Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב יש ברשותי  קיה טופ טורבו ספוטראז שנת 2021 עליה לכביש  09  האם קרה למשו שהחברה מתנערת מאחריות עקב  חריגה בטיפול  הרכב בזמן  יש לי רכב מקרתע עם נורת מנוע שדולקת  אבקש את עזרתכם בנושא

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצער לשמוע.

האם נעשה לרכב איבחון במוסך של רשת הייבואן?

אם כן, מה הממצאים?

האם מאז שהרכב נקנה נעשה לו טיפול במוסך כלשהו?

נסה לענות לכל השאלות וננסה לעזור.

לפני 4 דקות, קובי1987 כתב:

האם קרה למשו שהחברה מתנערת מאחריות עקב  חריגה בטיפול

לחפש חברים לצרה זה לא הדרך לדעתי. זה לא יביא אותך רחוק בהתנהלות מול הייבואן.

פורסם

אם הרכב משנת 2021 ולא עשית לו טיפול עד עכשיו אני מבין אותם ואתה אשם...

אבל אם חרגת בחודש חודשיים או כמה מאות קילומטרים לא ממש קריטי...

פורסם
לפני 8 שעות, IsraCar כתב:

מצער לשמוע.

האם נעשה לרכב איבחון במוסך של רשת הייבואן?

אם כן, מה הממצאים?

האם מאז שהרכב נקנה נעשה לו טיפול במוסך כלשהו?

נסה לענות לכל השאלות וננסה לעזור.

לחפש חברים לצרה זה לא הדרך לדעתי. זה לא יביא אותך רחוק בהתנהלות מול הייבואן.

מאז שנקנה הרכב נעשתה טיפול במוסך מורשה  ב22 אלף במקום 15 אלף  

Just now, קובי1987 כתב:

הרכב כרגע נמצא במוסך היבואן באבחון חשוב לציין שלקחתי איבחון ממוסך מורשה שאומר שאין קשר לתקלה על המנוע והם מצביעים קשר למנוע

פורסם
לפני 58 דקות, קובי1987 כתב:

טיפול עושים או לפי זמן (פעם בשנה בדר"כ) או לפי קילומטראז' (כל 10-15-20 אלף ק"מ בהתאם להוראות יצרן), מה שבא קודם. מהתאור שלך נשמע כאילו דילגת על לפחות טיפול אחד.

מעבר לזה, תן עוד מידע: מה אמר המוסך המורשה שהתקלה, מה טוענים אצל היבואן, שתף אותנו בהשתלשלות העניינים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וגם מעניין - מה מראה מד המרחק עכשיו?

זה שנעשה טיפול אחד ב 22,000 במקום 15,000 לא אומר שהרכב לא הגיע כבר ל 44,000 ק'מ ללא כל טיפול נוסף.

.

פורסם
לפני 6 שעות, Shab00 כתב:

אם הרכב משנת 2021 ולא עשית לו טיפול עד עכשיו אני מבין אותם ואתה אשם...

אבל אם חרגת בחודש חודשיים או כמה מאות קילומטרים לא ממש קריטי...

אכן נעשה לו טיפול  ראשון  ובשני בדרכי לטיפול הבא נדלקה לי נורת מנוע הייתה לי תקלה  בדיוק לאחר 15000 אלף ק"מ  מהטיפול הקודם 

לפני כשעה, dani666 כתב:

זה שנעשה טיפול אחד ב 22,000 במקום 15,000 לא אומר שהרכב לא הגיע כבר ל 44,000 ק'מ ללא כל טיפול נוסף.

.

מד הארץ שלי מראה 37000 בדיוק 15000 אלף לאחר הטיפול הראשון  שנעשה לפני 8 חודשים

לפני שעה, Fazer כתב:

טיפול עושים או לפי זמן (פעם בשנה בדר"כ) או לפי קילומטראז' (כל 10-15-20 אלף ק"מ בהתאם להוראות יצרן), מה שבא קודם. מהתאור שלך נשמע כאילו דילגת על לפחות טיפול אחד.

מעבר לזה, תן עוד מידע: מה אמר המוסך המורשה שהתקלה, מה טוענים אצל היבואן, שתף אותנו בהשתלשלות העניינים.

פורסם

לצערי, אבל כול יבואן רשום בחוזה שאי הקפדה על טיפולים לפי דרישות היצרן זו עילה לביטול האחריות. יש יבואנים שמאוד מקפידים על זה, יש כאלה שפחות. 

אם לתקלה אין קשר בכלל לעובדה שאיחרת בטיפול, אתה יכול אולי לנסות לפנות ליצרן שיבוא לקראתך. אין לך מה להפסיד. 

פורסם
לפני 5 שעות, קובי1987 כתב:

הרכב כרגע נמצא במוסך היבואן באבחון חשוב לציין שלקחתי איבחון ממוסך מורשה שאומר שאין קשר לתקלה על המנוע והם מצביעים קשר למנוע

הרכב במוסך היבואן כן השאלה היא מה עלי לעשות בנושא 

לפני 43 דקות, outnex כתב:

מה התקלה שיש לך עכשיו?

רכב ראשון שלך?לא ידעת שצריך טיפולים?

הרכב עבר טיפולים ב22 אלף  לפני 8 חודשים ובאתי לעשו. שוב טיפול לאחר 15 אלף ונדלקה לי נורה והרכב מקרתע   המוסך המורשה אמר לי לגשת למוסך שזה באחריות יצרןאבל הם מתנערים  מי זה כי לא עשיתי טיפול בזמן 

פורסם
לפני 5 שעות, קובי1987 כתב:

טוב 22 אלף זה דילוג של ו אלף קילומטר, חצי טיפול דילגת...

זכותם לבטל לך כי זה דילוג רציני אבל נסה לדבר עם השירות לקוחות שלהם.

פורסם
לפני 4 שעות, dani666 כתב:

.

הרכב עשה 37 אלף בדיוק הזמן לעשות. טיפול נוסף

לפני 46 דקות, outnex כתב:

מה התקלה שיש לך עכשיו?

רכב ראשון שלך?לא ידעת שצריך טיפולים?

רכב לא ראשון אלא שברכב הקודם  היה לי התראה לטיפולים תקופתיים ופה לא היה לי ולכן שכחתי מי זה אז מיד עשיתי טיפול לאחר 7 אלף חריגה בקמ

פורסם

קובי אני אסביר לך שוב כי נראה שלא כל כך הבנת מה אמרו לך.

הטיפול הראשון נעשה אחרי 22 אלף קילומטר במקום 15 אלף - זה איחור רציני מאוד ולא לגיטימי בכלל.

את הטיפול השני ביצעת 15 אלף אחרי הראשון, אבל היית צריך לעשות אותו ב-30 אלף כי הראשון גם ככה היה באיחור ואז לפחות היית מישר קו.

לא ברור לי מדוע האיחור, אבל ליבואן יש את כל הסיבות בעולם לזרוק אותך מכל המדרגות.

כמו שאמרו פה, תנסה לפנות לשירות הלקוחות, אבל הם ממש לא מחוייבים אליך עכשיו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

עשית טיפולים במוסך מורשה רגיל ולא של היבואן ?  

אם זה מנוע  smartstream  הוא חדש יחסית ולא בטוח שלמוסך שאינו מורשה יש את הנסיון והידע לטפל בו.

זה עוד תירוץ להתחמק מאחריות.

בכל מקרה תנסה לדבר ולהגיע לפשרה עם נציג היבואן.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• תוכן חדש...