Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי הרכב סיטרואן c4 spaceturer 2018.

אני רוצה לקנות מצלמת רוורס .

את המצלמה צריך לחבר למנורת רוורס ב2 חוטים אחד אדום והשני שחור (ארקה).

הבעיה שהחוטים ברכב לא בצבעים האלו. לאן לחבר?

הרוורס זה החוט הירוק והצהוב.

IMG20230123120039.jpg

פורסם

הכי טוב זה לבדוק עם רב מודד. 

אם קשה לך להשיג תעקוב אחרי החוטים ותראה אם אחד מהם מחובר לעוד מנורה כנראה שהוא המינוס. החיובי צריך להגיע בנפרד ישר לנורת רוורס. 

פורסם
לפני כשעה, ELI001 כתב:

הכי טוב זה לבדוק עם רב מודד. 

אם קשה לך להשיג תעקוב אחרי החוטים ותראה אם אחד מהם מחובר לעוד מנורה כנראה שהוא המינוס. החיובי צריך להגיע בנפרד ישר לנורת רוורס. 

יש לי רב מודד. איך למדוד אחי?

פורסם
לפני 39 דקות, netanel1014 כתב:

יש לי רב מודד. איך למדוד אחי?

תחבר את החוט האדום של הרב מודד למקום שלו ואת השחור למקום שלו, [אם אתה לא בטוח תבדוק במקום אחר שאתה יודע מה הפלוס ומה המינוס -אפשר במצבר, איך לחבר אותם לפי ההמשך].  תעשה על בדיקת מתח בDC (עד 20V - בדגמים מסויימים), תצמיד לשתי החוטים, אם הנתון יוצא לך ב+ כלומר סתם 12 V פחות או יותר, אז החוט שמחובר לאדום הוא החיובי, אם הנתון נרשם ב - , כלומר -12V אז החוט שמחובר לאדום הוא המינוס. 

אתה גם יכול לחבר את אחד הפרובים לשלדה של הרכב ואחד לאחד החוטים, אם יוצא לך נתון מתח אתה יודע שהחוט הוא ה+, רק תבדוק את שתי החוטים, שלא יהיו תקלות. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 12 דקות, ELI001 כתב:

תחבר את החוט האדום של הרב מודד למקום שלו ואת השחור למקום שלו, [אם אתה לא בטוח תבדוק במקום אחר שאתה יודע מה הפלוס ומה המינוס -אפשר במצבר, איך לחבר אותם לפי ההמשך].  תעשה על בדיקת מתח בDC (עד 20V - בדגמים מסויימים), תצמיד לשתי החוטים, אם הנתון יוצא לך ב+ כלומר סתם 12 V פחות או יותר, אז החוט שמחובר לאדום הוא החיובי, אם הנתון נרשם ב - , כלומר -12V אז החוט שמחובר לאדום הוא המינוס. 

אתה גם יכול לחבר את אחד הפרובים לשלדה של הרכב ואחד לאחד החוטים, אם יוצא לך נתון מתח אתה יודע שהחוט הוא ה+, רק תבדוק את שתי החוטים, שלא יהיו תקלות. 

צריך לעשות את זה שהרכב על רוורס? כדי שהמנורה תציג את המתח? אם כן בעיה..חחח

פורסם
לפני 19 דקות, netanel1014 כתב:

צריך לעשות את זה שהרכב על רוורס? כדי שהמנורה תציג את המתח? אם כן בעיה..חחח

כן, ברור. מה הבעיה??

פורסם
לפני 4 שעות, netanel1014 כתב:

היי הרכב סיטרואן c4 spaceturer 2018.

אני רוצה לקנות מצלמת רוורס .

את המצלמה צריך לחבר למנורת רוורס ב2 חוטים אחד אדום והשני שחור (ארקה).

הבעיה שהחוטים ברכב לא בצבעים האלו. לאן לחבר?

הרוורס זה החוט הירוק והצהוב.

IMG20230123120039.jpg

תיקח מנורה מהרכב ותחבר צד אחד למינוס ידוע כמו שילדה וצד אחד פעם לירוק ופעם לצהוב (אגב השערה שלי זה הירוק) כשידלק תדע שזה הפלוס או שתנסה עם בודק פיוזים 

אגב יש חוט אדום שיוצא מ dvr (החוט עם המחבר הצהוב שרץ מהמערכת למצלמה) אותו גם צריך לחבר לפלוס של הרוורס ובצד השני צריך לחבר לחוט שנותן פקודה להיפוך מסך 

פורסם

בעיה. 

החיבור של החוט סתום באיזה חומר שחוסם את הכניסה לבדיקה שלו עם הרב מודד. נסתי ללכת למקור שלו הבעיה כשתא המטען פתוח המנורות כובות והמנורות מתחת לתא המטען נדלקות. ככה שאין לי איך לבדוק. 

נסיתי למצוא את המוח דל החיישני רווקס ולהתחבר אליו אבל הוא כנראה קבור באיזה מקום ואני לא רוצה לפרק יותר מידי. 

פשוט להמר על הפלוס שהוא הירוק?.

הצהוב זה החוט היחידי שמחובר למנורת רוורס הירוק מחובר לעוד מנורות.

פורסם
בתאריך 27.1.2023 בשעה 15:54, netanel1014 כתב:

בעיה. 

החיבור של החוט סתום באיזה חומר שחוסם את הכניסה לבדיקה שלו עם הרב מודד. נסתי ללכת למקור שלו הבעיה כשתא המטען פתוח המנורות כובות והמנורות מתחת לתא המטען נדלקות. ככה שאין לי איך לבדוק. 

נסיתי למצוא את המוח דל החיישני רווקס ולהתחבר אליו אבל הוא כנראה קבור באיזה מקום ואני לא רוצה לפרק יותר מידי. 

אם אתה אומר שהירוק מחובר לעוד חוטים זה אומר שהוא המינוס כנראה

בכל מקרה תפצע מקסימום אם לא עובד תחבר עם דבק ותשים בשני לא סוף העולם

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 27.1.2023 בשעה 15:54, netanel1014 כתב:

בעיה. 

הצלחת אחי? חיברת את הצהוב ועבד?

• תוכן חדש...