Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד מהירות בסיריון הפסיק לעבוד

מעבר לפיתרון נפתר ע"י חולגי,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול החליפו לי מערכת abs ברכב ומאז המד מהירות לא עובד.

האם יש קשר בין השניים? ומה עושים? חוץ מלהגיד לי לחזור למוסך כי הוא אמר לי לבוא עוד שבוע מעומס השאלה אם יש קשר ואני יכולה להאשים אותו?

• פיתרון
פורסם

למיטב ידיעתי, ומנסיון ברכב שברשותי, יש רכבים שקריאת המהירות מתבצעת ע"י משאבת ABS (או חיישן ABS / רכיב אחר שקשור אליה ישירות).

יכול גם כמובן שהמשאבה ה"חדשה" אינה תקינה.

חזרי למוסך ובקשי שיבדקו שוב.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

עומס לא רלוונטי מכיוון שרכבך טופל לפני הרכבים האחרים. את יכולה להאשים אותו, הכנסת לרכב תקין והוצאת רכב פגום. לחזור עוד שבוע זו מריחה ידועה של לקוחות. כפי שנכתב, חזרי למוסך ודרשי תיקון אתמול.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז ככה חזרתי למוסך ואמרתי לו מה שכתבתם כאן והוא פשוט פירק את הabs שוב. פירק את החלק החשמלי שלו מהמערכת הישנה שלי והתקין לי אותה בחדשה והכל עכשיו תקין ועובד מעולה תודה רבה!!!

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...