Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר החלפת משולשים מוטות קישור למייצב ותפוחי הגה למאזדה 3 ספורט 2018,

בוצע כיוון פרונט במוסך, להלן פירוט הבדיקה

image.thumb.jpeg.c660606a1ea4150141b643737ad6cc08.jpeg

יש סטייה של 8 מ"מ בבסיס הגלגלים ימין לאחר כיוון, למרות שהרכב לא עבר תאונות
במוסך אמרו שהרכב קיבלת מכה קטנטנה לאורך השנים ו99.7% תקינות זה בסדר גמור

לגבי קסטר - קידום אופן יש סטייה של 0.22 מעלות מהמינימום המותר לפי הגדרת היצרן
אמרו במוסך שאין כמעט כיוון לזה וזה תקין 

כמו כן, מסלול גלגלים קדמי ומסלול גלגלים אחורי המספרים שונים מנתוני היצרן

מה דעתכם בנושא, מה לעשות? האם הסטייה תקנית או לחזור לשם שיעשו שוב?
או לבדוק במכון פרונטים אחר?

תודה לעונים

אבי

CoupéF7R

פורסם

היי, מעניין אותי לדעת - כמה ק״מ האוטו עבר? 

קצת מוזר לי שהחלפת גם משולשים, גם מוטות קישור וגם תפוחי הגה ברכב שהוא לא הרבה זמן על הכביש (יחסית). 

פורסם
לפני 33 דקות, asibonu כתב:

היי, מעניין אותי לדעת - כמה ק״מ האוטו עבר? 

קצת מוזר לי שהחלפת גם משולשים, גם מוטות קישור וגם תפוחי הגה ברכב שהוא לא הרבה זמן על הכביש (יחסית). 

הרכב עבר 75,000 ק"מ , אני יד שניה.

הגומיות משולשים היו יבשות, באחת הגריז יצא , במוטות קישור גומייה אחת קרועה, לגבי התפוחי הגה התחיל יובש גם אבל לא קריטי, אמרתי נחליף כבר על הדרך. ויש לי טסט בקרוב אז לא רציתי לקחת סיכון.

הרגשתי את זה גם בנסיעה על שיבושים בכביש, ועל פסי האטה היו רעשים, כרגע הרכב מרגיש הרבה יותר טוב. 

נסעתי לאילת 3 פעמים עם הרכב בקיץ האחרון, אמנם נסיעה רגועה חוץ מפעם אחת בחזור טיפה לחצתי.

CoupéF7R

• תוכן חדש...