Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

למיעוט ידיעתי הדבר הזה די חדש ויחודי לניסן.

האם יש תקדימים/אפשר לנחש מראש אמינות של המפלצת הזאת וכן חיי הסוללה?

עריכה אחרונה על ידי Dzone
פורסם

קיים גם ברנו ולדעתי זה אפילו פיתוח שלהם שהועבר אליהם בתוך הקונצרן.

כאמור, טכנולוגיה די חדשה קשה לצפות את האמינות שלה. אבל, בסוף מדובר על שילוב מנוע בנזין ומנוע חשמלי בדומה להרבה רכבים היברידים אחרים אז אני מניח שהאמינות תהיה דומה.

פורסם

אני לא מומחה אבל הבדל משמעותי קיים – בהייבריד רגיל הסוללה מסייעת למנוע בנזין ולא אמורה להיות נטענת כל כך הרבה לעומת epower שהיא לבדה מניעה את הרכב ונטענת כל הזמן.

בהתחשב בכך שלבטריה יש מספר מסוים של טעינות זה אמור להקטין את חייה, לא?

פורסם (נערך)

לא שידועה לי. אבל הייתי מברר אם הסוללה עם קירור אקטיבי. הם כבר עשו את השטות של שיווק רכבי חשמל עם קירור פסיבי במדינות חמות כמו אריזונה בעבר.

ברכב היברידי רגיל זה פחות קריטי כי מחשב ניהול יכול להקטין את השימוש בסוללה במקרה והיא מתחממת, ברכב כזה לא כל כך.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם
לפני 13 דקות, Uri-G כתב:

לא שידועה לי. אבל הייתי מברר אם הסוללה עם קירור אקטיבי. הם כבר עשו את השטות של שיווק רכבי חשמל עם קירור פסיבי במדינות חמות כמו אריזונה בעבר.

ברכב היברידי רגיל זה פחות קריטי כי מחשב ניהול יכול להקטין את השימוש בסוללה במקרה והיא מתחממת, ברכב כזה לא כל כך.

איך אני שואל את זה כדי שלא ימרחו אותי עם תשובות מתוחכמות?

פורסם
לפני 12 דקות, Uri-G כתב:

מוסכניק של הרשת שאתה סומך עליו או במרשתת.

״שאני סומך עליו״  אין לי ואיך לבדוק באינטרנט?

מצאתי את זה ב-carexpert באוסטרליה

The 1.8kWh battery is located beneath the passenger seat and Nissan has employed a clever system of cooling for the battery. It’s an air-cooled battery that draws air in from the cabin beneath the passenger seat – it then passes over the cells and exits behind the C-pillar.

Nissan’s testing of battery thermal management included a number of high speed charge and discharge cycles, but the one we found most interesting was loading the car up to payload capacity with a full roof load.

The engineering team then drove the car at maximum speed on the Autobahn on the highest continuous grade of derestricted road. 

This 4.0 per cent grade lasted for 13km at maximum speed and didn’t see the battery discharge or overheat beyond the design parameters. Given this is the worst case scenario for a customer, it’s likely to pass the test regardless of what you’re doing with the car.

פורסם (נערך)

קירור אוויר אקטיבי. קיה עשו את זה בסול החשמלית עד כמה שאני זוכר. המצב שלהם יותר טוב מהקירור הפסיבי של ניסן ליף, אבל גם לא אידיאלי למדינות חמות.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם
לפני 5 דקות, Uri-G כתב:

קירור אוויר אקטיבי. קיה עשו את זה בסול החשמלית עד כמה שאני זוכר. המצב שלהם יותר טוב מהקירור הפסיבי של ניסן ליף, אבל גם לא אידיאלי למדינות חמות.

אבל בדרך כלל כשחם ברכב מדליקים מזגן, זה לא אמור להיות מספק?

פורסם

הטכנולוגיה נמצאת בשימוש כבר כשנתיים בארה"ב ו....., בהצלחה ככל שהבנתי

חווד הדעת ממה שקראתי חיוביות אבל אותי לא שכנע גם בגלל תמחור - קניתי וקיבלתי השבוע 3008 חדש 1.6 2023

מדובר ברכב עם מנוע בנזין 3 פעימות שכל תפקידו להטעין את הסוללה - מכאן שהרכב במכלולים חשמלי ולא נדרשת עמדת טעינה / אין מגבלת מקום

התמחור של ניסן בארץ בעייתי ולכן מבריח לקוחות

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

• תוכן חדש...