Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם ראשונה. 

לפי הבנתי, אני צריך לרגוש "ג'ק עגלה", "בוקים" (או תומכים), ראצ'ט עם בוקסה (17 במקרה שלי), "מפתח סרט או עכביש", ומברג פיליפס. 

אשמח לרכוש משומש (כך שהטיפול הזה יעלה הרבה פחות). היכן אפשר לחפש? 

[ירושלים]

תודה לעונים

פורסם
לפני שעה, דובצע כתב:

-תקנה לאט לאט. לא במכה

אני קניתי כלים במקסטוק או בטמבור במרכז העיר ועמדתי על מידרכה -אם אתה מדבר על צורך בריקון שמן 

תודה! מה כוונתך ב"עמדתי על מדרכה"? כלומר - לא השתמשת בבוקים?

פורסם

ג'יק עגלה לא חייב לקנות על ההתחלה. 

תשתמש בג'יק של האוטו, תגביע אותו וציב סטנד (בוק), אחרי זה תוריד מעט כך שמשקל הרכב ישב על הסטנת ולא על הג'יק. 

תקנה סט בורקסות במידות שונות וידית ראצ'ט עם דרייב 1/2. 

מפתח פילטר שמן, שמתאים לפילטר שיש לך (שים תמומה של הפילטר).

מברג  פיליפס יש בכל בית, לא מאמין שאין לך.

זה המינימום שצריך בשביל לבצע החלפת שמן ופילטר, זה לא נקרא טיפול כי בטיפול עושים עוד דברים. 

מחיר של כל הדברים האלו גם אם תקנה חדשים יחזיר את עצמו אולי לא בעבודה הראשונה שתעשה אלא בשניה - שלישית. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם
לפני שעה, פיגו107שנת2010 כתב:

תודה! מה כוונתך ב"עמדתי על מדרכה"? כלומר - לא השתמשת בבוקים?

אם אתה צריך רק גישה לבורג ריקון שמן ולפילטר שמן

1FF4863C-9A7C-46B2-9BBC-D77680DB39AE.jpeg

• אהבתי 2
פורסם
לפני 15 שעות, דובצע כתב:

אם אתה צריך רק גישה לבורג ריקון שמן ולפילטר שמן

1FF4863C-9A7C-46B2-9BBC-D77680DB39AE.jpeg

גדול!

רגע, אתה אומר שאם אחנה את הרכב על מדרכה, כאשר שני הגלגלים הקדמיים על המדרכה (אמברקס מורם חזק), אוכל להגיע לבורג ריקון השמן ולפילטר השמן?

פורסם

אל תהיה חאפר. 

כשהרכב עומד בזווית לא כל השמן יתרוקן, תשאר כמות מסויימת של שמן ישן במנוע. 

הרעיון בעבודה עם ג'יק הוא בזמן ריקון השמן להוריד את הרכב לגובה הרגיל, לתת לשמן להתרוק ואז להגביה שוב ולסגור את הבורג. 

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, פיגו107שנת2010 כתב:

גדול!

רגע, אתה אומר שאם אחנה את הרכב על מדרכה, כאשר שני הגלגלים הקדמיים על המדרכה (אמברקס מורם חזק), אוכל להגיע לבורג ריקון השמן ולפילטר השמן?

ככה עשיתי בגולף 95 שהייתה לי-צריך לחפש מקום כזה עם מדרכה ישרה ודיי גבוהה+שלא יתערבו לך תוך כדי טיפול

ואז אתה שם קרטון שטוח על הכביש וכו

כשהשמן יצא אתה שם שליכטה שמן חדש שתיצא עם עוד שמן ישן ואז סוגר

עריכה אחרונה על ידי דובצע
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...