Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, PinkDolphin כתב:

כל חברות הביטוח שקיבלתי מהן הצעות (לביטוח חובה) גם למכונית וגם לדו״ג -- סה״כ 7 חברות, לפני כמה שבועות, הדגישו בתישאול שזה לא כולל שום שימוש שדורש הכרה בהוצאות הרכב למס הכנסה (כלומר, היה צריך להתחייב מראש שלא יהיה שימוש כזה), מעבר להדגשות הרגילות שהרכב לא יכול לשמש להסיע אנשים או מטען בשכר (כלומר שליחויות מכוסות), או השכרה, או לימוד נהיגה, או שירותי אמבולנס.
איזה שימוש עסקי יש שבו לא מצהירים על ההוצאות לצורך ניכויי מס?

בשום פוליסת חובה שראיתי לא כתוב במטרות השימוש שכן מכוסות או לא מכוסות "הסעת מטען בשכר". יש "הסעת אנשים בשכר" שאכן בפוליסה רגילה לא מכוסה.

ושוב- מה שהם מקשקשים בע"פ לא תופס. רק מה שכתוב בפוליסה תופס. הרי המוני נהגים מקבלים הכרה בהוצ' הרכב למס הכנסה, לא רק שליחים. אז הביטוח לא מכסה אף אחד? ורק לרכב שלא זז מהחניה אפשר לעשות ביטוח??

זו פוליסה מצויה. בסעיף 1 כתוב בפירוש "מטרות עסקיות", ובשום מקום אין התייחסות למטען.

פויסה.JPG

עריכה אחרונה על ידי 2pac
פורסם
לפני 7 דקות, 2pac כתב:

בשום פוליסת חובה שראיתי לא כתוב במטרות השימוש שכן מכוסות או לא מכוסות "הסעת מטען בשכר". יש "הסעת אנשים בשכר" שאכן בפוליסה רגילה לא מכוסה.

ושוב- מה שהם מקשקשים בע"פ לא תופס. רק מה שכתוב בפוליסה תופס. הרי המוני נהגים מקבלים הכרה בהוצ' הרכב למס הכנסה, לא רק שליחים. אז הביטוח לא מכסה אף אחד? ורק לרכב שלא זז מהחניה אפשר לעשות ביטוח??

זו פוליסה מצויה. בסעיף 1 כתוב בפירוש "מטרות עסקיות", ובשום מקום אין התייחסות למטען.

פויסה.JPG

לא יודע מה אומרות התקנות של המפקח על הביטוח, ואני לא עובד בענף.
אבל זה מה ששאלו אותי, כפי שכתבתי למעלה, 7 חברות שונות כשביקשתי הצעה לפוליסה לפני חודש, ואמרו שצריך ביטוח שונה במידה ומבקשים הכרהה בהוצאות. זה הכל ישראבלוף? אולי, אבל זה מה שאמרו לי. לא היתה לי סיבה לחקור אותם על זה כי לא רלוונטי במקרה שלי.

פורסם
לפני 18 שעות, PinkDolphin כתב:

לא יודע מה אומרות התקנות של המפקח על הביטוח, ואני לא עובד בענף.
אבל זה מה ששאלו אותי, כפי שכתבתי למעלה, 7 חברות שונות כשביקשתי הצעה לפוליסה לפני חודש, ואמרו שצריך ביטוח שונה במידה ומבקשים הכרהה בהוצאות. זה הכל ישראבלוף? אולי, אבל זה מה שאמרו לי. לא היתה לי סיבה לחקור אותם על זה כי לא רלוונטי במקרה שלי.

קיצר עבודה לא משתלמת בכלל, בלאי מואץ של הרכב, ק"מ גבוה ביום, תדלוק כל יומיים.

העבודה מתאימה לדו גלגלי לא לרכב.

פורסם

לא משתלם העבודה כי זה על חשבון שלך, דלק, ביטוח חובה יקר בשל כך שהוא עסקי, בלאי, תיקונים, ירידת ערך של הרכב.

יש חברות משלוחים מסודרות שנותנות רכבים צמודים לשלחים וזה דלק על חשבונם, ביטוח, תיקונים, בלאי אז משתלם.

• תוכן חדש...