכחים להעביר טסט בזמן. לא בגלל שאין כסף, לא בגלל שהאוטו לא תקין, אלא רק בגלל שזה נמצא אצלם בסדר עדיפויות נמוך. הרכב הוא לא מרכז העיניים כמו אצל חברי פורום והם פשוט שוכחים לעשות טסט.

וכן זה תופס גם לגבי טיפולים. 

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם

מקרה שנחשפתי אליו אישית:

בעל הרכב היה מבקר במוסך אחת לשנה לטיפול, משלם את הטסט ו...לא ידע שצריך לגשת גם למכון הטסטים.

בערך 6 שנים הרכב לא ניגש לבצע טסט. אבל האגרה שולמה בזמן ויש הסיטוריית טיפולים מהמוסך.

אז גם כאלה אנשים יש...

• מעניין 1
  • תוכן חדש...