Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 דקות, davemustaine87 כתב:

לא יודע מה היה לו לפני, אבל היה לו עבה יותר. על זה היה כול הסיפור לקנות משהו דק יותר ולשלם על זה הרבה יותר. מה שכן היו לו משקפיים בקוטר קטן, אולי בגלל זה זה היה פחות בולט. 

image.thumb.png.0db950a887f2efe4490b83bb1b5be7ed.png

וזה עוד עם אינדקס 1.67 כן? 

מה שהולך בארץ זה RIP OFF מוחלט. 

מאיזה אתר זה? המחיר נראה זול שבשביל הבדיחה אני אזמין לעצמי

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קצת מפחיד להזמין מחול מוצר כזה האמת..

לי פשוט יש קרטוקונוס בעיניים אז אני מעדיף לעשות משקפיים בארץ כי זה יכול להשפיע לי גם על חומרת המחלה.

עדשה שמאל תמיד הייתה יותר עבה מעדשה ימין אצלי והאמת זה לא הפריע לי

פשוט רציתי לדעת האם יש הבדל באיכות העדשה או סתם עושקים אותנו 

פורסם
לפני 21 דקות, om2 כתב:

נסית לשים מינוס 8 עם 1.67

יהיה לך תחתיות ערק.

מעניין אותי באמת אם המחיר שם זול יותר מבני ברק.

תבדוק לי בבקשה מינוס 10 עם צילנדר 1

+ מסגרת

+ ציפוי נגד שריטות.

עדשה 1.74

שילמתי על התענוג הזה סביב 700 שח כולל משלוח לסניף הלפרין שקרוב לבית שלי.

אה ויש גם אחריות שבר על העדשות (שכן כבר יצא לי לממש לפחות פעם אחת) ל3 שנים.

וזה באופטיקה הלפרין.

יש להם שם גם חנויות זולות יותר.

לדוג' משקפיקס (כמעט ממש על ציר ז'בוטינסקי)

380 שקל עבור כול הפרמטרים שציינת. 

ואגב, 700 שקל נשמע לי מאוד מאוד זול לפרמטרים הללו בארץ. אלא אם המחירים ממש ירדו בשנים האחרונות. 

לפני 17 דקות, ניקו פ. כתב:

מאיזה אתר זה? המחיר נראה זול שבשביל הבדיחה אני אזמין לעצמי

https://www.zennioptical.com/

הזמנתי מהם כבר איזה 4 זוגות ב-8 שנים האחרונות. 0 בעיות. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

זה אכן זול.

כמו שכתבתי אצל אופטומטריסט פרטי הייתי משכיב 3000 בלי למצמץ.

ואז עברתי לרשתות אופטיקה (הלפרין. אופטיקנה וכו') סביב 1200-1500.

ואז גילתי שבבני ברק (גם בירושלים) המחירים של אותן הרשתות לאותו המוצר הוא פשוט 30-50 אחוז פחות.

מאז אני נוסע לשם.

אבל טוב לשמוע שיש סביב 400 שח באינטרנט.

.

פורסם

מה לי ולמיסוי, אבל מה הקשר בין גודל למס?

מאלה היה אומר משלוח.

ואם כבר, חוצפה מצד המדינה לקחת מיסוי על מוצרים רפואים, כאילו אני קונה משקפיים בשביל להראות יותר טוב, ולא בשביל לראות יותר טוב.

פורסם

חפש באתר רשות המיסים. אם הבנתי נכון משקפיים פטורים ממס (פרט למע״מ)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מנצלש- מקום מומלץ לבדיקת ראיה?

פעם אחרונה עשיתי לפני יותר מעשור ונראה לי שדברים השתנו מאז במספר שלי.

לא מעוניין לחסוך, מעוניין לעשות הכי טוב שיש, אני כבר לא בשלב הזה של החיים שחוסכים על בריאות (מדבר ספציפית על הבדיקה)

חייב לכרוך את בדיקת הראיה בקניית משקפיים? ואם התשובה היא כן- אז באיזה רשת / חנות אקבל את הבדיקה הכי אמינה?

פורסם
לפני שעה, דובצע כתב:

הבן של הלפרין אמר לי ביזמנו שמאוד שווה העסק של המשקפיים כי במס הם גם קטנים וגם קלים אז אין הרבה מס

כל עסק מאוד שווה כשאתה מקבל אימפריה עסקית בירושה.
קצת פחות כשאתה צריך לבנות אותה מ0.

פורסם
לפני 24 דקות, flytomars כתב:

לא מעוניין לחסוך, מעוניין לעשות הכי טוב שיש, אני כבר לא בשלב הזה של החיים שחוסכים על בריאות (מדבר ספציפית על הבדיקה)

חייב לכרוך את בדיקת הראיה בקניית משקפיים? ואם התשובה היא כן- אז באיזה רשת / חנות אקבל את הבדיקה הכי אמינה?

מניסיון טרי שלי, בדיקה אצל אופטומטריסט פרטי הרבה יותר איכותית ואפשר להגיע לתוצאות יותר טובות ממה שמגיעים בבדיקה באחת הרשתות הגדולות.

לגבי איפה לקנות משקפיים לפי מה שהבנתי פה, בפרטי סתם שודדים ואפשר לקנות בחצי ואפילו ברבע מחיר 

פורסם
לפני 28 דקות, flytomars כתב:

שמעתי דברים טובים על ד"ר טייטלבוים (לא רופא עיניים. אופטמטריסט ד"ר) מעולם העין בירושלים.

גילוי נאות, לא התנסתי בעצמי.

.

פורסם
לפני 7 שעות, Ron Poh כתב:

מה שמייקר מאוד עדשה זה האינדקס של העדשה.

כולכם מדברים על אינדקסים של עדשות, ונראה לי שאני הממושקף היחיד (כבר עשרות שנים) ששומע על זה פעם ראשונה... אני מכיר מספר וצילינדר, מה זה אינדקס של עדשה?

שני הסנט שלי:

משקפיים לא הייתי קונה באינטרנט, כיון שזה נראה לי מסוג הדברים שצריך אשכרה לשים על הפנים ולראות איך זה יושב. זוג משקפיים שנראים פצצה על הדוגמן/ית בפרסומת, ישבו כנראה מעאפן על סחבק שניחן במבנה פנים שלא מאוד מחמיא למשקפיים (ולהפך), מה גם שיש ענייני גודל מסגרת שצריכה ממש להתאים לפנים. אולי אם יש לי כבר דגם וגודל ספציפי, ואני מזמין את אותו הדבר בדיוק... 

• תוכן חדש...